- Konu Sahibi yakamozzzzzz
-
eşin ne diyor, bu durumların farkında değil mi
Bir evde iki kadın çoook zorKAdın demek düzen demek, evin patronu demek.Ne kadar kadın o kadar düzen.Eşinle konuşmalısın bence, ki evlenmeden önce keşke başka alertnatif yollar olabilir mi bi şansını deneseydin...
en iyi kv kendi evinde yaşayıp ayda yılda bir gelip bi hafta kalıp giden kv dir.
uzaktaki hep daha kıymetli yakındaki çilekeş olurmuş sizinki de o hesap... kesin diğer oğlunda kalmaya çekiniyordur nasıl olsa siz ona bakmak zorundasınız ya güya ! en iyi kv kendi evinde yaşayıp ayda yılda bir gelip bi hafta kalıp giden kv dir.
Her ailede vardır böyle bi tane
Onların ailesinde de senin eşin öyle demek
Sürekli veren, sorgulamayan, hakkının yenilmesine izin veren
Sen ne diyeceksin ki, eşin demeli anne kaç evladın var senin
Hepsine maddi anlamda yardım edip sadece bizde kalıyosun
Ben senin üvey evladın mıyım anlamadım demeli ama dememiş işte millet te alışmış maalesef
evet canım haklısın o zamanlar insan kör oluyor bide benim kocam çok merhametli yine bir yere gitmezdi okadın kalırdı yanımızda bir şey olsa iki ağlıyor hallediyor herşeyi
Yani sen de haklısın evlenmeden önce insana her şeyi yaparım gibigeli yor.Ama hiç öyle değil işte.Dediğim gibi tek yol ona size yakın yine ilgilenebileceğiinz ayrı bir ev, ayrı bir düzen.Her anlamda anyı ev sıkıntı, sadece kap kacak değil kiEşinle çok sivrilmeden hafiften ama ısrarlı konuşmalar yap bence.ya da aklıma ne geldi.SEnin istemenle gitmeyecekse, kendisiinin gitmek istemesini sağla (Bu arada çok vicdnsaızca yazmış olmak istemem, kv. nin çok ağır hasta falan olmadığı e vkendi maaşı olduğunu düşünerek yazdım)
yok canım benim söyledi ki buna ben şahidim kaç kere hemde ama kadın arsız söyle söyle iki dakika sonra aynı değişen birşey yok dediğim gibi kocam ne kadar söylesede o kacamın huyunu iyi almş söylesin ben bildiğimi okurum dşüncesinde arsız yani
En baştan diyecekti ama
Bu saatten sonra alışmış artık zaten ondan iplemiyo
Gerekirse dönüşümlü kalsın annem hepimizde diyecekti kardeşlerine
yani elbetteki bir şeyler yapabilirdi ama bizimki vijdanlıya işte annesini dışarımı atacakmış sanki ben dışarı at diyorum benim annem bunları yapsa o zamanda bu kadar vijdanlı olurmuydu düşünmüyoda değilim yani
Eşin iyi niyetli olabilir ama iyi niyetinde fazlası zarar
Şekil A da görüldüğü gibi
Hem en büyükmüş, kardeşlerini toplayıp diyecekti madem babamız yok annemize dönüşümlü bakalım diye
Dememiş, annesi de kardeşleri de alışmış. Kadın artık orayı mesken biliyo, bu saatten sonra da ne seni ne eşinin dediklerini umursamıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?