bizde kayınvalidem 3 aşağı 5 yukarı böyleyız oda eşime konuşur konuşur konuşuru dururdu . Eşim asla onun söyledıgı sozlerle bana gelmezdi.annesinden geliyordu
annesi bana saygı göstermiyor vs vs doldurmuş belli
ama annesine söylediği o kadar ağır şeye rağmen dediğim şey bu sözlerinizi lütfen unutmayın oldu
vay efendim ben nasıl öyle dermişim
görmez oAnladım,üstü kapalı yardımcı olamayız ne yapmanız gerektiği konusunda ama.
Sadece eşinize annen beni görmek ve sesimi duymak istemiyor.
Biz seninle daha 3 aylık evliyiz.
Ama sen anne ve eş arasında denge kuramıyorsun diyebilirsiniz.
İllaki gideceksin diye şart koşarsa gittiğiniz zaman birşey olmamış gibi sakin kalın eşinizde haksızlığı görsün.
beni aşırı ezdiriyorbizde kayınvalidem 3 aşağı 5 yukarı böyleyız oda eşime konuşur konuşur konuşuru dururdu . Eşim asla onun söyledıgı sozlerle bana gelmezdi.
Burda bütün sorumluluk eşinde seni bu kadar ezdirmemesi lazım.
Bu hareketlerıne devam ederse bir süre ailende kal . Aklı başına gelsin.
hayırlısıbeni aşırı ezdiriyor
ben buna katlanamıyorum böyle giderse ben bir aya ailemin yanına dönerim ama ben böyle bişey yaparsam bu evlilik biter geri dönüşü olmaz
var tabikiKvaliden neden öyle bi şey söyledi. Mutlaka bi sebebi vardır
Olmasın zaten . Şimdi dişini göstermezsen hep ezilirsin..beni aşırı ezdiriyor
ben buna katlanamıyorum böyle giderse ben bir aya ailemin yanına dönerim ama ben böyle bişey yaparsam bu evlilik biter geri dönüşü olmaz
kvaliden Kk da kı ykksavar tabiki
ama anlatırsam ifşa olurum o yüzden sadece eşimle ilgili kısmını anlattım
görmez o
aşırı annecidir
kar yağsa adam annesini arıyo yani
söyledim
ee ne yapsın koskoca kadın senden özür mü dilesin sen gidiceksin benim bitane annem var diyor kime ne kadar değer verdiği belli oldu
nişanlıyken annesi ile aramız iyiydiNişanlı iken bunu göremediniz mi ?
Böylesi ile size gerçekten geçmiş olsun.
Yani tabiki anne sevilir ama eş te ezilmez.
100 de 100 haklı oldugunu konuyu bilmeden onaylayamayız blgin olsun.konuyu anlatırdım ama ifşa olacağım şeyler var o yüzden ben şuan eşim konusunda ne yapmam gerektiğini merak ediyorum
ben yüzde yüz haklıyım ama onu bilin
O zaman yardimci olamayiz en azindan fazla detay vermeden aranizdaki problemi anlatabilirsin ben hakliyim demekle olmuyor belki biz sizi haksiz bulacağız ne biliyorsunuz?var tabiki
ama anlatırsam ifşa olurum o yüzden sadece eşimle ilgili kısmını anlattım
konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.Diyen olmuştur belki ama sakın çocuk yapma. Koskocaysa o zaman öylr davranmayacaktı, kimse kusura bakmasın. Sen de diyiverseydin ya anne bir tane ama koca bir tane değil diye :))
3 buçuk aylık evliyim.
kv bana seni görmek istemiyorum buraya gelme dedi telefonda. Bu sözüne karşılık sadece bu sözlerini unutmamasını söyledim.
Gitmiyorum konuşmuyoruz. (ben haklıyım başka ağır şeylerde söyledi tabi)
eşim olacak adam bana benim bi tane annem var ona saygısızlık yapamazsın onunla konuşacaksın yoksa senin annen bu eve gelemez kardeşlerin gelemez dedi. bu sözleri çok ağrıma gitti ve ondan buz gibi soğudum.
o an anlık soğudum ve sadece kendime üzülüyorum
benim ne yapmam lazım
annesi bana telefonda ağır kelimeler söylesin beyfendi benim bir tane annem var sen ona saygısızlık yapamazsın gidiceksin konuşacaksın sen daha 3 aylık gelinsin desin
lütfen ağır kötü yorum yapmayın zira kaldıracak halde değilim moralim çok bozuk sizden sadece destek bekliyorum
konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.
yok çocuk yapmam bu adamdan henüz
Burda çelişki var sanki.... koca değil benim için demişsiniz Peşinden de çocuk yapmam henüz demişsiniz.konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.
yok çocuk yapmam bu adamdan henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?