Bende kalinmasini istemem haklisin. Yatagim, yorganim, tabagim, bardagim, tencerem, tavam... Hepsini ben ilk kullanayim isterim. Var bende de boyle takinti.
Benim kayinvalide dugun baklavalarini bizim evde acmisti, her yer unlu nisastali, davul firin indirmis kullanıyor ama artık duman yapmis evde firin saatlerce calismaktan... kendi evi kucukmus, bir de dugun ustu temizlik falan yapmışlar malum.. Ev benim evin bire bir aynısı yani ust kati.... Tesadüfen gelmesem gormeyecegim... iste bu olaydan beri seninle ayni düşünüyorum ben...
Ama eger şartlar böyle gerektiriyorsa ve başka cozum yoksa kalacak. . Mecburen kalacak... Belki nisanlinin tek kalmasindan daha iyi olur; tertibini bozmaz, daha temiz kalır?
Simdi bir sey söylesen olay cok buyur. Durduk yere tatsizlik cikar. Hemde dugun oncesi tum keyfinizi kacirir olaylar.
Sizde kalsa daha zor, sizin her hazirliginiz gozu onunde olacak. Gelen gideniniz, aile hayatiniz, alisverisiniz, misafiriniz... Her konuda gozlemci yani.. olumsuz bir sey olur ev hali sonucta sorun buyur...
Kalsin guzelim bosver, en bastan kotu olma. Ama rica et odanda kalmasin, duzenini bozmasin. Yapacak bir sey yok :/