• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ceyizinden bana düşenler

sana düşenler dediğine göre kayınvalide görümcene de vermiş. yani hatıra niyetine saklansın diye. annemin çeyizinden kalma tabakları var eski mesela, şu an hiç bi yerde satılmayan teneke tabak belki de. bana verse koyarım kenara ne olacak ki. art niyet aranacak bişey yok. kullan dememiş zaten, sakla demiş.
aslinda sıkıntım şu çeyizi gercekten okadar guzelki simdi bulamayacaginiz nakisli islemeli bir ton sey icinden 1 tane yazma getir patik getir niye kullanilmis sacma sapan esyalar kizima saklayacakmisim bende

Benim evimde Bir tane bile öyle saçma birşey Yok az öz yaşıyorum herşeyi atarım valla bak. O ne öyle üf
bendede yok ki ben kendi eskilerimi bile evde giyerim diye tutmam fazlasini atarim kadin bana neler getirmis zaten yerim yok

aslinda sorun şu kaynanamda acayip bir ceyiz vardi dunyanin danteli oyasi ben dantel oya sevmem yanlis anlamayin goz koydugim icin yazmiyorum bunu okadar esyadan bir yazma gelseydi mesela giyilmis kazak ne ya
dimi ya gwrdek geceligi falanda gelebilirdi kulot falan kaynanamda bir ceyiz var daha kimsede oyle ceyiz gormedim tek tek islemis hepsini cok guzeller hic gozum yok ama bunlarda gelmeseydi iyiydi
Öyle ya,olandan verilmemiş,nereden esmiş bu cömertlik,tamam siz beklememişsiniz ama mademki verdiler, değecek bir şey olsun,uyurken sarılın bari kazağa,boşa gitmesin.

Benim kv ceyiz getirmedi nisanliyken gittigimizde annemle bana bi kullanilmis buzdolabi ortusu vermiati eve getirmeden yolda cope atmistim ev serdigimizde kendi buzdolabi ortumu ortugumde benimki nerde onu serelim dedi bende onu attim demistim aklima geldi simdi bunu okuyunca at cope gitsin saygisizliktan baska bisey degil

çok saçma çokk
hatıra diye çeyizden çeyiz eşyası verilebilir antika değerinde bir örtü, el emeği göz nuru bir işleme vs.
giyilmiş kazak verilmez
atın gitsin

Benim kv ceyiz getirmedi nisanliyken gittigimizde annemle bana bi kullanilmis buzdolabi ortusu vermiati eve getirmeden yolda cope atmistim ev serdigimizde kendi buzdolabi ortumu ortugumde benimki nerde onu serelim dedi bende onu attim demistim aklima geldi simdi bunu okuyunca at cope gitsin saygisizliktan baska bisey degil
banada gelmedi gelin bohcasi iyikide gelmemis yani

attim hatta esimde cop posetinde gordu bune ya dedi annein ceyizinden bana dusenlermis dedim tobe tobe dedi iceri girdi
Aman iyi eşin birşey demesiyse iyi yapmışın atmakla ne işi var onların evde boş yere kalabalık

çok saçma çokk
hatıra diye çeyizden çeyiz eşyası verilebilir antika değerinde bir örtü, el emeği göz nuru bir işleme vs.
giyilmiş kazak verilmez
atın gitsin
bende onu soyluyorum iste kenarina zincir cekilmis mendil bile olur yani de bunlar ne alaka altindaki ince mesaj ne :)

bende onu soyluyorum iste kenarina zincir cekilmis mendil bile olur yani de bunlar ne alaka altindaki ince mesaj ne :)

altında mantıklı bir neden aramayın :)
kendince hediye getirmiş
kaç yaşında bilmiyorum ama çok yaşlıysa falan normaldir

aslinda sıkıntım şu çeyizi gercekten okadar guzelki simdi bulamayacaginiz nakisli islemeli bir ton sey icinden 1 tane yazma getir patik getir niye kullanilmis sacma sapan esyalar kizima saklayacakmisim bende

diğerlerine kıyamamış demek ki.

Back
X