- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım 1 ay once kv ve kp bize geldi oğlumu görmek için. eşim 2 gün once soylemiş.tesekkurler.Esiniz 1 ay once soylemis.uzun bir zaman bence.Siz mutlaka aramalisiniz.Oyle cok kiymetlilermis gibi hissedecek bir durum yok.Davetiye bastirmiyorsunuz sonucta basit bir telefon , "anne ,su gun , su saat dis bugdayi yapicaz.Buyrun gelin beklerim" deyin.Cok icinizden gelmiyorsa Allah rizasi icin yapin.Aile arasinda huzursuzluk cikmasin bos yere.Esas aramazsaniz agizlarina laf vermis olursunuz.--Eda
:) :) geliriz demişler de acaba bendende bekler ler mi diye düşündümEsin davet ettiyse ayrica aramana gerek yok canlari istiyorsa gelsinler
Yok be canim erkek ailesini agzinin ucuyla cagirsan bacaklari totolarina vura vura gelirler zaten merak etme, cok da ince dusunme birak naparlarsa yapsinlar:) :) geliriz demişler de acaba bendende bekler ler mi diye düşündüm
Merhaba kızlar , pazar günü oğlumun diş buğdayı var. kayınvalidemlere en son kurban bayramında gittim görümcem yüzünden gitmiyorum..kv ve kp 1 ay once oğlumu görmek için geldiler. pazar günü için onları arayıp davet etmeli miyim ?? eşim söylemiş diş buğdayını tamam demişler. aslında ben aramak istemiyorum şimdi yine sanki onlar gökten düşmüş gibi davranacaklar.
Canım eşin davet etmiş işte sende arayıp davet edip yolunu açma bence.Merhaba kızlar , pazar günü oğlumun diş buğdayı var. kayınvalidemlere en son kurban bayramında gittim görümcem yüzünden gitmiyorum..kv ve kp 1 ay once oğlumu görmek için geldiler. pazar günü için onları arayıp davet etmeli miyim ?? eşim söylemiş diş buğdayını tamam demişler. aslında ben aramak istemiyorum şimdi yine sanki onlar gökten düşmüş gibi davranacaklar.
AraşıTekrardan merhaba, size yazmak istedim.. Dun Kv Ler geldi. İçeri girerken Hoşgeldiniz diye opecektim görumcem birden abi banyo boşmu dedi onu ölmeyeyim diye döndü banyoya gitti. Gelirken de çok gergindiler. Kv kp öptüm.sonra görumcem içeri girdi herkesi öptü beni es geçti. O öyle terbiyesizlik yapınca bende onu öpmek için yanına gitmedim tekrar. Sonra oğlum altına yapmıştı onu temizlemek için içeri görürdüm aman al al dedi. Tekrar içeri getirdim annem Alıp onun kucağına verdi o da Ayy yok istemem dedi. Yine bozuldum. Sonra Kv Aldı bende onların resimlerini çekmeye başladım. Sonra da masaya buyurun dedim görumcem gelmedi masaya da. 1 saat felan geçti onların geldiği sonra oğlum 4 saattir yemiyordu bakıcısı acıktı çocuk dedi mama Yaptım eşim Aldı çocuğu bana verdi yerken uyudu.. Ben içerde yatağına yatırırken hiç sevemiyoruz biz Demiş anneme.saat 11 de uyumuştu 11.40 da arkadaşım geldi Zile basınca uyandı uyuyamamıştı. Oğlum uyuduktan sonra 30 dk bile oturmadan kalktılar.herkesi Öpüp eşimle beni öpmeden kalktılar.. Bende kp yaptıklarımdan bir kaba koyuyordum işe götürecekti. Kp dedim ki ne oldu niye bizi görmeden indiler dedim. Kp n yapacağını Şaşkın siz toplanın gelin dedi.. Gorumcemde hiç abartmıyorum sadece poposunu kapatmış askılı bir elbiseyle gelmişti. Eşim o duruma da kıZdı.bu havada aile ortamında giydiğine bak ya dedi. Kv giderken anneme araşırız Demiş