KV dem selamımı dahi almadı. .

Bence kayinvaliden burada yan cizmis. Sarisinsan zaten o lafin sana soylendigini anlamalisin. Selamimi almadi diye takacagina buna takman gerek. Aranizdaki munasebet ne bilemiyorum ama bir sure uzak durmanda yarar var. Yani selam da gonderme bir sure. Insanlara hakettigi olcude deger vereceksin, haketmedigi yerde birakacaksin.

''Karın olacak sarı gavur getirtmiyor değil mi oğlum ?'' konu sahibesi lütfen kızmayın bana ama , niyeyse çok komiğime gitti kaynananızın bu lâfı, nasıl kıskandıysa sizi artık Buram buram kıskançlık akıyor kaynananızdan bence, hem güzelliğinize, hem eşinizin size düşkünlüğüne karşı . Selam vermek sünnet, almak ise farzdır. Siz onun fesatlığına rağmen ,büyük bir nezaket örneği gösterip selâm göndermişsiniz. Almadığı için o üzülsün. Kocaman kadın, oğlunun eşi, müstakbel torunlarının annesi olan bir hanım için böylesine nafile bir kıskançlığa giriyor, ondan da selâm almak gibi bir incelik beklenmez ki zaten . Gülün geçin, hiç de sıkmayın tatlı canınızı

İyide selamı sen dememişsinki, eşin nezaketen demiş bunda niye takıldın? Kadın sana gavur demiş bunu hiç umursamamışsın bile. Söylemediğin selamı almıyor diye trip atıyorsun ama gavur lafına alınmadınmı hiç? İlginçsin....

bence kaynanam selamımı almadı diyene kadar sana neden sarı gavur dediğine değinsen iyi olacak...

Aha decoder lazim bunu cozmek icin. Gelmesine izin vermiyor demis yani. Bu kisim her sekilde selam aliyor mu/ selam veriyor mu dan daha kotu bence. Konu sahibi siz bunu niye es gectiniz.

zaten kk halkı olarak asıl takıldığımız nokta da bu ama konu sahibi sarı gavur hitabına neden kızmıyor merak içerisindeyim

kocasının da telefon kapandıktan sonra kafasına dank edip geri araması komedi olmuş resmen...
keşke anası öyle der demez tepkisini gösterseydi, o zaman kv de sağa sola kıvırmazdı....
ay kadın resmen çatlamış hasetinden , komedi değil trajedi resmen
ben konu sahibinin yerinde olsam beni kıskanan kv dem için alırım elime çekirdek çitlerdim...sonra da geçer karşıdan izlerdim....

Ya niye böyle burada okuduğum yazılarda kayın valideler gelinlerine hep hakaret ediyorlar, hep aşağılıyorlar. Zamanında ben çektim şimdi sen çekeceksin mantığıyla eziyet artık Allah ne verdiyse her türlü saldırıyorlar. Siz bence hiç bulaşmayın bile.

Kızlar eşim annesine o laf için geri dönmemis olsaydi emin olun tepki m çok büyük olurdu ama eşim kendi annesi için görmemiş cahil sen onu boşver görmem ez linkten gel muhattap olma. Mecbur kalir anneme Gidersek te köşeye geç ot ur hiç konuşma bu saygısız larla. Senin sahsina bi laf soylerse asla cevap verme gel bana soyle anneme haddini bildiririm ben diyor herhalde içim soğudu ne bileyim :) artık eşim den desteği görünce sallamiyorum bile bana da tuhaf geliyo bazen ama değişik bi ruh halinde yim galiba:) bide o öyle konuştukça eşim benden yana oluyor iyice :) :)

Öyle kız vallahi kadın aynen o kafada.
Eşim anne neden böyle yapıyorsun diyor da o ne çekiyor ki ben neler çektim diyo kadın

Eşinizin söyledikleri hoşunuza gitmiş ama bana saçma geldi.
Sonradan arayıp 'anne neden öyle söyledin' demesi, çok talihsiz..
Sizin telefonu kapattıktan sonra söylenmenize karşılık sırf susun diye yapılmış bir konuşma olmuş resmen..
Gerçekten eşiniz bundan rahatsız olsaydı o an gereken cevabı verirdi diye düşünüyorum.

Kısaca çok sevinmeyin eşim benden taraf diye. Eşiniz taraf falan değil.

ayy yazını okuyunca "keşke benimki de almasa da ömür boyu benle görüşmese" diye düşünmekten alamadım kendimi :)

Hehe çok hoşuma gitti çekirdek haa :)
Aynen trajedi yaşanıyor gözümün önünde
Esim dikkat etmedi sadece.
Benim sus MAM için yapılmış bişey asla değildi. Eşimin benden taraf olduğunu anlamam için sadece bir olay yetmez birçok olay gerekir ve ben de birçok olay yaşadım. Şimdi burada anlatmaya gerek yok.
Siz yine neye inanmak Isterseniz ona inanin.
Ama ben eşimin benim yanımda olduğunu çok iyi biliyorum. ......

Senin kaynana baya terbiyesizmis:S Bu erkekleri cocuk gibi pofpoflayanlara ayri bir kil oluyorum. Galiba ben cok kotu gelinim ve normal degilim. Herkes her hafta kaynanasina gidiyor ariyor. Walla ben ayda bir giderim 2 haftada bir belki ararim. Gittimi hizmetimi yaparim. Alisverise gittimi arar sorarim ihtiyaci varmi diye ama, herhafta ara, herhafta gorus yapamam walla. Ne gerek var canim her hafta git git. Insan biraz esiylede zaman gecirmesi lazim. BEN KOTU GELIN OLMAKTAN MEMNUNUM

Ben de esime kizardim boyle bi konuda hadsiz kayinvalideden cok. Hadi o zaten hadsiz de esine soyleyebikme cesaretini nerdem buluyor.

sana sarı gavur denmiş banada 40 numaralı ayaklı kadın mı olu deve tabanı gibi dediydi hadsizzzz.ayak numaramıda ayakkabımın altına bakarak görmüş düşünün artık.

Oncelikle kv terbiyesizlik etmiş esinizde o anda tepki verecekse vermeliydi birde ben bana oyle dedini duysam asla selam söyle demem birde kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi şart tavrını koy bence anlasin ben olsam ne selam der nede giderdim en azindan bir süre

Oncelikle kv terbiyesizlik etmiş esinizde o anda tepki verecekse vermeliydi birde ben bana oyle dedini duysam asla selam söyle demem birde kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi şart tavrını koy bence anlasin ben olsam ne selam der nede giderdim en azindan bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…