Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin, bu senin düğünün sen rahatsız olmuyorsan bence insanların ne dediğinin çok önemi yok. Bu tarz küçük konular ile kv gönlünü kırmaya değmez.
Daha tam şekillenmedi kafamda ama
1) Ayy kuzii çiçeğin eksik al şu çiçeğimide düğün tazele maşallah benden çook hazırlanmışsın canım yaaaa (ağzımı yaydıra yaydıra konusucam ama )
2) Gelin ve damadı piste alalım dediğinde 'hangimiz,' diyerek pişmiş pişmiş gülüceemm
3) Pasta gelin ve damadın masasına gelince büyük dilimin ona götürülmesini istiycem
4) Aile fotosu çekilince ay canım ayak da kalma gel bu sandalyeye sen otur dicemm
5)En son çıkarken de Taklitler aslını yüceltir bebeğimmm niahahhaha dicemmm
Şimdilik hafif düşüncleler ama daha sancılı şeyler düşüneceğiiiimmm
9. Sayfadan geliyorum. Bu satirlari sok icinde yaziyorum. Allah boyle insanlardan korusun gercekten. Eltinin kocasina ne oluyorsa o da beyaz giymis. Kv evrimini anlamakta zorlaniyordum, kayin ve elti evrimi inanilmaz...