KV dem selamımı dahi almadı. .

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Size bu sabahki telefon konuşmasını yazıyorum . Eşimin memleketi bize arabayla 4 saat.. Eşimin annesiyle yaptığı bende yanındayım:
KV : oğlum gelmiyorsun bu hafta sonu napiyosun
Esim: anne karım la oturuyoruz zaten bütün hafta ikimizde çalışıyoruz çok yorgunum dinleyelim dedik.
KV : o karın olacak sari gav ur getirtmiyor demi oğlum
Eşim : anne ne alakası var saçmalama ya.
KV : o ne yapıyor
Esim: iyi anne ne yapsın yanımda oturuyor sna selamı var çok.
KV : allaha emanet olun oğlum ..

Kadın selamımı dahi almadı ya..
Zor mu bi tamam oğlum sende ona selam söyle demek......
Eşime söyledim takma dedi. .
Siz ne diyorsunuz eşime ne diyeyim
.

Su kismi tam anlamadim ama selamdan cok bu kisma takilman gerek bence.

Sari gavur kendisine mi soylenmis , sari gavur getirme mi denmis .

Selamı almaması değilde "karın olacak sarı gavur" ne demek yahu? çok ayıp. o an bişey demediyseniz şimdi acmayın bence konuyu bi daha boyle bi olay olursa olay anında kayınvalidenize belirtin direk açık bi şekilde. eşinize söylerseniz zor duruma sokarsınız bence sonuçta siz eşisiniz o da annesi.

selamını bıle almaması cok kotu yaa ne kayın valıdeler varr hele ki hakaretli konusması cok ayıp etmiş yazık ya oglunun esısın kızı gıbı sevmek varken nıye boyle yaparlar

sanırım sarı gavur falan gibi tabirlere kv diyaloglarınızdan alışıksınız
artık ilişkiniz ne haldeyse selamımı bile almadı diye üzülüyosunuz insan düşmanı olsa aleykum selam der yahu
kendi selam söylemese bile, takma kafana eşinle aranda sorun olmuyorsa
insanları değiştiremezsin anca eşinle huzursuz olursun boşver keyfine bak
sen keyfine baktıkça kocanla onun keyfi kaçar

amann hiçç takma sende muhattab olma işde oğullarıyla ilgili herşeyi bizden biliyorlar boş insanlar

Kızlar ben o sarı gav ur lafına zaten takıldım orasi ayri da eşim gereken cevabı verdi ona. Telefon kapandıktan sonra aradı ne demek bu laf dedi yani. O da ben öyle mi demişim aa öyle bişey demedim ben yanlış anlamış sin oğlum hic oyle dermiyim ben koca kadinim hic yakisirmi demiş sem ağzım kop sun falan dedi. Zaten normalde huyu yani. Soyler sonra demedim der. O yüzden takılmad im

Girdiği günahın altında ezilir umarım. Gavur nedir ya?
Allah'tan korkusu yoksa kuldan utansaymış, konuştuğu adam onun oğluysa senin de eşin.
Yazıklar olsun.

O la
Girdiği günahın altında ezilir umarım. Gavur nedir ya?
Allah'tan korkusu yoksa kuldan utansaymış, konuştuğu adam onun oğluysa senin de eşin.
Yazıklar olsun.
GA vur şuradan geliyor canım eşimin ailesi full kapalı ve ev hanimi bense açık saçlarım sa sarı olduğu için. Ha bide utanmadan çalışıyorum o var.
Benim Ailem dinsiz KV nin gözünde.

Kadin sana SARI GAVUR demis, sen selama mi taktin?
Allahim daha ne tip insanlar gorecegiz acaba??? :KK63:

Bana "sarı gavur" diyen bir kendini bilmez selamımı alsa ne olur almasa ne olur?buna mı üzüldünüz?

O la

GA vur şuradan geliyor canım eşimin ailesi full kapalı ve ev hanimi bense açık saçlarım sa sarı olduğu için. Ha bide utanmadan çalışıyorum o var.
Benim Ailem dinsiz KV nin gözünde.

Kapalı olmak zamanımızda hiçbir şey ifade etmiyor ki kv de buna güzel örnek olmuş.

Önemli olan o örtüyü hakkıyla taşıyabilmek.

Yazık ki kim bilir kaç yaşında olmasına rağmen bunu idrak edememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…