Kv cocuguma bagiriyor

Kv ile aynı binada yaşamak istemiyorsunuz ama eşiniz sizi buna mecbur tutuyor. Hediyeleşme, ilgi konusunda sıkıntılarınız var. İkiniz de çalıştığınız halde kendi evliliğinize dair söz hakkınız yok. Neden evlenmeden önce aynı binada oturmayı kabul ettiniz? Rest çekip bir ev tutup eşyaları taşısanız eşiniz sizi boşar mı?

Ben zaten kizimi hic gondermem kenidisi cikiyor ve kizimi yanina cagiriyor neden gelmiyorsun hadi gidelim babaanneyle oynayalim falan ama biraz sonra bagirma seslerini duyuyorum zaten hemen gidip aliyorum kizimi

Göndermeyeceksiniz. Görmeye cok merakli ise gelip 10 dakika görüp gitsin. Sanki biz cocugumuza bagirmayi bilmiyoruz. Net olun

Zaten bizim gibi bakamazlar bir ay gönderdim büyük bide oğlum bakamadı babannesi şikayet etti sürekli Allah bize uzun ömür versin annesiz birakmasin ne kadar benim çocuğum vs desede kimse anne olamıyor yollama anne bağırıyorsun alma de

Nasil yaparim hoc bilmiyorum bagirmayin diye kac kez konustum kendisini savundu ben onun babaannesiyim severimde bagiririmda nevar bunda.esimde annesiyle ayni dusuncede o yuzden cocugu gelip goturdugunde nasil itiraz ederim nasil gondermem hicbir fikrim yok
çocuğun olumsuz etkilendiğini söyle, net ol.
ayrıca konuştuktan sonra da yalnız bırakmayıp hadi beraber inelim diyebilirsin. biraz oyunun ardından babaanneyi yormadan gidelim deyip çık evine. net olduğunu görsünler. çocuk kimsenin paspası değil ne demek severim de bağırırım da!!

Ne münasebet. Eşim çocuklara bağırdığında bile tavır alıyorum adama.
Ne anne, ne kv'de, ne teyze, ne hala vs.bağıramaz çocuğunuza.
Bu durumu normalleştirmelerine izin vermeyin.

Iyi gunler arkadaslr.Soyle bir derdim var.Biz kv ile
Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin
Bence gönderme yada süreyi çok kısa tut hemen git al geri..

bağırmanın bir sonraki adımının vurmak olduğunu düşünüyorum, hadi seni götürüyorum dediğinde hayır diyemiyorsanız mutlaka yanlarında gidin asla yalnız bırakmayın. bağırdığı an "benim çocuğuma bağıramazsın" diyin o an evinize çıkın. çocuğunuz onun stres topu değil, yaptığının yanına kalmadığını görürse daha fazla cesaret edemez. bir akrabam çocuğuma bağırmıştı (kendi öfkesini çocuğumdan çıkarmak için) bütün ailesine küstüm, barışmayı ya da evlerine bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Allah'tan dilerim öyle manyaklara çocuk falan vermesin. bir de sizin ölüp onun çocuğa bakma ihtimali çok çok düşük hiç düşünmeyin bile

Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin
Bağardığını duyduğunuz anda alın gidin babanen rahatsız olmuş bizden diye çağardığında da bağaracaksan getirmeyeceğim deyin.

Ben olsam kesinlikle göndermezdim.Zorunuza gitmekte çok haklısınız.İki tane yeğenim var deliriyorum onlar için.Degil bağırmak isimlerini söyleyerek bile konuşamam.Askim,canım,bitanem derim hep.Biri benim yeğenime bagiracak alnını karşılarım.Suanda hamileyim kendi çocuğuma bagirilsa herhalde dünyayı yıkarım başlarına.Cocuga bağırmak nedir Allah aşkına.
Aşkım canım bitanem demeniz çocuğun sınır ihlalidir
Yanlış yapıyorsunuz

Yollamayın sizde. Hadi gidelim yada hadi gel dediğinde burada oynayın diyin gözünüzün önünde oynasınlar yada siz de gidin çocuğunuzla. Kayınvalide torununa bağırmıyor siz evladınıza bağırılmasına göz yumuyorsunuz. Doğru düzgün laftan anlamıyorsa yıkın ortalığı şimdi korumayacaksınızda evladınızı ne zaman koruyacaksınız.
benim kayınvalide ile çocuğum mevzusunda bir sorunum oldu çektim aldım kucağından bu evi içinde seninle cayır cayır yakarım sen kimsin diye yıktım ortalığı
Siz ne bekliyorsunuz
Taa alt kattan duyulacak kadar evladınıza bağırılıyor siz kibarca etmeyin eylemeyin diyorsunuz pes valla

Yollamayın sizde. Hadi gidelim yada hadi gel dediğinde burada oynayın diyin gözünüzün önünde oynasınlar yada siz de gidin çocuğunuzla. Kayınvalide torununa bağırmıyor siz evladınıza bağırılmasına göz yumuyorsunuz. Doğru düzgün laftan anlamıyorsa yıkın ortalığı şimdi korumayacaksınızda evladınızı ne zaman koruyacaksınız.
benim kayınvalide ile çocuğum mevzusunda bir sorunum oldu çektim aldım kucağından bu evi içinde seninle cayır cayır yakarım sen kimsin diye yıktım ortalığı
Siz ne bekliyorsunuz
Taa alt kattan duyulacak kadar evladınıza bağırılıyor siz kibarca etmeyin eylemeyin diyorsunuz pes valla
Merak ettim anlatabilecegin bişey mi o kadar sinirlendin

Merak ettim anlatabilecegin bişey mi o kadar sinirlendin
Ben genelde sinirli bir insanım ama konu çocuğum olunca gerçek manada gözüm dönüyor. Kendi annem babam kayınvalide hala filan hiç farketmiyor benim için
Çok uzun bir mevzu, normalde anlatırım da ben bunu anlatırsam direk kim olduğum anlaşılır. Şu kadarını söyleyeyim beni dışlayıp benim evladıma yaptığım herşeyi yok sayıp evladımı sahiplenmeye çalıştı diyeyim, sen oğlumla torunumun hizmetçisisin onlar benim oğlum gibi laflar filan, 20 günlük hasta doğmuş bebek kara kışta hergün ona götürülecekmiş, benim bakmamı beğenmiyorsa çekip alır o büyütürmüş filan….
Beni de bilseniz…..bebeğim hasta doğdu öyle bir baktım öyle tıbbi müdahalelerde bulundum ki yavruma haftada üç gün hastaneye gidiyorduk tüm personel beni çocuk doktoru zannediyormuş
Gece gece sinirim zıpladı yine ya

Göndermeyin birdaha gece uykusunda agliyor korkutmussun cocugu diyin . 😡

Göndermeyin,bu kadar basit. Sebebini de söyleyin; "hayır anne bugün göndermeyecegim. O evde çocuğa bagiriliyor,sonra ağlayarak uyuyor" deyin. Böyle bir iki üç beş,bagirmamayi öğrenir

Benim korkum bana birsey olursa kizim onunla yasayacak korkusu.Iyice korku yarandi bende bu konuyla ilgili
Surekli
Aklima
Geliyor ya bana birsey olurda kizima babaannesi bakarsa diye cok uzuluyorum

bu konuyla ilgili problem yaşıyorsanız destek alın. gencecik insansınız kayınvalideniz daha yaşlı. neden size bir şey olsun çocuğunuza o baksın. kendinizi böyle seylerle sıkıp strese sokmayın.

Benim korkum bana birsey olursa kizim onunla yasayacak korkusu.Iyice korku yarandi bende bu konuyla ilgili
Surekli
Aklima
Geliyor ya bana birsey olurda kizima babaannesi bakarsa diye cok uzuluyorum
Siz neden öleceğinizi falan düşünüyorsunuz. Hastalığınız falan varsa biraz endişelenmenizi anlarım ama ölümü takıntı haline getirmeniz neden? Ayrıca o çocuğun babası var. Kızınız hep 3 yaşında kalmayacak , büyük olasılıkla ergenliğe girince olamdik cevaplar bile verecek. 18 yaşına gelecek artık istediğini size sormadan yapabilecek. Siz sanki hep çocuk 3 yaşında kalacak gibi konuşuyorsunuz. Siz de neden bu ölüm korkusu var , bir yakinizizi falan mı kaybettiniz?

Back
X