Öncelikle konu sahibi arkadaşımız kaç yaşında nedense merak ettim :)
Gelgelelim konuya hem hayatınızda zorluklar varken -öğrencilik gibi- evlenmişsiniz hem yanlız kalamıyosunuz falan filan.Etrafımda hersey yolunda bir şekilde evlenenler bile ilk 6ay bunalıma giriyolar karı-koca. Çılgın aşık evlenen de böyle görücü usulü evlenen de.. Çok durup düşündüm; sonunda anladım ki insanın başka biriyle yaşamaya alışması büyük mesele gerçekten. Aynı evin içine doğdığunuz anne baba kardesımızle anlasamıyoruz baze. E bayanlar evin düzenini yükleniyolar daha çok erkekler aman para geçim derdi evlendik borc harc derken birbirlerine sarıyolar sonuc olarak.
Zaten zor bi sürec kv lerde hiç yardımcı olmuyo genelde. Niyeyse bi kıskanclık oluyo tuhaf gercekten. Herhalde anca kv oldugumda anlarım bu duyguyu

"Sevişicez" diyen arkadaş güldürdü. Hakikaten öyle kocişim işten gelir şimdi film izlicektik söz vermiştim deyiverin gün içinde arada göz kırpın accık ima etmek lazım bence de. Gündüz erken çıkın yemek yapın bikaç kere inin sonra bugün evde şu işi yapıcaktık diye. Eşiniz de demiyo mu anne bi dur az sevem karımı diye.. Tuhaf erkekler daha hararetli olur bu dönemlerde

Biraz yakın davranın eşinize sadece kv görsün ama belki rahatsız olur

laf sokarsa da napalım annecim hep burdayız genciz bizde deyiverin

Benim bi arkadasımı kv taciz ediyodu resmen

bi akşam malum seyler sırasında ısrarla aramıs bırını kapatmıs öbürünü aramış

şaka gibi

En sonunda eşi demiş ki anne siz torun istemiyonuz herhalde. Pısmıs kadın ondan sonra
Not: Şakayla bile olsa kırıvericem bacaklarını yok alıcam evi hoş degıl bunlar. Bikaç kere ben de şakayla karısık valla babamın evinden kendi evime bacaklarım sağlam geldim kırılmamalı bence bacaklarım derim. Ev meselesine de bozuldugunuzu belli edin rahatsızlık mı verıyoruz acaba annecim diye dıyemez bı daha. Ama her lafa anecim ekleyip yapıstırın cevabı saygılı hanım hanımcık gelin olmak lazım