Kv derdi...

Onlar beraber olmaya alışmışlar kendi kayınvalidesiyle de hep gidip gelmisler.Belki saçma bulacaksınız ama surekli oğullarını seviyolar sevecekler tabi hemen başladılar bugün yoruldun mu diye bisy yapmadı ki bugün ben herşeyi kaldirabilirim onlara göre ama oğulları öyle değil benim farkım ne ben de insan evladıyım sinirime gidiyo
Onun oglan seviciliginin onune gecemezsin.kv yapiyor ama esim ailesine mesafeledir kisilik yapisi bu.ben olumsuz birsey diyeyim oglu hakkinda ooooo kaplan kesiliyor.biximki durtulmeden yardim etmeź.sofraya yardim eder misin derim yapar .oradan atlar kv kadinlar varken erkege is dusmez.neye gore kime gore.ben neyim.hizmetci mi.evde yapar ailesinin yanina gelince erkek egosuna burunuler.peki niye yetistirdigi kadin oyle yetistirmis kv hala dusuncesini empoze etmeye calisiyor.ben hic alttan almiyorum.firsatini oldukca eline veriyorum tasimasi icin:KK45:.ben de saka yoluyla benim oyle yetenegim vardir allah tan.:halay:

Evt işte bende bunu diyorum tamam oğulları gormek isteyecekler tabi de her gün ne gereği var da benim ailem aile değil mi ben onları her gün goruyo muyum benim ki de can diye sabahtan beri iyice doldum

Offf valla bıktım şu erkek tarafı saçmalıklarından... hepimizin derdi aşağı yukarı aynı canım maalesef idare :(

daha yeni zamanla uzaklaşır, fazlada gitmeyin kırılsa bile öyle uzatmaz küsmezler, kocanla keyfinizi çıkarın ay başbaşa olmanın :KK71:

Valla hiç de öyle demeyin bence yukarda da yemek bulaşık bana ait kaldı ki kv bulaşık makinesi de kullandirmaz.Asagida iki kişilik yemek bulaşık var yukarda beş kişilik.Evime gelir düzenime karışır hiç rahat değil.
seninde dedigin gibi bunlar zaten bastan belli. üszelik ev onun gelme deden bile ayol kendi evim diyecek:) sen okuyorsun esin calismiyormu?!
böyle kvde cekilmez. iyi gercek gecesi aranizdq yatmadi;)

Bayramda hamile oldugumu biliyor rahatsizim da .kahvalti sofrasindan kalktik
.anneme gidecegiz.hadi gidelim.dedi.iki kiz da var evde.kurdular sofrayi sofra yerdeyken kalkilmaz .almis cantasini kalkmis ayaga beni.bekliyor.ben sofra ya yardim.ediyorum.eline iki tabak verdim goturur musun hazir ayaktayken goturdu.oradan hemen ulu yuce ozlu soz sahibi kv yine bu kadar insan var erkege tasittirilmaz.ya sabir .birsey olmaz dedim.uzatmadim.sonra eve gecildi herkes yorgun yemek.yendii kv ogluna yardim et djyor sofraya bende yapistirdjm lafi aaaaa iki kadin varken niye yardim.ediyor dur dedim annenle kaldiririz biz.hemen kv evde bisey olmaz.kime gore neye gore ayni adam degil.mi o evde calisamaz bu evde calisir.ne derler davasi iste kaynatam cop bile kaldirmaz anlamsiz bir egosu var hizmet edilmesi konusunda.ogullarini o halde gorunce :KK45:cok uuzuluyorlar .ben de uzuluyorum:rapci:

Ay bekarım fakat erkek arkadaşımdan korkar oldum buraki Kayınvalide sorunlarıı okuya okuya..:oops: Bunu kayınvalidenizle eşiniz veya siz konuşsanız?Evinizin tadını çıkarmak istediğiniizi yemeği yapıp birlikte yemek istediğinizi söyleseniz belki sert bir tepki olabilir ama belki yüzü olmaz utanır çağırmaya?? :sinirli:

Fazla yüz göz olmak böyle nefret getirir kv dengeyi çoktan aşmış oğlu yada sen mutlaka dengesiz kv dengesini ayarlamanız lazım yoksa iş çığırından çıkarsa kv ağzı ile kuşda tutsa gözünden düşmüş olur ,kv bende evimde kocama özeniyorum 2 tas yemek pişirip yemek istememiz neden seni rahatsız ediyor? birbirimize zıt gitmemek için beni lütfen zorlamayın zoraki yaparsam 1 gün hiçok yapmayabilirim bırakın istersem geleyim istemezsem kendi evimde ders iş vs yapayım bana emri vaktinde bulunmayın çünkü size kırıcı olmadan huzur içinde yaşamak istiyorum tek istediğim benim isteklerime saygı duyun ve rahat bırakın teşekkür umarım
Bu söylediklerimi ciddiye alırsınız bu hepimizin hayırına olacaktır nokta .

Fazla yüz göz olmak böyle nefret getirir kv dengeyi çoktan aşmış oğlu yada sen mutlaka dengesiz kv dengesini ayarlamanız lazım yoksa iş çığırından çıkarsa kv ağzı ile kuşda tutsa gözünden düşmüş olur ,kv bende evimde kocama özeniyorum 2 tas yemek pişirip yemek istememiz neden seni rahatsız ediyor? birbirimize zıt gitmemek için beni lütfen zorlamayın zoraki yaparsam 1 gün hiçok yapmayabilirim bırakın istersem geleyim istemezsem kendi evimde ders iş vs yapayım bana emri vaktinde bulunmayın çünkü size kırıcı olmadan huzur içinde yaşamak istiyorum tek istediğim benim isteklerime saygı duyun ve rahat bırakın teşekkür umarım
Bu söylediklerimi ciddiye alırsınız bu hepimizin hayırına olacaktır nokta .
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim eşime bizim de bi evimiz var saygı gostersinler dedim konuştuk baya ben seni anlıyorum üzülme dedi daha az gideriz diye anlaştık

Ay bekarım fakat erkek arkadaşımdan korkar oldum buraki Kayınvalide sorunlarıı okuya okuya..:oops: Bunu kayınvalidenizle eşiniz veya siz konuşsanız?Evinizin tadını çıkarmak istediğiniizi yemeği yapıp birlikte yemek istediğinizi söyleseniz belki sert bir tepki olabilir ama belki yüzü olmaz utanır çağırmaya?? :sinirli:
Ya açıkçası benim esim de pek rahat değil ailesinin yanında ama çok baskı yapıyolar saatte 8 kez aradigi oluyo sen düşün yani

Ya açıkçası benim esim de pek rahat değil ailesinin yanında ama çok baskı yapıyolar saatte 8 kez aradigi oluyo sen düşün yani
Üfff bune yaaa bana bile buradan gına getirdi kv sorun bakalım kendi hiçmi genç olmamış ?

Artık ayrı ev,niz bunu kabullenmeli..[/QUOTE]
Evlendigimizi bile kabullenememisler gibi ama hayırlısı

Üfff bune yaaa bana bile buradan gına getirdi kv sorun bakalım kendi hiçmi genç olmamış ?

Evin isini geline yikmaya calisan sinsi kayinvalide. Hmmmm:kahve:
onlar hiç genç olmamış hiç yalnız kalmak istememiş valla ordan inince eşimle konustum böyle yapacaksa evlendirmeseydi alsaydi koynuna seni napiyosaniz yapsaydiniz dedim eşim beni anladığını söyledi daha az cikicaz dedik istemiyosan ben işteyken de çıkma dedi bakalım artık ne olacak

onlar hiç genç olmamış hiç yalnız kalmak istememiş valla ordan inince eşimle konustum böyle yapacaksa evlendirmeseydi alsaydi koynuna seni napiyosaniz yapsaydiniz dedim eşim beni anladığını söyledi daha az cikicaz dedik istemiyosan ben işteyken de çıkma dedi bakalım artık ne olacak
yanlis anlamada ne ara kari koca oluyorsunuz? üstelik ayni evdeydiniz bu kadinla ?

Öncelikle konu sahibi arkadaşımız kaç yaşında nedense merak ettim :)
Gelgelelim konuya hem hayatınızda zorluklar varken -öğrencilik gibi- evlenmişsiniz hem yanlız kalamıyosunuz falan filan.Etrafımda hersey yolunda bir şekilde evlenenler bile ilk 6ay bunalıma giriyolar karı-koca. Çılgın aşık evlenen de böyle görücü usulü evlenen de.. Çok durup düşündüm; sonunda anladım ki insanın başka biriyle yaşamaya alışması büyük mesele gerçekten. Aynı evin içine doğdığunuz anne baba kardesımızle anlasamıyoruz baze. E bayanlar evin düzenini yükleniyolar daha çok erkekler aman para geçim derdi evlendik borc harc derken birbirlerine sarıyolar sonuc olarak.
Zaten zor bi sürec kv lerde hiç yardımcı olmuyo genelde. Niyeyse bi kıskanclık oluyo tuhaf gercekten. Herhalde anca kv oldugumda anlarım bu duyguyu :D "Sevişicez" diyen arkadaş güldürdü. Hakikaten öyle kocişim işten gelir şimdi film izlicektik söz vermiştim deyiverin gün içinde arada göz kırpın accık ima etmek lazım bence de. Gündüz erken çıkın yemek yapın bikaç kere inin sonra bugün evde şu işi yapıcaktık diye. Eşiniz de demiyo mu anne bi dur az sevem karımı diye.. Tuhaf erkekler daha hararetli olur bu dönemlerde ;) Biraz yakın davranın eşinize sadece kv görsün ama belki rahatsız olur :KK48: laf sokarsa da napalım annecim hep burdayız genciz bizde deyiverin :D
Benim bi arkadasımı kv taciz ediyodu resmen :D bi akşam malum seyler sırasında ısrarla aramıs bırını kapatmıs öbürünü aramış :D şaka gibi :D En sonunda eşi demiş ki anne siz torun istemiyonuz herhalde. Pısmıs kadın ondan sonra :D

Not: Şakayla bile olsa kırıvericem bacaklarını yok alıcam evi hoş degıl bunlar. Bikaç kere ben de şakayla karısık valla babamın evinden kendi evime bacaklarım sağlam geldim kırılmamalı bence bacaklarım derim. Ev meselesine de bozuldugunuzu belli edin rahatsızlık mı verıyoruz acaba annecim diye dıyemez bı daha. Ama her lafa anecim ekleyip yapıstırın cevabı saygılı hanım hanımcık gelin olmak lazım :D

Öncelikle konu sahibi arkadaşımız kaç yaşında nedense merak ettim :)
Gelgelelim konuya hem hayatınızda zorluklar varken -öğrencilik gibi- evlenmişsiniz hem yanlız kalamıyosunuz falan filan.Etrafımda hersey yolunda bir şekilde evlenenler bile ilk 6ay bunalıma giriyolar karı-koca. Çılgın aşık evlenen de böyle görücü usulü evlenen de.. Çok durup düşündüm; sonunda anladım ki insanın başka biriyle yaşamaya alışması büyük mesele gerçekten. Aynı evin içine doğdığunuz anne baba kardesımızle anlasamıyoruz baze. E bayanlar evin düzenini yükleniyolar daha çok erkekler aman para geçim derdi evlendik borc harc derken birbirlerine sarıyolar sonuc olarak.
Zaten zor bi sürec kv lerde hiç yardımcı olmuyo genelde. Niyeyse bi kıskanclık oluyo tuhaf gercekten. Herhalde anca kv oldugumda anlarım bu duyguyu :KK70: "Sevişicez" diyen arkadaş güldürdü. Hakikaten öyle kocişim işten gelir şimdi film izlicektik söz vermiştim deyiverin gün içinde arada göz kırpın accık ima etmek lazım bence de. Gündüz erken çıkın yemek yapın bikaç kere inin sonra bugün evde şu işi yapıcaktık diye. Eşiniz de demiyo mu anne bi dur az sevem karımı diye.. Tuhaf erkekler daha hararetli olur bu dönemlerde :KK66: Biraz yakın davranın eşinize sadece kv görsün ama belki rahatsız olur :KK48: laf sokarsa da napalım annecim hep burdayız genciz bizde deyiverin :KK70:
Benim bi arkadasımı kv taciz ediyodu resmen :KK70: bi akşam malum seyler sırasında ısrarla aramıs bırını kapatmıs öbürünü aramış :KK70: şaka gibi :KK70: En sonunda eşi demiş ki anne siz torun istemiyonuz herhalde. Pısmıs kadın ondan sonra :KK70:

Not: Şakayla bile olsa kırıvericem bacaklarını yok alıcam evi hoş degıl bunlar. Bikaç kere ben de şakayla karısık valla babamın evinden kendi evime bacaklarım sağlam geldim kırılmamalı bence bacaklarım derim. Ev meselesine de bozuldugunuzu belli edin rahatsızlık mı verıyoruz acaba annecim diye dıyemez bı daha. Ama her lafa anecim ekleyip yapıstırın cevabı saygılı hanım hanımcık gelin olmak lazım :KK70:
bende hic anlamiyorum bu beraber yasiyanlari. gercekten sizinde dediginiz gibi cinslik evliligin bir önemli parcasi. yan odada kvde kayinbaba yatarken nasil oluyor bu is hic aklim almiyor. erken yatacaklarda bilmem ne yapamda hic mi gikiniz cikmiyor yaparken;) üstelik banyoya kalksan herkes anlicak. aaa bunlar sey yapti pes pese yikaniyorlar. kimse kendisini böyle bir duruma düsürmemeli. evlenen her kimse kirasini ödiyemiyorsa evlenmesin bir zahmet. sonra böyle problemler oluyor iste.

Gecen gün ne oldu anlatayim; esimle tatile gidicez bu sefer kv, babaanne herkes gelmek istedi. Nasilsa 5 kisilik odalari olacak ve beleş tatil diye. Anında tavrimi koydum. Oldu anne yaninizda sevisiriz bide, yok artiiiiiiik dedim. Sonra ses seda yokkkkk :D ilk basta bende bisey diyemiyordum ama artik söylüyorum valla

Back
X