- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Kızlar ben o sarı gav ur lafına zaten takıldım orasi ayri da eşim gereken cevabı verdi ona. Telefon kapandıktan sonra aradı ne demek bu laf dedi yani. O da ben öyle mi demişim aa öyle bişey demedim ben yanlış anlamış sin oğlum hic oyle dermiyim ben koca kadinim hic yakisirmi demiş sem ağzım kop sun falan dedi. Zaten normalde huyu yani. Soyler sonra demedim der. O yüzden takılmad im
Aynen bende oraya takildim sari gavur nedir ya ?Su kismi tam anlamadim ama selamdan cok bu kisma takilman gerek bence.
bence kaynanam selamımı almadı diyene kadar sana neden sarı gavur dediğine değinsen iyi olacak...Size bu sabahki telefon konuşmasını yazıyorum . Eşimin memleketi bize arabayla 4 saat.. Eşimin annesiyle yaptığı bende yanındayım:
KV : oğlum gelmiyorsun bu hafta sonu napiyosun
Esim: anne karım la oturuyoruz zaten bütün hafta ikimizde çalışıyoruz çok yorgunum dinleyelim dedik.
KV : o karın olacak sari gav ur getirtmiyor demi oğlum
Eşim : anne ne alakası var saçmalama ya.
KV : o ne yapıyor
Esim: iyi anne ne yapsın yanımda oturuyor sna selamı var çok.
KV : allaha emanet olun oğlum ..
Kadın selamımı dahi almadı ya..
Zor mu bi tamam oğlum sende ona selam söyle demek......
Eşime söyledim takma dedi. .
Siz ne diyorsunuz eşime ne diyeyim
.
Aha decoder lazim bunu cozmek icin.Gelmesine izin vermiyor demis yani. Bu kisim her sekilde selam aliyor mu/ selam veriyor mu dan daha kotu bence. Konu sahibi siz bunu niye es gectiniz.
Bence kayinvaliden burada yan cizmis. Sarisinsan zaten o lafin sana soylendigini anlamalisin. Selamimi almadi diye takacagina buna takman gerek. Aranizdaki munasebet ne bilemiyorum ama bir sure uzak durmanda yarar var. Yani selam da gonderme bir sure. Insanlara hakettigi olcude deger vereceksin, haketmedigi yerde birakacaksin.
Öyle kız vallahi kadın aynen o kafada.Ya niye böyle burada okuduğum yazılarda kayın valideler gelinlerine hep hakaret ediyorlar, hep aşağılıyorlar. Zamanında ben çektim şimdi sen çekeceksin mantığıyla eziyet artık Allah ne verdiyse her türlü saldırıyorlar. Siz bence hiç bulaşmayın bile.
ayy yazını okuyunca "keşke benimki de almasa da ömür boyu benle görüşmese" diye düşünmekten alamadım kendimi :)Size bu sabahki telefon konuşmasını yazıyorum . Eşimin memleketi bize arabayla 4 saat.. Eşimin annesiyle yaptığı bende yanındayım:
KV : oğlum gelmiyorsun bu hafta sonu napiyosun
Esim: anne karım la oturuyoruz zaten bütün hafta ikimizde çalışıyoruz çok yorgunum dinleyelim dedik.
KV : o karın olacak sari gav ur getirtmiyor demi oğlum
Eşim : anne ne alakası var saçmalama ya.
KV : o ne yapıyor
Esim: iyi anne ne yapsın yanımda oturuyor sna selamı var çok.
KV : allaha emanet olun oğlum ..
Kadın selamımı dahi almadı ya..
Zor mu bi tamam oğlum sende ona selam söyle demek......
Eşime söyledim takma dedi. .
Siz ne diyorsunuz eşime ne diyeyim
.
Hehekocasının da telefon kapandıktan sonra kafasına dank edip geri araması komedi olmuş resmen...
keşke anası öyle der demez tepkisini gösterseydi, o zaman kv de sağa sola kıvırmazdı....
ay kadın resmen çatlamış hasetinden , komedi değil trajedi resmen
ben konu sahibinin yerinde olsam beni kıskanan kv dem için alırım elime çekirdek çitlerdim...sonra da geçer karşıdan izlerdim....
Esim dikkat etmedi sadece.Eşinizin söyledikleri hoşunuza gitmiş ama bana saçma geldi.
Sonradan arayıp 'anne neden öyle söyledin' demesi, çok talihsiz..
Sizin telefonu kapattıktan sonra söylenmenize karşılık sırf susun diye yapılmış bir konuşma olmuş resmen..
Gerçekten eşiniz bundan rahatsız olsaydı o an gereken cevabı verirdi diye düşünüyorum.
Kısaca çok sevinmeyin eşim benden taraf diye. Eşiniz taraf falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?