Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakisiniz hicbiri o derece astim krizini tetikleyip icinde "mite"adi verilen akarlari beslemiyor.Yok canım avrupada değil köyde seriyoduk, ayrıca yünün yerini hiç birşey tutmuyor
Hangi konu kaçırmışımoffff valla ustteki komsudan sonra bu konuyu gorunce kendi hemcinslerimden sogudum.yahu alt tarafi bi doşek ya.ben mi cok umursamazim bu aralar.bu mu yani dert ettiginiz sey zaten sevmiyosunuz dosegi birakin bozsun.ben buna benzer seyleri yazsam surekli benim konularim olur.kendinize boyle gereksiz seyleri dert etmeyin.hayat kisa kuslar ucuyor
Maalesef, çocuklarımı yatıracak yerim yok, ama yorumlar çok iyi geldiYorgan döşek yaptırmayıverin hazır alın.
Bu devirde döşek mi kaldı eşek yükü gibi ağır zaten.
Eskidendi o yerde yatılırdı lazım olurdu.
Şimdi yataklar bazalar var ne gerek var.
yaaa öylemi, çok teşekkür ederim bunu bilmek beni rahatlattıHakisiniz hicbiri o derece astim krizini tetikleyip icinde "mite"adi verilen akarlari beslemiyor.
Cok sagliksiz ve bir okadar da kullanışsız.
Kv yapinca önemli degil Ama Anne yapinca kiymetli oluyorYün döşek ne ya kaldı mı öyle şeylerbenim kvdem de yün yastık yapmıştı hala duruyor bak aklıma geldi atayım onları bi yer kapliyorlar
![]()
konu falan yok kendi ust komsumdan bahsettim.Hangi konu kaçırmışım
Yok kaldırmak değil , yapılı olan döşeklerimi bir çuvala boşaltmış, ve ben gidince onun diğer torunlarına yapacakmışım
Valla benim icin ikisininde önemi yok önemli olan kullanıyor muyum kullanmıyorsam yallahKv yapinca önemli degil Ama Anne yapinca kiymetli oluyor
Yün döşek ne ya kaldı mı öyle şeylerbenim kvdem de yün yastık yapmıştı hala duruyor bak aklıma geldi atayım onları bi yer kapliyorlar
![]()
Kv yapinca önemli degil Ama Anne yapinca kiymetli oluyor
İyi yapmışsın oralar soğuk olur bende atmam zaten elbise dolabına koysam kızılayın olur mu ki hiç kullanılmadıbenim kv de 3 tane yün yorgan yaptırmıştı. bir kere bile kullanmadım. van depreminde hepsini yolladıydım. eski insanlar anlamıyor ille yaptırıyor.
İyi yapmışsın oralar soğuk olur bende atmam zaten elbise dolabına koysam kızılayın olur mu ki hiç kullanılmadı![]()
konu falan yok kendi ust komsumdan bahsettim.