KV derdi..

Ooof buna nasıl cesaret edebiliyorlar deli olacağım...Benim görümcemde eşime gelinliğini teklif etmişti yok çok güzelmiş onun zamanında öyle bir gelinlik olsaymış birinde diktirmezmiş gaflete düşüp olur desem binbir türlü rezillik çıkardılar vermezdiler bile...

Gelinlik de mesele oldu bende. Malum eskisi gibi bir düğüne izin verilmiyor. sadece nikah olacak ya da kısacık bir düğün olacak diye mi yoksa masraftan korktuğu için mı bilemiyorum "gelinlik giyecek misin" diye sordu kayınvalidem bana. Çok üzüldüm bu sorgulanacak bir konu değildir diye tepki gösterdim.

Yaşamayan böyle teklif almayan kimse benim ne demek istediğimi anlamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum yani ne münasebet?
Ben kapısında yatmadım evimi siz döşeyin diye kendisi teklif etti şimdi normal bi ürünün fiyatı 10₺ ise o heryere salça olup 1₺ lik ürün arıyo buluyo bunu alırız diyo

Yapmasınlar?
Kim ondan öyle bişi talep etti ?
Kendisi ele güne karşı rezil olamam ben alıcam diyip oğlununda benimde sesimi kestirdiyse ortalama şeyler alınıyo zatn tribe girmesinin bi manası yok
Not: bana düşenlerin fzlasını ben aldım zaten herşeyi erkek tarafı yapmıyor bilginize

Patlama noktasındayım sabır çekiyorum
Eşim asker oda stresli iyice bunaltmakta istemiyorum ama gerçekten bıktım

Oha!
Yok allah var benim gelinliğim hem özel dikim hemde pahalı oldu hakkını yiyemem taş eder beni rabbim

Ben sadece kayınvalidelerin tehlikeli olduğunu düşünmüyorum onlar ilk başta tepki göstersede sonrasında daha duygusal yaklaşabiliyolar.
Ama o görümceler yok mu
Hem çekemiyolar hem kıskanıyolar hem sizi zaten sevmiyorlar dolduruyolar bi güzel dolmaya müsait anasını

Bana değil kayinvalidenize aynen böyle söyleyin o zaman. Evlilik bana düşenler onlara düşenler vs böyle şeyleri çok kaldırmıyor. Umarım bir yol bulursunuz

Patlama noktasındayım sabır çekiyorum
Eşim asker oda stresli iyice bunaltmakta istemiyorum ama gerçekten bıktım
Doldurma gerçekten kendini herkesin yaşayışı farklı hayatı farklı ona göre normal o birde ailene bahsetme görürlerse ne olduklarını görürler sen kötüleme.

Aynen öyle bizdede yılanın başı görümcem

Canım eşyayı sen kullanacaksın söyle ben kullanacağım bunu beğendim de

Bence evlenme bolelerıyle uğraşılmaz.Çok terbiyesızmış bı kere daha sen el kızısın bu ne genişlik ?

Cebinizden para çıkmasın diye kendi eşyalarını veriyor. Bakış açısı ile alakalı bir durum. Nişanlın ile sessiz sedasız halledin. Gene müdahale ederse annecim bütcemiz vardı aldık sorun yok dersiniz. Kafada ne kadar büyütürsek bir okadar da sorun çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…