- 8 Şubat 2018
- 25
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi sema colak
-
Mahkemeye varana kadar eve sokmayın aynı şey. Kocanızda sizin gibi düşünüyo nasılsaMerhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Hucreleri ölur bebeğn yazik yaa. 1. Görmemde pis azarlardim 2. De ellemesine izin vermezdim artik suratina da bakmazdim. Akilsiz kadin ne vuruyo cocuga bisey olmazmismismis beyinsiz gerikafali azabim bozulduMerhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Kiz aynen elti oje surer.Kaynana dover.Mahkeme uzaklastirma falan filan zor isler.Acma kapiyi yaw zorlami girecek.Diyelim bagirdi cagirdi kapinin onunde girmek istedi cagir polisi o zaman rezil olsun.nasil bi aile bu biri döver biri ojeler? acma kapiyi olsun bitsin mahkeme ne alaka
o kv. nde iyi bir dayağa ihtiyaci varmis. cocuguna vurmak ne demek ya kayinvalidende olsa hakki yok. sen kiyabiliyomusun oyke cocuguna. benim kayinvalidem yapsin yolar oyle yollarim.Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
.
.
vallahi al benden de okadar. okudugum anda bile cinlerim tepeme cikti. gozun gore gore nasil torunudur diye musade ediyosun arkadasim. sacmaliga bakO elini var ya kirarlar tövbe yarabbi konusmam vallahi kapiya zile bassa b8le acmam oyle kadına ne haddime pis kadın ay sinir oldum sizde o kadina bi tokat gecirseydiniz poposuna ne vursa anliycam da bide okkali bi tokat at somra bende seni sevdim nasıl guzel mi de ben opmeye kiyamiyorum baskasi vuracak ay düşündükçe cinlerim geliyor tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?