Bu ,şu herşeyin parası benden çıkıyor ve ben ne istersem o olacak diye düşünen kv değil mi?Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim (portmanto gibi)
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Nisanlin yanindaysa sorun yok bastan konus annen belli ki sürekli bu sekilde olacak evlendigimiz zaman yanimda olmucaksan simdi soyle de. Sırf bu yüzden bosananlar oluyo çünkü.Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim (portmanto gibi)
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Eşyalar konusunda destek olmak istediklerini söyledirler de ondan. Yoksa bende cok meraklı değilim inanınBir eşya alırken niye söylüyorsunuz ki?
Evi tutar/alırsınız içine ne lazımsa eşyaları kendiniz satın alıp taşıyıp yerleştirirsiniz.
Onlar da oturmaya geldiklerinde görürler.
Koca koca insanlar alışverişlerinin ayrıntısını anlatırsa akıl veren çok olur.
Ta kendisi.Bu ,şu herşeyin parası benden çıkıyor ve ben ne istersem o olacak diye düşünen kv değil mi?Pardon ama, bu kadının böyle olduğu belli ,sizin yapacağınız ya ekonomik olarak özgürlüğünüzü ilan edecek ve kimseden hiçbir destek beklemiyoruz diyeceksiniz yada bütün bunlara kulak asmayıp ,nisanlinizla kendi bildiğinizi yapicak ,ama strese de gireceksiniz.
Tamam canım onlar söylesin.Eşyalar konusunda destek olmak istediklerini söyledirler de ondan. Yoksa bende cok meraklı değilim inanın
Ki zaten yardımcı olmasın ben gidip istediğimi alayım evime yerleştireyim yine ayaküstü 500 tane bahane uydurur beğenmez bide üstüne zevksiz yapar bizi
Evet söyledim cok şükür ki haklıyı haksıızı ayırt ediyorNisanlin yanindaysa sorun yok bastan konus annen belli ki sürekli bu sekilde olacak evlendigimiz zaman yanimda olmucaksan simdi soyle de. Sırf bu yüzden bosananlar oluyo çünkü.
Kaynanaya da hayir de gec o konussun dursun. Baktin cok ısrar ediyo nişanlinin araya girip anne yok istemiyoruz demesi lazim. Onunla da konus tekrar söylüyorum böyle durumlarda dengeyi saglicak olan sensin annenin kalbini kirmak istemiyorum gibi nazik bi dille konus..sen oglusun sana küsmez ama ben istemiyorum desem gelin begenmiyo der alinir yanlis anlar beni falan de.
Herseyi söylemek zorunda hatirladigim kadariyla kayinvalide veriyordu parasınıBir eşya alırken niye söylüyorsunuz ki?
Evi tutar/alırsınız içine ne lazımsa eşyaları kendiniz satın alıp taşıyıp yerleştirirsiniz.
Onlar da oturmaya geldiklerinde görürler.
Koca koca insanlar alışverişlerinin ayrıntısını anlatırsa akıl veren çok olur.
Asla anlamıyonişanlınız annesine karışmaması gerektiğini anlatsın
Herseyi söylemek zorunda hatirladigim kadariyla kayinvalide veriyordu parasını
Evet nevresim takımı veriyo kullanmadığı yıkanmış dolabında olan paketli olsa yine bi nebzeTamam canım onlar söylesin.
Onların destek dediği evde kullanmadıkları ya da hediye gelen beğenmedikleri eşyaları hibe etmekmiş demek.
Maddi değil manevi destek istiyoruz derim ben olsam.
Herseyi söylemek zorunda hatirladigim kadariyla kayinvalide veriyordu parasını
Size katılıyorum, aslında bazı basit mevzuları takınca sonra her yaptıkları göze batıyor, hata oluyor.Bir kaç kez beğenmediğinizi belirtin bir daha da söylemez. Böyle ufak şeyleri kafanıza takar, soğursanız herşey gözünüze batmaya başlar. Ömür boyu hayatınızda olacak sonuçta, duymazdan gelin, oralı olmayın.
İnsanın kendi ailesi de ima eder bence. Hiç kimseye tamah etmemeli bence.Bence artik evinize alacağınız seyleri kendi imanınızla alin. Yoksa dursun zamanla olur
Herseyi neden kayinvalideni,den istiyorsunuz anlamadim kocaman bireysiniz bu zamana kadar çalışıp biriktirmeniz lâzımdı. Yoksa bile kendi ailenize söyleyin onlar aldim, bu kadının cimriliğini cekeceginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?