Kv cocuguma bagiriyor

melek safiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
36
9
1
35
Iyi gunler arkadaslr.Soyle bir derdim var.Biz kv ile
Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin

Büyük konuşmayayım ama durduk yere çocuğuma bağıranın dilini koparırım sanırım.
Göndermeyin çocuğunuzu, çağırınca “bağırıyorsun el kadar çocuğa, uykusunda sıçrıyor burada oynayın” derdim. Sonrasında ne olursa olsun, çocuğumu yollamazdım.

Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin
Ahaha ne kadar sabirlisin kardeş, değil babaannesi babası bile bagiramaz benim çocuğuma, hele ki 3 yaşında bir meleğe...sen fazla alttan alıyorsun ama o çocuk her seferinde geri dönülmez zararlar alıyor farkında mısın? Üzülmeyi süzümeyi bırak ver ağzının payını, gerekirse de gösterme çocuğu, aciz misin sen?

Ben olsam kesinlikle göndermezdim.Zorunuza gitmekte çok haklısınız.İki tane yeğenim var deliriyorum onlar için.Degil bağırmak isimlerini söyleyerek bile konuşamam.Askim,canım,bitanem derim hep.Biri benim yeğenime bagiracak alnını karşılarım.Suanda hamileyim kendi çocuğuma bagirilsa herhalde dünyayı yıkarım başlarına.Cocuga bağırmak nedir Allah aşkına.

Benim korkum bana birsey olursa kizim onunla yasayacak korkusu.Iyice korku yarandi bende bu konuyla ilgili
Surekli
Aklima
Geliyor ya bana birsey olurda kizima babaannesi bakarsa diye cok uzuluyorum
Bence böyle düşünmeniz normal değil. Bi sağlık sorununuz mu var durduk yere acayip geldi bana bu düşünce. Ayrıca Allah korusun size bi şey olsa kimse siz gibi bakamaz kızınıza yok öyle bi iç rahatlığı yani. Sağlıklı olun kızınızla upuzun zamanlarınız olsun beraber. Babannesine de yollamayın lazım değil.

Ben zaten kizimi hic gondermem kenidisi cikiyor ve kizimi yanina cagiriyor neden gelmiyorsun hadi gidelim babaanneyle oynayalim falan ama biraz sonra bagirma seslerini duyuyorum zaten hemen gidip aliyorum kizimi
tamam tam bu sırada söyleyin bağırıyorsun yok olmaz gelmesin diye

Bence böyle düşünmeniz normal değil. Bi sağlık sorununuz mu var durduk yere acayip geldi bana bu düşünce. Ayrıca Allah korusun size bi şey olsa kimse siz gibi bakamaz kızınıza yok öyle bi iç rahatlığı yani. Sağlıklı olun kızınızla upuzun zamanlarınız olsun beraber. Babannesine de yollamayın lazım değil.
Bende oyle düşünüyorm hep, eşime bile güvenmıyorm çocuklarımı hep benim yanımdalar kımseye bensiz göndermem ve bırakmam bi saglık sorunu olmadıkça

Göndermeyin yanına. Kimse çocuğuma bağıramaz, o çocuğun psikolojisini bozmaya ne hakkı var.

Yok canim hic bir saglik
Sorunum yok cok sukr ama
Baya bir takinti olustu bende

Göndermeyin yanına. Kimse çocuğuma bağıramaz, o çocuğun psikolojisini bozmaya ne hakkı var.
Nasil yaparim hoc bilmiyorum bagirmayin diye kac kez konustum kendisini savundu ben onun babaannesiyim severimde bagiririmda nevar bunda.esimde annesiyle ayni dusuncede o yuzden cocugu gelip goturdugunde nasil itiraz ederim nasil gondermem hicbir fikrim yok

Nasil yaparim hoc bilmiyorum bagirmayin diye kac kez konustum kendisini savundu ben onun babaannesiyim severimde bagiririmda nevar bunda.esimde annesiyle ayni dusuncede o yuzden cocugu gelip goturdugunde nasil itiraz ederim nasil gondermem hicbir fikrim yok
Ben bu konuda net konuştum ve eşine de söyledim bağırdıklaro an göndermem çocuğu diye. Bir kaç kez yanımda yaptılar kızdım. Benim için önce çocuğum kim ne demiş umrumda değil, eşim de aynı fikirdeyse gitsin anasıyla yaşasın

Bende oyle düşünüyorm hep, eşime bile güvenmıyorm çocuklarımı hep benim yanımdalar kımseye bensiz göndermem ve bırakmam bi saglık sorunu olmadıkça
Olabilir ama normal değil bu farkındasınızdır sanırım. Bi psikolojik sıkıntı vardır böyle bir sebebin altında.

Back
X