Kv bebegimi dovuyor

Konu hakkinda bilgim yok ama boyle bi zamanda cocugu madur etmez mahkeme karari cocuga kalkan eller kirilsin esinle birlikte basvur bi avukata danis

İste buuurdaaaa olay esiminnn annesiiiii kismindan cikipppp olaylarin kopuşu gerceklesiyor.......!!!!O eliii kirarimmmmm veee evdennn kovarimmmmmm.
Ne demekkk cocugun yuzu kizariyo inanamiyorum yaa
Nasil o an mudahele etmiyorsun? Ne yapiyosundan cikar bu olayyy!!
Acma kapiyii ne olur? Kapiyi mi kiracak?
Mahkemeden ne bekliyosunuz ki? Icerimi atacaklar?
Vallahi cildiricammmm

Bir çocuğa sürekli döven kendi annem olsa tanımam. Uyardıgım halde vuruyorsa bende çocugumu bir daha ona göstermem. Mahkemelik bir durum yok. Çocugunuzu ona göstermeyeceksiniz çocugunuzun başından ayrılmayacaksınız bu kadar net

Hep dayak yiyerek büyüyen bir insan olarak bunun etkileri cok kötü hala toplum içinde rahat edemem konusmak bile istemem içe dönük biriyim bu yüzden ne kadar sinirli de olsam ne kendim ne başkası cocuma fiske vuramaz

Birak kvmi babam yapsa bunu neler yaparım Allah bilir anında kovarım evden ve bir daha asla yanına bile yaklaşamaz nasıl göz yumarsınız ya elini kırarım o kadının pis şey utanmaz el kadar bebeğe nasıl vurabilir ya !! Cahillikte değil bu gaddarlık !

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Mahkemeye varana kadar eve sokmayın aynı şey. Kocanızda sizin gibi düşünüyo nasılsa

BİR PEDAGOG İLE GÖRÜŞÜN EN İYİ YARARLI BİLİGİYİ O VERİR. BEBEĞİNİZİN PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİĞİNİ VE KAYINVALİDEMLE GÖRÜŞTÜRDÜĞÜMDE DAVRANIŞLARINDA DEĞİŞİKLİKLER GÖZLEMLEDİĞİNİZİ PEDAGOG DOKTORUNUZA RAPOR EDİN. KARLI ÇIKACAKSINIZ.

Buraya konu açana kadar kv ne agzinin payini veremedin mi dalga mi geciyorsun burdakilerle ?

nasil bi aile bu biri döver biri ojeler? acma kapiyi olsun bitsin mahkeme ne alaka

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Hucreleri ölur bebeğn yazik yaa. 1. Görmemde pis azarlardim 2. De ellemesine izin vermezdim artik suratina da bakmazdim. Akilsiz kadin ne vuruyo cocuga bisey olmazmismismis beyinsiz gerikafali azabim bozuldu

Ne ilgibc insanlar varya!!!
Tanimadigim bi suru insan geciyor onumden is yerimde bebekli uzaktan seviyorum hafif ellerini oksuyorum anneleri izin verdigi surece kadin kendi torununu dovuyot manyakmidir nedir

nasil bi aile bu biri döver biri ojeler? acma kapiyi olsun bitsin mahkeme ne alaka
Kiz aynen elti oje surer.Kaynana dover.Mahkeme uzaklastirma falan filan zor isler.Acma kapiyi yaw zorlami girecek.Diyelim bagirdi cagirdi kapinin onunde girmek istedi cagir polisi o zaman rezil olsun.
Kolay degil bu isler demissin nesi zor nesi dalga gecer gibi bizimle.
Eltinizin bebegine nasil davraniyor gozlemlediniz mi?Onu nasil seviyor?Gerci ne onemi var siz kari koca yanaklarini kizarttirin cocugun tobe tobe.Okuyup okuyup sinir oluyorum.

O elini var ya kirarlar tövbe yarabbi konusmam vallahi kapiya zile bassa b8le acmam oyle kadına ne haddime pis kadın ay sinir oldum sizde o kadina bi tokat gecirseydiniz poposuna ne vursa anliycam da bide okkali bi tokat at somra bende seni sevdim nasıl guzel mi de ben opmeye kiyamiyorum baskasi vuracak ay düşündükçe cinlerim geliyor tl

Tam vuracagi sırada çıldırmış gibi tepki verin ya da sizde ona vurun hoş oluyor mu bir görsün bakalım ne kadar sadist biri yahu bu ne çocuğa vurunca ileride onun ruh halindeki bozukluğu o mu düzeltcek hiç müsade etmeyin cildirin cigirinizdan çıkmış gibi davranın deli kadın desin isterse size hiç olmazsa bu zulümden kurtulur yavrucak

.
.
o kv. nde iyi bir dayağa ihtiyaci varmis. cocuguna vurmak ne demek ya kayinvalidende olsa hakki yok. sen kiyabiliyomusun oyke cocuguna. benim kayinvalidem yapsin yolar oyle yollarim.

O elini var ya kirarlar tövbe yarabbi konusmam vallahi kapiya zile bassa b8le acmam oyle kadına ne haddime pis kadın ay sinir oldum sizde o kadina bi tokat gecirseydiniz poposuna ne vursa anliycam da bide okkali bi tokat at somra bende seni sevdim nasıl guzel mi de ben opmeye kiyamiyorum baskasi vuracak ay düşündükçe cinlerim geliyor tl
vallahi al benden de okadar. okudugum anda bile cinlerim tepeme cikti. gozun gore gore nasil torunudur diye musade ediyosun arkadasim. sacmaliga bak

Suan ole sinirlendimki.. kv ye ayri kocana ayri sana ayri konu sahibesi.. lutfen cocuguna bu kotulugu yapma yaptirtma! Ne demek cocugun yuzune vurmak? Bir hadis vardi galiba.. cocugun yuzune vurmayin onuru kirilir sirtina vurmayin imani ordadir diye.. kaldiki neden vuruyo? Sokakta mi buldun yavrunu sen? O sana Allahin emaneti koruman gerek herkese karsi.. o kv nin o vuran elini tutup ters cevirip midesine sokmus olman gerekirdi ki birde gelmis mahkemeye versem diyorsun. Ne mahkemesi arkadasim iimisin sen? Adresini ver gelip sacini basini yolayim ciddiyim cok sinirlendim. Bu kadar pasiflik niye? Bu kdr normal birseymis gibi anlatmanada ayrica sinir oldum

Back
X