- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Size bu sabahki telefon konuşmasını yazıyorum . Eşimin memleketi bize arabayla 4 saat.. Eşimin annesiyle yaptığı bende yanındayım:
KV : oğlum gelmiyorsun bu hafta sonu napiyosun
Esim: anne karım la oturuyoruz zaten bütün hafta ikimizde çalışıyoruz çok yorgunum dinleyelim dedik.
KV : o karın olacak sari gav ur getirtmiyor demi oğlum
Eşim : anne ne alakası var saçmalama ya.
KV : o ne yapıyor
Esim: iyi anne ne yapsın yanımda oturuyor sna selamı var çok.
KV : allaha emanet olun oğlum ..
Kadın selamımı dahi almadı ya..
Zor mu bi tamam oğlum sende ona selam söyle demek......
Eşime söyledim takma dedi. .
Siz ne diyorsunuz eşime ne diyeyim
.
canım sen selamını almadığına üzüleceğine, KARIN OLACAK SARI GAVUR cümlesine takılsana azcık....
ne terbiyesizce bir laf....birde böyle diyen birine selam yolluyorsun sonra almadı diye üzülüyorsun....
bana kv dem gavur vs diyecek, sonra ben selam yollucam
Sari gavur kendisine mi soylenmis , sari gavur getirme mi denmis .
GA vur şuradan geliyor canım eşimin ailesi full kapalı ve ev hanimi bense açık saçlarım sa sarı olduğu için. Ha bide utanmadan çalışıyorum o var.Girdiği günahın altında ezilir umarım. Gavur nedir ya?
Allah'tan korkusu yoksa kuldan utansaymış, konuştuğu adam onun oğluysa senin de eşin.
Yazıklar olsun.
Size sarı gavur diyenin selamını ne yapacaksınız ki? Kalsın selamı kendisinde...O la
GA vur şuradan geliyor canım eşimin ailesi full kapalı ve ev hanimi bense açık saçlarım sa sarı olduğu için. Ha bide utanmadan çalışıyorum o var.
Benim Ailem dinsiz KV nin gözünde.
karın olacak sarı gavur getirtmiyor seni demiş ,
Bana "sarı gavur" diyen bir kendini bilmez selamımı alsa ne olur almasa ne olur?buna mı üzüldünüz?Size bu sabahki telefon konuşmasını yazıyorum . Eşimin memleketi bize arabayla 4 saat.. Eşimin annesiyle yaptığı bende yanındayım:
KV : oğlum gelmiyorsun bu hafta sonu napiyosun
Esim: anne karım la oturuyoruz zaten bütün hafta ikimizde çalışıyoruz çok yorgunum dinleyelim dedik.
KV : o karın olacak sari gav ur getirtmiyor demi oğlum
Eşim : anne ne alakası var saçmalama ya.
KV : o ne yapıyor
Esim: iyi anne ne yapsın yanımda oturuyor sna selamı var çok.
KV : allaha emanet olun oğlum ..
Kadın selamımı dahi almadı ya..
Zor mu bi tamam oğlum sende ona selam söyle demek......
Eşime söyledim takma dedi. .
Siz ne diyorsunuz eşime ne diyeyim
.
O la
GA vur şuradan geliyor canım eşimin ailesi full kapalı ve ev hanimi bense açık saçlarım sa sarı olduğu için. Ha bide utanmadan çalışıyorum o var.
Benim Ailem dinsiz KV nin gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?