• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv canımı sıkıyor

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Slm kızlar

Eşimle biz yaşadığım şehrin merkezinde kv ler ise ilçede bi koyde oturuyor yaklaşık 1 buçuk saat yol mesafesi var... Geçtiğimiz cumartesi günü ordaydik kv nin bi arkadasi da geldi kv ye Şakayla gelini seviyon mu dedi kv de gelmiyolar ki falan gelseler severim dedi. Sürekli bi laf sokması var Hayır bi bozacam ama millet oluyo zaten millet yokken diemiyo ne yapsam bn bu kadına bilemedim.

Slm kızlar

Eşimle biz yaşadığım şehrin merkezinde kv ler ise ilçede bi koyde oturuyor yaklaşık 1 buçuk saat yol mesafesi var... Geçtiğimiz cumartesi günü ordaydik kv nin bi arkadasi da geldi kv ye Şakayla gelini seviyon mu dedi kv de gelmiyolar ki falan gelseler severim dedi. Sürekli bi laf sokması var Hayır bi bozacam ama millet oluyo zaten millet yokken diemiyo ne yapsam bn bu kadına bilemedim.
o kdardan bisey olmaz canini sikma bence burda ne konular me mevzular geciyor bence uzaksinda canini sikmana degmez..keske ben uzak otursamda bana oyle dese biz dipdibeyiz ve biktim artik surekli iki gunde bir gorusmekten...varsin soylensin dursun yada ikiniz yalnizken soyle acik acik anne sen hep boyle sitem ediyorsun ama biz zaten geliyoruz de.

Kac yasinda kayinvalideniz? Ve birsey daha sorucam kayinvalideniizle tartismak icin yada bozmak icin Sudan sebepmi ariyorsunuz?

Kac yasinda kayinvalideniz? Ve birsey daha sorucam kayinvalideniizle tartismak icin yada bozmak icin Sudan sebepmi ariyorsunuz?
Yaa sürekli yapması canımı sıkmaya başladı genc kv 47 falan yaşlı deGil bide insanların içinde yapıo gülüp geciyörüm her seferinde

o kdardan bisey olmaz canini sikma bence burda ne konular me mevzular geciyor bence uzaksinda canini sikmana degmez..keske ben uzak otursamda bana oyle dese biz dipdibeyiz ve biktim artik surekli iki gunde bir gorusmekten...varsin soylensin dursun yada ikiniz yalnizken soyle acik acik anne sen hep boyle sitem ediyorsun ama biz zaten geliyoruz de.
Ya valla gitmesem haklı ama gidiyorm içim rahat yani

Yazik ya demek ki kendini yalniz hissetmis minik bir sitem etmis ne varki bunu bu kadar buyutup buraya kadar konu acacak?
"Bir bozucam ki"demissiniz birde..bozmaya yer arar gibisiniz.

Yaa sürekli yapması canımı sıkmaya başladı genc kv 47 falan yaşlı deGil bide insanların içinde yapıo gülüp geciyörüm her seferinde
Ben yasli sanmistim bayağ gencmis hemde ozaman ya sabir de ve surekli tekrarlarsa iste o an sende cevap ver anne nezaman gelmemezlik yaptik diye oracikta sor..

Sevmezse sevmesin çok mu lazım?? Bozma derdine düşerseniz eşinizi karşınızda görebilirsiniz.

Bence bunda bi şey yok takilmiş firsat bulamiyoruz de geç yani..zorlama burdan dert cikmaz..

Yazik ya demek ki kendini yalniz hissetmis minik bir sitem etmis ne varki bunu bu kadar buyutup buraya kadar konu acacak?
"Bir bozucam ki"demissiniz birde..bozmaya yer arar gibisiniz.
Her zamn yapıyo bunu bir değil iki değil 3 yıldır bole kadin

Arar sorarım da yani mesaJ atarım haftada en az 2 defa gidiyoruz

Slm kızlar

Aman canım gül geç. İstediği kadar laf dolsun sen işin sonuna bak.

Bu kadardan birşey olmaz bence. Boş yere bozmaya çalışmayın kötü birşey dememiş.

Her zamn yapıyo bunu bir değil iki değil 3 yıldır bole kadin
Hep ayniysa daha kolay.Birdenbire degisen insanlardan hep korkmusumdur.
Demek ki sitem etmeyi seven bir yapisi var.Oldugu gibi kabul ediverin ne olacak?
O an gülün geçin iste yaptiginiz gibi..sonucta o lafi soylemesinin size bir zararı varmi?Yok..
Yada bu yuzden evliliginizde problem varmi?yok..

Back
X