Kv bebegimi dovuyor

100000000000000% Katiliyorum sana.
bende artik kadinlari suclar oldum. Yahu nedir bu pasiflik? beynim almiyor.
Agzima büyük laf almak istemem ama bebegime siddet uygulayan insani paramparca yaparim. hapislik olurum ama ben yasadigim sürece bebegime kimse vuramaz.
Ayni fikirdeyim , sokakta yasarim cocugumla ama en azindan yavrum koynumda olur emin ellerde olur
Cildiriyorum burda bunlari okudukca

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
bi anneyi mahkemeye vermek ne denli doğru oğlu en sert şekilde uyarsa aslında gelme uzunca bi süre istemiyoruz falan dese yine mi gelir ? mahkemede çocuk istismarına kadar gider çünkü bu hapis cezası bile alabilir. siz yine anneyi olabildiğince lafla uzaklaştırmya çalışın çocugunuzu vermeyin eline sevmesine müsade etmeyin gerekirse gelince kapıyı açmayın

Bebeğini tokatlayarak mı seviyor anlamadım ne vurması? Onunla bebeğini yalnız birakma.Bebeğini her türlü tehlikeden korumak senin görevin.

Arkadaşlar konu sahibi “vah vahlanmak yerine bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını” istemiş.

Arkadaşım sen otur haline ağla bence. Dünyada tepeden tırnağa korumakla yükümlü olduğun tek varlığı şamar oğlanı etmişsin. Çocuğun yüzüne tokat atıyor yüzü kızarıyor diyorsun ya ben okuduklarıma inanamıyorum. Sen de hala “sevgili kayınvalideciğim çok rica ediciim yapmayınız böyle” diye uyarı mı veriyorsun?? Eline sopa alıp evden kovala. Bi daha fıske vurduğunu görürsem seni meşe odunuyla döverim de. Tövbe estağfurullah ya!!
Hayır kendi kararını uygulamaya koyup kv yi bebeğinden uzak tutamazken mahkeme kararını nasıl uygulayacak ben onu merak ettim. Uzaklaştırma çıkınca bebeğin başında polis bekleyecek sanıyor galiba.

Vurarak sevenler var canlari kayniyo ama suratina vurmasin poposuna vurark sevsin yuzune vurulmaz yazik
Ayri eve cikmissiniz bir nebze kurtulmussunuz geldigi zamanda ya kapiyi acmayin yada bir komsu nuzda olsun yaninizda sizin yerinize o uyarsin size ve kv kizsin boyle sey olmaz sikayet edecegim falan gibisine konussun

Sende tam ağzının ortasına saplagi oturt,
Ayyy anne ne çok seviyom seni ben de o kaç kez yaparsa sende yap bakalım takati kalmayınca naapcak tirlak kV n

Şikayet butonunu kullandım, yazmak istedim Semacım.
Fake olduğunu düşünüyorum.
Geçen konunda bu hisse kapıldım, belli aralıklarla (konuların unutulana kadar) gelip gidiyor ve hep çocuklar (Hassaslar) üzerine konu açıp gidiyorsun.

Oje sürülen elti bebeği, eltinin gelip sizin bebeğinize oje sürmesi, şimdi kvnin severek dövmesi... Sevgi-zarar-cahillik temalı konular... Öncesinde kvli arada derede konular vb...
Bundan birkaç ay sonraki açacağın konunu çok merak ediyorum.
İyi günler.

Geleceği zaman kapıya kağıt asin : kaynanam ve köpekler giremez
Şeklinde.
Mahkeme vs vs ne saçma şeyler. Sen kapıyı açmazsan kapıda kudurur kudurur gider. He kadında anahtar mi var? Kilidi değiştirmek için Çilingire bile gerek yok, ben kendi evimin kilidini kendim değiştirmiştim on dakikada.
Eskiden bir konu acmissiniz mağdur olan küçük kız çocukları için ne yapabilirim diye
Şimdi birebir kendi kanınizdan mağdur bir çocuk var ortada, yapın elinizden geleni! Anladığım kadarıyla çekingen,pasif birisiniz ama en nazLi kediler bile bebeğini önünden almak istersen hirliyor!

Bebeğini? DÖVÜYOR?

İKİNCİ BÖLÜM:VÜCUT DOKUNULMAZLIĞINA KARŞI SUÇLAR

Madde 86 - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) (Ek fıkra: 31/03/2005 - 5328 S.K./4.mad) Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması halinde, mağdurun şikayeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.

(3) Kasten yaralama suçunun;

a) Üstsoya, altsoya, eşe veya kardeşe karşı,

b) Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı,

c) Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,

d) Kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,

e) Silâhla,

İşlenmesi hâlinde, şikayet aranmaksızın, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Kapıyı açmayacaksın kardeşim. Benim annem dahi aynısını yapsa bakalım öocuğumu görebiliyormu. Pasiflik sende.

Ne sınır bozucu çocuğunuzu bile kollayamıyorsunuz ..
Neden çünkü kocisinizin anası ..
Eve almamayı bile beceremiyorsunuz neden ?
Çünkü o ev hakkında son sözü tek kocisiniz söyleyebilir . Sıkar mi anasını kovmak ?
Pfff ne sinik ne berbat bir tarz .

Allah o gunu göstermesin..
Okurken o anı yasıyormus gibi sinirlendim..
Gözüm ne esımın anası oldugunu görür nede yaşını görür.. Neyse bişey demicrm ya.. Eşiniz annesini eve almayacak oldu bitti zorla giremez ya
Uzaklastırma kararı vs bilgim yok

Anladım da sen hem eve al hemde mahkemeye ver sanki sıralamada yanlışlık var eve alma yada ciddi uyar eşinde ciddi uyarsın tada bebeğini kendi kucaginizdan bırakmayın dah bir cik şey yapabilirsiniz ama yabancı gibi mahkemeye vermek

Geçen konunda bu hisse kapıldım, belli aralıklarla (konuların unutulana kadar) gelip gidiyor ve hep çocuklar (Hassaslar) üzerine konu açıp gidiyorsun.

Oje sürülen elti bebeği, eltinin gelip sizin bebeğinize oje sürmesi, şimdi kvnin severek dövmesi... Sevgi-zarar-cahillik temalı konular... Öncesinde kvli arada derede konular vb...
İyi günler.

Ben bu kişinin daha önceki konularına da yorum yapmadım buna da yapmıyorum, aynen sizin gibi düşünüyorum

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Sizin konulariniz beni kendinden geciriyor
Alma eve çok mu zor

Siddeti severim. Bir daha bebegine dokunursa vur agzinin ortasina sag kroseyi ama sevdim annecim de. Sonrada ay ayi yavrusunu severken oldururmus dedikleri gibi oldu de gul..

İyi günler.
Geçen konusunda eltisini yaka paça rvden attığını söylemişti
Kocisinden bu kadar korkan kaynanasinna gık diyemeyen bu kadın nasıl eltiyi eline aldi merak ettim

Back
X