kv beni evden kovdu

nazmira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
625
404
23
Kizlar herkese merhaba,
Biraz uzun olavak simdiden soyleyeyim:)
esimin hafta ici 1 gun izini var sadece o 1 gunde de esimin ailesine gidiyoruz bebegi gorsunler diye. Gecen hafta bebegim ateslendi doktora goturduk ordan da oraya gittik. Cocugun atesi yuksek oldugu icin ustunu ince giydirdim.kvnin bir huyu var surekli kendi istedigi olsun ister ve bir seyi elli kere soyler. Kizimi besige yatirdim kv ustunu ort dedi esimde atesi var ortme cikar nolur nolmaz dedi neyse bunu kv elli kere soyledi tabi elli kere de ayni seyi soyledik. Cay iciyorduk 2 bardak ictim cay ic dedi yok yeter dedim cok ictim. Kv esimin yaninda oturuyor bir daha da getirme cocugunu buraya ben bisey bilmiyorum zaten ben cocuk buyutmemisim fln dedi bende sinirlendim birden simdi cocugu alip gidicem onu istiyosun dedim. Git ben bisey soyluyorum sanki sen cocuk buyutmussun de beni dinlemiyosun fln diye soylenmeye basladi bende sinirden aglamaya basladim. Esim benim agladigimi gorunce bagirdi annesine sus niye uzatiyosun beni sinirlendirme fln dedi dondu bana sen benim oglumu dolduruyosun gecende de doldurmustun fln diye bende disariya ciktim gorumcem fln geldi yasli iste sen onu takma fln neyse zorla iceri girdim kizimin cantasini topluyorum birden geldi arkadan bana sarildi sen cay icmedin bende kizdimm sana fln dedi hic cevap vermedim birazoturduk kalktik sonra bu haftada gitmedim kizimida gondermedim sizce gitmelimiyim gitmezsem esim de kizacak cunku nasil davranmaliyim akil verin lutfen. Okuyanlara teşekkür ederim.

Gitmelisin eşin yanında iyiki haklıyı haksızı ayırt edebiliyo kv.den dengesiz sanırım ateşli çocugun üstümü örtülürmüş

Başlıkta kovdu yazıyor kovduğu yeri ben mi kaçırdım en son sarılmış kayınvalide sanki biraz fevri davranmışsın.
Fevri davranmadim aslinda surekli her firsatta bidaha da getirmeyin valla dokunmam sevmem cocugu gibi seyler soyluyor en sonunda bende patladim alir giderim diye oda gidersen git kapiyi gostererek dedi

Evden kovma olmamış
Ama sinirlenmekte haklısınız
Altta kalmamışsınız gereken cevabı vermişsiniz
Eşinizde sizden yana olmuş
Gitmek zorunda değilsiniz eşiniz koruyor sizi annesine karşı niye kızsın ki?
Kızarsa da konuşmayı deneyin
Geçen yaptığını gördün mutsuz huzursuz ediyor beni gitmeyeceğim deyin

Bir kere annesi ne kadar kötü olsa da annesidir simdi sana hak verir ama gun gelir yine annesine kayar.. O yuzden bi hafta git bi hafta gitme ve eşine de ki senin için gidiyorum de..
Yakin arkadasim kayinvalidesiyle yillarca konusmadi ki hakliydi sonra kadin kanser oldu 1 ay icinde öldü ve o naif eşi canavara dönüştü resmen annemi senin yüzünden göremedim ona saygi duymadin diye evliligi bitti kavgalardan gecimsizlikten..
Madem pisman olup sariliyor fln bosver git otur bi kac saat dönün evinize..

Kizlar herkese merhaba,
esimin hafta ici 1 gun izini var sadece o 1 gunde de esimin ailesine gidiyoruz bebegi gorsunler diye. Gecen hafta bebegim ateslendi doktora goturduk ordan da oraya gittik. Cocugun atesi yuksek oldugu icin ustunu ince giydirdim.kvnin bir huyu var surekli kendi istedigi olsun ister ve bir seyi elli kere soyler. Kizimi besige yatirdim kv ustunu ort dedi esimde atesi var ortme cikar nolur nolmaz dedi neyse bunu kv elli kere soyledi tabi elli kere de ayni seyi soyledik. Cay iciyorduk 2 bardak ictim cay ic dedi yok yeter dedim cok ictim. Kv esimin yaninda oturuyor bir daha da getirme cocugunu buraya ben bisey bilmiyorum zaten ben cocuk buyutmemisim fln dedi bende sinirlendim birden simdi cocugu alip gidicem onu istiyosun dedim. Git ben bisey soyluyorum sanki sen cocuk buyutmussun de beni dinlemiyosun fln diye soylenmeye basladi bende sinirden aglamaya basladim. Esim benim agladigimi gorunce bagirdi annesine sus niye uzatiyosun beni sinirlendirme fln dedi dondu bana sen benim oglumu dolduruyosun gecende de doldurmustun fln diye bende disariya ciktim gorumcem fln geldi yasli iste sen onu takma fln neyse zorla iceri girdim kizimin cantasini topluyorum birden geldi arkadan bana sarildi sen cay icmedin bende kizdimm sana fln dedi hic cevap vermedim birazoturduk kalktik sonra bu haftada gitmedim kizimida gondermedim sizce gitmelimiyim gitmezsem esim de kizacak cunku nasil davranmaliyim akil verin lutfen. Okuyanlara teşekkür ederim.

Gitmelisin, sonuçta sana sarılıp dargınlığı kaldırmak istemiş
Çocuğun üzerini ötmeyi ısrarla istemesi tabi ki doğru değil ama eskiler böyleydi işte, terlesin de atsın gribi mantığı
Üstüne basa basa ısrar canı sıkıcı bu konuda haklısın, eşin de senden yana olmuş zaten ama bundan sonrasını uzatırsan oklar sana döner. Bir süre sonra eşin annem hatalıydı ama koca kadın gelip sarıldı gönlünü aldı sen hala uzatıyorsun moduna geçebilir. Ayrıca kovma falan da yok bence, gitmek istiyorsan git demiş doğal olarak tartışma içinde. Bana sende biraz fazla uzatıyorsun gibi geldi, yapma sen zararlı çıkarsın

Git değince kovmuş olmuş ewet!!!
Ben de sandım ki kolunuzdan tutup koydu kapının önüne...
Gerçi konuşma uslubunuz birbirinize karşı hiç hoş değil ama bazen kayınvalidelerde hakediyor yanii hiç kusura bakmasınlar...
Gitmelisin tabi ki, kanlı bıçaklı değilsiniz ayrıca...

Benim için de kovma budur. Git burdan dese bile yeterli illa kolumdan tutup atılmaya gerek yok. Sözler daha ağırdır.

Ayrıca ateşlenen çocuğu giydirmek örtmek nedir yahu. Havale mi geçirtceksiniz.

Ayrıca senin tepkin sonrası, eşinin çıkışı ile kv 180 derece dönmüş. Neymiş çay içmemişin. İçerim içmem kv yemi sorucam. Tabi işin kılıfı bu.

Ben olsam gitmem. Hem zaten haftanın 1 günü izinliymiş eşin. Her hafta ne işiniz var ki. Ayda bir gidin siz de.

Kovma denilince daha farklı bir şey beklemiştim açıkcası neyse...

Kv gitmene engel olacak bir sorun göremedim ben. Her hafta gitmezsinde iki haftada bir gidersin mesela. Gitmeyi komple kesmek gereksiz bir durum olur şu durumda. Ayrıca ben kv iyi niyetli olarak gördüm, şurda böyle ufacık sürtüşmeler sonrasında kaç gelinin kv gidip sarılıp gönül almaya çalışıyor bir sor istersen.

• Beğen
Reactions: anu
İnsanlara böyle davranabilme hakkını nasıl sağlıyorsunuz inanın merak ediyorum. Değişik ilişkiler. Haftalık iznini annede geçiren eş..

Sık gitmezsin özür de dilemiş zaten. Kocanin yanınızda olması da iyi olmuş. Zorlamaz seni. Kızın büyüyor onlar sonra baba kız beraber giderler. Fazla buyutmene gerek yok kafanda.Allah başka dert vermesin.

• Beğen
Aman nede buyuk derdin varmis.allahtankv yaninda yasamiyo.yasli insanlar biraz soylenirler bu normal hem kadin gelip sarilmista napsin daha sende bahane ariyon gibi geldi bana.

Evlendiginizde esinizin ailesiylede artık bir aile oluyorsunuz.her ne kadar esiniz sizi yeri geldikçe savunsada kalbinin en buyuk yerinde annesi vardır.dikkatli akıllı davranmalisiniz.kV ile kötü olma ama samimi de olma.çünkü değişik huylari var belli.siz eşinize göre gitmek isterse gidersiniz baktiniz gitmek istemiyor gitmesiniz.siz kötü olmayın.kendinizide ezdirmeyin tabii.daha çok sorunlar çıkacaktır.ciddoyetinizi kV nize gosterirseniz zamanla karisamicaktir.

Kizlar herkese merhaba,

Bu anlattıklarına bakarsak ben açıkçası eşini biraz suçladım. Hiçbir şey insanın, onu büyüten yetiştiren annesine bağırmasını haklı kılmaz. Eşin saygısızlık yapmış.

Neden kendinizi düzgün bir şekilde açıklamak varken agladiniz onu anlamadım.
İkinizin de birbirinize karşı üslubunuz kötü.
Ama ona kV ye bir tık daha anlayış gösteririm hem yaşlı hem de çay iç falan diye seni düşünmüş bir şey dememiş kadın.
Bir çok seyi yanlış biliyorlar ve doğru biliyoruz diye yaptırmaya çalışacaklar, alışın buna. Bu gözler 40 i çıkan çocuğa paça çorbası icirmek isteyen büyükler gördü. Siz çocuğunuzu korumayı ve ağlamadan kendinizi açıklamayı öğrenin. Ateşli çocukla gezmeye gitmeyin.

Eşiniz yaninizdaymis, onun gönlü olmasi adına, ve haksız duruma düşmemek için gitmelisiniz. Ama her hafta niye izin günü orada geçsin. Bir hafta onlar size gelsinler Eşinizin izin günü harici bir gün. Diğer hafta siz gidin..

• Beğen
Tatsiz bir olay yasamissiniz evet kim olsa alinir ve uzulur fakat esiniz yaninizda olmus kayinvalideniz tatliya baglamak icin adim atmis bence siz de uzatip aile icinde huzursuz bir duruma yol acmayin bence daha seyrek gidin, mesafeli olun ama iliskileri cikmaza suruklemeyin

Back
X