kv bana seni görmek istemiyorum dedi eşimin tavrı ..

Sonunda kv haklı çıkacak sanırım
Eşiniz bir olayda anneci kesildi diye "zatrn koca değil" dediniz farkındamısınız?
Tövbestt..

Konularına baktım hiç de sevmem ama bakasim geldi. Kayinvaliden normal geldi bana akşam yemeği konunuz var. Arayip kızım falan diye konuşmuş. Eşiniz de annesine gitmek için önce size sormuş. Tabi son olay ne bilemedigimden

Bunu durduk yerde mı söyledi yoksa tartıştınız mı? Yani sadece kadının söylediği lafı yazdın nasıl buraya geldi konu? Onu da anlat da ona göre yorum yapalım?

Benzer bir seyi arkadasim yasadi esi yanındayken telefonda kv ve gorumcesi kiza laf saydirmis.Aynen gelme sen bizim gelinimiz olamazsin vs vs .Kiz tamam demekle yetinmis telefonu kapatinca adam kizi dövmüş ayni tehditleri savurmus sonuc 4 5 ay konusmadilar sonra bir sey olmamis gibi gelip 1 ay kaldilar .

konuşmuyorum onunla asla da konuşmayacağım ne olursa olsun artık benim gözümde koca değil o.
yok çocuk yapmam bu adamdan henüz
gözünde koca değil ama henüz çocuk yapmam diyosun. yani yapabilirsinde bu ANlam çıkıyo. anasının dolduruşuna gelip, karısını ezdiren adam bencede kocan olmasın

Ne ifşası olacaksın tek tek kv konulara mı bakıcak? Bunu anlattın zaten okursa anlar. Anlatmak istemediğin bişey var besbelli. Durup dururken tel açılır açılmaz öyle birşey demediğine göre öncesi de var bunun.

benimde aynı konu böyle

Sonunda kv haklı çıkacak sanırım
Eşiniz bir olayda anneci kesildi diye "zatrn koca değil" dediniz farkındamısınız?
Tövbestt..
sağolun iyiki canım sıkkın dedim moralim bozuk dedim iyi değilim dedim çok iyi geldiniz

eski konulara şöyle bir göz attım da eşinizin abisiyle konuşmuyorsunuz kız kardeşiyle konuşmuyorsunuz şimdi de k.valideniz ile konuşmuyorsunuz

hatta kendi anneniz ve kız kardeşiniz ile de sorun yaşamissiniz bir sürü konunuz var

acaba diyorum kesin ben hakliyim demek yerine biraz da kendinize mi dönüp hata arasaniz

Aranizda ne gecti bilemeyiz.. ama vakit varken herifi def et gitsin.. cocuk olunca sorunlar artiyor cunku..,annesi kovuyo oglu konusacaksin illa diyorrr..

Eşinizin kaç tane karısı var?
Sen korkuyorsun boşanmaktan ama bu söz alenen boşansam senden bana kadın çok demek. Tehtid bana göre bu yani.

Ben sizin bazı şeyleri abarttığınızı düşünüyorum eski konularınıza da bakarak.

Daha çok yenisiniz şuan boşanacak olursanız ilerde acabalarınız çok olur o nedenle biraz makul ve akıllı davranmanızı tavsiye ederim. Eşinize ben büyüklerime hele de senin annene asla saygısız olmak istemem bunun kimseye faydası yok. Biz bir aileyiz ancak annen bana hakaret ettiğinde bana ağır konuştuğunda benim saygısızlık yapmamam için senin araya girmen ortamı yumuşatman anneni toparlaman lazım. Annenin sana özel söylediklerini asla evliliğimize yansıtma. O bişey dedi diye bana o şekilde muamele etme, Annen bişey söylediğinde dinle geç. Bunu bize yansıtma. Aksi takdirde ben de saygımız bozmak zorunda kalırım. Bunu ikimizde istemeyiz tarzı konuşun. Tamam ben bu seferlik özür beklemiyorum ama beni gördüğünde kötü davranırsa napmamı bekliyorsun gibi konuşabilirsiniz. Şuan başka yapabileceğiniz bişey yok gibi.

3 aylık evlilik bu raddeye geldiyse sıkıntı büyük demktir ki eşiniz bir secim yapmak duruunda kalırsada sizi secmez üstü kapalı konunuza ancak bu yorumu yapabilirim ha zaten siz haklı oldunuzu okadar eminseniz buraya kadar konuyu neden taşıdınız

Burda hep gelinleri tek taraflı dinliyoruz kaynana yada eşin yorumlarını da duymadan bu konularda kimsenin sağlıklı birşey diyebileceğine inanmıyorum artık.

Amaaan.. Sen bu adamla ugrasıp durcan bacım yapack bisyn yk

Kesinlikle haklı olduğunu düşünsen konuyu buraya çatır çatır yazardın sen kendini haklı görüyorsun sadece birde daha çok yeni evlisin bu neyin kavgası anlatsam burda herkes tarafsız yorum yapar bence dön kendine de bir bak tek haklı sen değilsin zira kimse duvarla kavga edemez kavgalar iki taraflı olur

Ben olsam tam benim için sıkıntı degil anneme derim damadin eve gelmeni istemiyor eger bunu anneme dersem ömür billah ailenden kimse bu eve adim atamaz sende gidip görürsen bende gidip annemj gorurup hersey karsilikli tabi olay sizin anlattiginiz gibiyse kv hakaret ettiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…