kv beni sinir hastası yapacak

işte canım benim çok çok haklı bir yorum ki ben eşimle çok iyi anlaşırım tartışmalarımız hep onun yüzünden olur enson bir kere tartıştık hamileydim kimyasal gebelik yaşadım çocuğum düştü ben ona bağlıyorum tartıştıktan 2 gün sonra düştü bebeğim kv haberi yok tartıştığımızdan o o zaman eltimdeydi sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi duyun ca geldi üzüldü felen ama biz tartıştık o yüzden oldu demedik zaten o ara hastane hastane gezdik

bu durumun adil olmaması benim canımı sıkıyor zaten canım

.benim kv bekar görümcem ve kaynım var onlar bakıyor fakat geçenlerde evinde tadilat vardı 1 hafta eltimde kaldı.bana hayatta gelmez.sebebi de ona rahatlık veren şeylerden ben asla hoşlanmam yani akşam yattığı zaman öğlene kadar yatak döşek ortada olur hiç kaldırmaz ben erkenden kalkarım ve ortalıkta dağınıklık istemem, işten belki bir misafirimle gelicem eve, hep bunu düşünürüm.ama buna eltim sesini çıkarmaz çünkü kendide aynen kv gibi dağınık ve vurdumduymazdır tencere kapak mı sali.evde yemek mi yok çünkü eltim işten gelip yapar onu bildiği için kılını kıpırdatmaz ben asla yapmam gün içinde yapmadığı takdirde aç kalacığını bilir.bana gelmeme sebebinin biride o evde olduğu sürece eşimin çocuğu kreşe yollamayacağını düşünür.çocuğa baktırırlar korkusu.ne kadar uzak okadar rahat. benim görüşüm sana eşinle konuşmalısın ,yada annen size gelsin biraz annen yanında kalsın.

Son düzenleme:

Evini satıp diğer oğluna yardım etti madem orda kalsın
Adil davranmıyo çünkü hem maddi hem manevi anlamda
Veya satmasaymış arada iki oğluna da ziyarete gitseymiş en mantıklısıymış ama eltine de ayrıcalıklı davranıyo
Sizde kaldığı halde sizle zoru ne

iyi yapıyosun iyilikten anlamıyorlar zaten fazla iyi olursan kullanıyolar canım

Çok geçmiş olsun , inan çok üzüldüm . inşallah bundan sonra bazı şeylerin farkına varır.
Hayırlısıyla sağlıklı bir bebek sahibi olursun inşallah , istediğin zaman.

Allah yardımcın olsun.

aslında bile bile yapılan bişey yok sadece yemek olayı.diğer konular benim yetişme tarzım bu, yani dağınık değilim,titizimdir,oda bir okadar dağınık bir okadar da pistir.eltimde aynı olduğu için birbirlerini çekiyor kutupları.başkasının sana yapmamasını istediğin şeyi sen yap bak çok zevkli oluyor.:129:

Son düzenleme:
bi tencere tava mevzusuna bile bu kadar taktığına göre orasının senin evin olduğunun farkında değil kv

bunu ona daha fazla hissettir bence, hani tabiki saygısızlık manasında demiyorum ama kendi düzenini istediğin gibi kur, birşeyin yerini mi değiştirdi hemen kendi istediğine çevir, kendisini orada fazlalık hisseder belki

canım zaten öyle ben ona ait birşeyi kaldırdım diye kızıyor zaten yok sa tencere tava hikaye 2 sene kullandım eskiydi zaten çeyizimde en iyilerin almıştım tam 4 takım niye çıkarıp kullanmayayım temiz temiz her değişiklik yaptığım da gözleri büyüyo hakimiyeti gidiyo diyo yavaş yavaş konu bu zaten çok iyi yaptım oh canıma

e o zaman hakimiyeti daha da fazla gitsin ellerinden eşine de belli etmeden , hakimiyetin gittiğini belli et bakalım, sen bilirsin yolunu vardır elbet kendi eviymiş gibi hakimiyet kurduğu durumlar , kaysın gitsin ellerinden,

valla senin yapacağın tek şey evde o yokmuş gibi düzenine devam etmen.rahatsız olduğun şeyleride söle ama bu tür şeylerde eşini araya sokma yani annene söle şunu yapsın falan değil kendi sorununu kendin hallet.mesela eşim bana kv yanında sarılırdı ben utanırdım ayıp diye,sen rahat olunca karşı taraf daha çok rahatsız oluyor . niye evlendin kendi evinde bile evliliğini yaşamadıktan sonra.nişanlıyken gezemezsin ayıp bir arada duramazsın ayıp ,evlenirsin.kv gelir eve yerleşir yine evliliğini yaşayamazsın.misafir sen olur çıkarsın hatta.

Son düzenleme:
e o zaman hakimiyeti daha da fazla gitsin ellerinden eşine de belli etmeden , hakimiyetin gittiğini belli et bakalım, sen bilirsin yolunu vardır elbet kendi eviymiş gibi hakimiyet kurduğu durumlar , kaysın gitsin ellerinden,

ben biliyorum tabi canım ilk evlendim yemek yapmama izin vermedi ben yaparım diye bide dönüp dolanıp aynı yemeği yapıyodu ilk önce birşey demedim baktım olmayacak mutfağa ben girdim düşün evimde mutfağa koymuyo beni sonr aküstü odalara kapattı kendini duygu sömürüsü yaptı eşime ben fazlalığım bu evde diye neyse onu atlattık şimdi bu

aynen canım sanki o benim yanımda değil ben onun yanında kalıyorum bide kiradayım zaten kendi evi bile diil tabi vardı evi ama onu satıp diğer oğlunun borçlarını kapattı

kesinlikle öyle eltim çok uzak diil bir apartman ötemizde ama ondan niye bilmiyorum çok çekiniyo bana da artistlik yapıyo

Diğer eltin ünkü baştan göstermiş dişini
Kadın bırak onun evinde kalmayı,bişey demeye korkuyordur
Sen baştan kabullenmişsin be güzelim
Şimdi ne yapsan boş,bildiğini okur
Kocanda evlat yani,anasını atsa atamaz satsa atamaz
Hoş sende atsın demiyorsun,attığın eski tencereler

aynen öyle canım ya anlamdımki insanlar iyilikten neden anlamıyorlar illa kötülükmü yapmak lazım ben kendini evimde yabancı hissetmesin diye nasıl uğraştım gerçi şimdi sallamıyorum ama

bir tesellin var çocuğun olunca ona bakıtırsın, gezmeye gidersin,yazılacak eleştlrllecek ne varsa yazılmış be güzelim, sen ne olursa olsun mutlu olmaya bakacaksın, kadınıda tınlamıyacaksın, genç olan sensin ,o yakamış yaşaması gerekenleri

aman aman kalsın canım ben bakarım çocuğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…