• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv davet etmeli miyim ??

--Eda

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
184
55
13
Merhaba kızlar , pazar günü oğlumun diş buğdayı var. kayınvalidemlere en son kurban bayramında gittim görümcem yüzünden gitmiyorum..kv ve kp 1 ay once oğlumu görmek için geldiler. pazar günü için onları arayıp davet etmeli miyim ?? eşim söylemiş diş buğdayını tamam demişler. aslında ben aramak istemiyorum şimdi yine sanki onlar gökten düşmüş gibi davranacaklar.

Eşin haber vermişse senin ekstradan telefon açıp davet etmene gerek yok bence..

Tabii temel sorununuz nedir bilmem..

sebep görümcense o insanlarla pek bir sıkıntın yok heralde hepi topu kaç saat sürer gelirler ağırlarsın giderler .

sizin aranızdaki sorun ne olursa olsun onlar dede ve babaanne :( oğlunuz buyuyunce fotoğraflara bakıp eksik hissetmesin onları onlarda kendilerini eksik hissetmesin çünkü zamanın ne getirecegını bılemiyoruz belkide aranız düzelecek?

Eşin haber vermişse senin ekstradan telefon açıp davet etmene gerek yok bence..

Tabii temel sorununuz nedir bilmem..
Temel sorunumuz görümcem:) kv kızından hep şikayetçidir kim olsa dert yanar ilk gördüğü kişiye bile !! ben bir kere sorunumu anlattım görümcemle ilgili bana cadaloz gibi davrandı..sonra anlamış yanlış yaptığını ama ben eski ben olamam bu da benim huyum. güvenim gitti ''hastasın sen'' dedi sonra aralarda arayıp nbr dedi ama bana inandırıcı gelmiyor.. va başka birsürü şeyde var

Büyüklük srnde kalsin diye bir tabir var ya iste tam da öyle yap. Ara ve tatli dille davet et. Kaliteni görsünler.

aile bireyi gibi değil evinize gelecek bir misafir gibi bakın, ve bence davet edin, "diş buğdayımız var buyurun gelin" demekle diliniz aşınmaz, ayrıca kendi olgunluğunuzu ve kalitenizi gösterin derim :KK66:
yaa baak arayacak tabi eşşek gibi diye düşünmesini istemiyorum o potansiyelde bir kadın saygı saygı der kızında saygıdan eser yoktur

Temel sorunumuz görümcem:) kv kızından hep şikayetçidir kim olsa dert yanar ilk gördüğü kişiye bile !! ben bir kere sorunumu anlattım görümcemle ilgili bana cadaloz gibi davrandı..sonra anlamış yanlış yaptığını ama ben eski ben olamam bu da benim huyum. güvenim gitti ''hastasın sen'' dedi sonra aralarda arayıp nbr dedi ama bana inandırıcı gelmiyor.. va başka birsürü şeyde var
Canim dünyanın en kötü insani olsa da sonucta kizi belki bi anda sok olup inanmak istememiştir. Olur ya hani bazi insanlar öyledir ve asla kabullenmezler. Ama ne güzel kv düşününce hatasini anlamis.

sizin aranızdaki sorun ne olursa olsun onlar dede ve babaanne :KK43: oğlunuz buyuyunce fotoğraflara bakıp eksik hissetmesin onları onlarda kendilerini eksik hissetmesin çünkü zamanın ne getirecegını bılemiyoruz belkide aranız düzelecek?
bilmem inşallah ..

yaa baak arayacak tabi eşşek gibi diye düşünmesini istemiyorum o potansiyelde bir kadın saygı saygı der kızında saygıdan eser yoktur
bunu böyle düşünme bir kere onu aile bireyi olarak görme bile, sadece evine gelecek bir misafir olduğunu düşün.
üç-dört saat idare et. mesela onu gözünde zeka özürlü bir insan ve ya küçük bir çocuk olarak canlandır ve öyle olduğunu düşün, emin ol ki yaptıkları seni rahatsız etmez , acırsın bile ...
bu ona pek bişey kazandırmaz aksine sana kazandırır, öfke duymadığın için daha sakin olursun ve o günün tadını çıkartırsın,

Canim dünyanın en kötü insani olsa da sonucta kizi belki bi anda sok olup inanmak istememiştir. Olur ya hani bazi insanlar öyledir ve asla kabullenmezler. Ama ne güzel kv düşününce hatasini anlamis.[/QU
bunu böyle düşünme bir kere onu aile bireyi olarak görme bile, sadece evine gelecek bir misafir olduğunu düşün.
üç-dört saat idare et. mesela onu gözünde zeka özürlü bir insan ve ya küçük bir çocuk olarak canlandır ve öyle olduğunu düşün, emin ol ki yaptıkları seni rahatsız etmez , acırsın bile ...
bu ona pek bişey kazandırmaz aksine sana kazandırır, öfke duymadığın için daha sakin olursun ve o günün tadını çıkartırsın,
ayyyy çok tatlısın yaa :KK8: umarım yapabilirim. görümcem şimdi oğlumu kucağına alır kimseye vermez sanki tek o var..

ayyyy çok tatlısın yaa :KK8: umarım yapabilirim. görümcem şimdi oğlumu kucağına alır kimseye vermez sanki tek o var..
Ben yapıyorum ve çok işe yarıyor :KK52::KK52:
hayal gücü , sabır, ve huzur....
birde bir işlem daha var sinir olduğun kişiyi gözünde küçültüyor,küçültüyor ve ufaltıp attırıveriyorsun süper işe yarıyor...
karşıma oturdu mesela bakıyorum haya ediyorum küçülüyor küçülüyor minnacık oluyor ve parmak ucuyla tutup arka tarafıma attırdığımı hayal ediyorum yüzümde keyifli bir gülümseme ve o kişiden kurtuluyorum rahatsız olmuyorum :KK70::KK70:

gokten dusmus gibi ne demek ? manasini bilmiyorum da

tesekkurler.Esiniz 1 ay once soylemis.uzun bir zaman bence.Siz mutlaka aramalisiniz.Oyle cok kiymetlilermis gibi hissedecek bir durum yok.Davetiye bastirmiyorsunuz sonucta basit bir telefon , "anne ,su gun , su saat dis bugdayi yapicaz.Buyrun gelin beklerim" deyin.Cok icinizden gelmiyorsa Allah rizasi icin yapin.Aile arasinda huzursuzluk cikmasin bos yere.Esas aramazsaniz agizlarina laf vermis olursunuz. --Eda --Eda

Back
X