kv bana seni görmek istemiyorum dedi eşimin tavrı ..

bizde kayınvalidem 3 aşağı 5 yukarı böyleyız oda eşime konuşur konuşur konuşuru dururdu . Eşim asla onun söyledıgı sozlerle bana gelmezdi.
Burda bütün sorumluluk eşinde seni bu kadar ezdirmemesi lazım.
Bu hareketlerıne devam ederse bir süre ailende kal . Aklı başına gelsin.

görmez o
aşırı annecidir
kar yağsa adam annesini arıyo yani

İyi de konuşmanın başını anlatmazsan ne diyebiliriz belki kayinvalide haklı ?

beni aşırı ezdiriyor
ben buna katlanamıyorum böyle giderse ben bir aya ailemin yanına dönerim ama ben böyle bişey yaparsam bu evlilik biter geri dönüşü olmaz

beni aşırı ezdiriyor
ben buna katlanamıyorum böyle giderse ben bir aya ailemin yanına dönerim ama ben böyle bişey yaparsam bu evlilik biter geri dönüşü olmaz
Olmasın zaten . Şimdi dişini göstermezsen hep ezilirsin..

söyledim
ee ne yapsın koskoca kadın senden özür mü dilesin sen gidiceksin benim bitane annem var diyor kime ne kadar değer verdiği belli oldu

Diyen olmuştur belki ama sakın çocuk yapma. Koskocaysa o zaman öylr davranmayacaktı, kimse kusura bakmasın. Sen de diyiverseydin ya anne bir tane ama koca bir tane değil diye :))

Herkes kendine göre zaten haklı.Ama zaman gösterecektir gerçekten kim haklı.
Kvnizle 3.5ayda nasıl bu noktaya geldiğinizi bilmeden bişey demek zor.
Eşinizin annesine saygı duymak zorundasınız.Eşinizde sizin annenize saygı duymak zorunda normalde.

Nişanlı iken bunu göremediniz mi ?
Böylesi ile size gerçekten geçmiş olsun.
Yani tabiki anne sevilir ama eş te ezilmez.
nişanlıyken annesi ile aramız iyiydi
ve evlenince bu adam birden anasına deli divane düşkün oldu tamam nişanlıyken de vardı ama bu kadar değildi

konuyu anlatırdım ama ifşa olacağım şeyler var o yüzden ben şuan eşim konusunda ne yapmam gerektiğini merak ediyorum
ben yüzde yüz haklıyım ama onu bilin
100 de 100 haklı oldugunu konuyu bilmeden onaylayamayız blgin olsun.

Diyen olmuştur belki ama sakın çocuk yapma. Koskocaysa o zaman öylr davranmayacaktı, kimse kusura bakmasın. Sen de diyiverseydin ya anne bir tane ama koca bir tane değil diye :))
konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.
yok çocuk yapmam bu adamdan henüz

Bir annesi var ama kaç tane karısı varmış acaba?
Bu mantıktaki adamı değiştirmen çok zor, zaten bu yaştan sonrada değişmez.
Annesinin bunu söylemediki sebebi neydi ne yaşandı öncesinde. Snede kendini mağdur gösterecek gibi anlat bence, hatta duygu sömürüsü yap, abart. belki insafa gelir.
Ben olsam geri adım atmazdım annesi gel diyene kadar gitmezdim ama tabi sizin durumunuz nedir bilemem.

konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.

Koca değil
Henüz çocuk yapmam
Celisiyor bunlar yalnız

Haksız yere destek veremem ki, evliliğiniz çıkmaza girer. Gerçekten de daha 3 aylık evlilikte kayınvalidenize bunu söyletecek ne yaşadınız? Genelde bi insan bütün olayın içinden sadece işine gelen kısmı söylüyorsa haksızdır.

Burda çelişki var sanki.... koca değil benim için demişsiniz Peşinden de çocuk yapmam henüz demişsiniz.

Konu ne olursa olsun haklı da haksızda olsanız 3,5 Ayda kv ile bu noktaya geldiyseniz 20 senelik evli de olsanız sorunlar hep devam eder. Yol yakınken kararınızı verin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…