Kv -Döşek

offff valla ustteki komsudan sonra bu konuyu gorunce kendi hemcinslerimden sogudum.yahu alt tarafi bi doşek ya.ben mi cok umursamazim bu aralar.bu mu yani dert ettiginiz sey zaten sevmiyosunuz dosegi birakin bozsun.ben buna benzer seyleri yazsam surekli benim konularim olur.kendinize boyle gereksiz seyleri dert etmeyin.hayat kisa kuslar ucuyor
Hangi konu kaçırmışım

Yorgan döşek yaptırmayıverin hazır alın.
Bu devirde döşek mi kaldı eşek yükü gibi ağır zaten.
Eskidendi o yerde yatılırdı lazım olurdu.
Şimdi yataklar bazalar var ne gerek var.
Maalesef, çocuklarımı yatıracak yerim yok, ama yorumlar çok iyi geldi
Hakisiniz hicbiri o derece astim krizini tetikleyip icinde "mite"adi verilen akarlari beslemiyor.
Cok sagliksiz ve bir okadar da kullanışsız.
yaaa öylemi, çok teşekkür ederim bunu bilmek beni rahatlattı

Bence iyi olmus. Gün gelir onlari siz kaldiracaktiniz zaten. Böyle işi Transfer olmus. Bence sevinmeniz lazim. Tabi ki önceden sormasi daha iyi olurdu. Esinize söylemistir belki. Annem bana o kocaman iki kisilik yorganlardan yapmak istiyorsu. Bende dedim Anne sakın! Hayatimi paylasirim,ama yorganimi asla iki ayri yorgan yapti

Yün döşek ne ya kaldı mı öyle şeyler :olamaz: benim kvdem de yün yastık yapmıştı hala duruyor bak aklıma geldi atayım onları bi yer kapliyorlar :27:

Hepinize çok teşekkür ediyorum, beni rahatlattınız, zaten sıcaktan böceklenir korkusu vardı, yaptığı yanlış ama beni kurtardı, güya benden intikam alacaktı :), kendi dilediği gibi kullansın.

Ev iki katlı ve komple tadilatta ( görümcenin Kızı evlendi tatilini onlarda geçirsin diye evi yaptırıyorlar) benim odamıda boşaltmışlar, inşallah gidince kilerde Bulmam kendimi:)

Yün döşek ne ya kaldı mı öyle şeyler :olamaz: benim kvdem de yün yastık yapmıştı hala duruyor bak aklıma geldi atayım onları bi yer kapliyorlar :KK53:

benim kv de 3 tane yün yorgan yaptırmıştı. bir kere bile kullanmadım. van depreminde hepsini yolladıydım. eski insanlar anlamıyor ille yaptırıyor.

dösek mi kaldi ya

Bırak o yünleri. Evet yaparsa yapsın. Birşey diyecek olursa çuvallara doldururken bana mı sordun dersin. Çocuklarına da hafif hazır yorganlardan alırsın.
Diğer çeyizlerini senden izinsiz kullanması kısmına da illa ki söylenecek birşey bulunur. Misal havlunu mu aldı kullandı. Ben o havluyu çok seviyordum kullanmaya kıyamıyordum keşke bana sorsaydın alırken falan de anlar belki

Back
X