- 11 Temmuz 2017
- 72
- 171
- 8
- Konu Sahibi chamallows
-
AA APRDON BEN NISANLISIN SANDIM ee pkı esınız ne dedı bu duruma? esınıze sorsaydınız aılen benımı sınıyo bu ne demek dıye? valla boyle bı şey cıakrsa altından hıc muhtap olmayın ayıpmıs yaptıklarıcanim ne nisanlisi 4 senelik evliyim birde cocugum var ceyize getirse belki elinde yoktu bunlari buldu getirdi cani sagolsun dicem butun ceyizi secmi secmis bana giydiklerini birakmis 4 parca bisey bide dalga gecer gibi getiriyo kizi guluyo konusurken falan bunlarin derdi bana bisey getirmek degil evlenirken ogluna don bile almamis insanlar bunlar bi pislik var isin icinde ama bulamiyorum sanirim sabrimi siniyolar patlamami bekliyolar ama kaale almadigim icin hepsi bos kaliyo
esim ailesinin yanindan ayrilali 15 sene olmus oda neyi neden yaparlar bilmiyokiAA APRDON BEN NISANLISIN SANDIM ee pkı esınız ne dedı bu duruma? esınıze sorsaydınız aılen benımı sınıyo bu ne demek dıye? valla boyle bı şey cıakrsa altından hıc muhtap olmayın ayıpmıs yaptıkları
ıyyy pislerBana kıllı yorgan gelmişti seninki yine iyiymiş
Attım ben kullanmadım, keşke böyle yapıcaklarına hiç getirmeseler.
guve yemesinde fabrika ayarlarina o naftalin kokusuyla kimse donmez :)
Fabrika ayarlarına geri dönerse
gorumcem benden 5 yaş kucuk daha onceleri kendinden buyuk cok lafi oldu ondan beridir muhattap olmuyorum nasilsin iyimisin cevap vermeye bile laik gormuyorum acikcasi nezaketen aldim onlar gidincede attimKeşke atmasaydın. Ben olsam derler toplar görümceme verirdim ve verirken de derdim ki, abla kıyamadım annenin hatırasını senden ayırmaya. Alsın kokmuş kıyafetlerini anasının, kendisi giysin.
Sizde eskiyen çöp kıvamındaki elbise çaputlarınızı çöp poşetine koyup görümce bohçası diye görümcenize verin
valla dediginiz gibi tribunlere oynamaya bayiliyo siyasetci gibiHz .kaynana , bu tarz insanlar çok tehlikeli .iyilik yapsa gözüne soka soka .İlgi gösterse biri varsa, tribünlere oynamak onlarda milli halk oyunu, sanki en çocuksun da bu gereksiz ilgiyi algilamiyorsun.kendini harcıyor böyle yaparak
valla dediginiz gibi tribunlere oynamaya bayiliyo siyasetci gibi
kendi isteginizle sakliyorsunuz ama degilmiAnlam veremedim, ben rahmetli annemin çok giydiği bir bluzunu ve hastanede taktığı tülbentini saklıyorum ama o annem kaynanaya bir anlam veremedim, bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?