KV düğünde beyaz elbise istiyor.

kızlar merhaba,

fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum

Merhaba,

Gelin dışında beyaz giyecek kişi gelini gölgede bırakacak görsellikte değilse bence sorun yok. Zaten bu yazısızı kural da davete gelenlerin (özellikle damat tarafının) gelini daha önce görmedilerse, diğer beyaz giyen hanımla karıştırmamaları için koyulmuştur. Ancak eş adayınızın annesi çok güzel bir hanım olsa da damatla arasında yaş farkı zaten onun gelin olamayacağını kendisini tanımayan misafirlere de belli eder.
Beyaz, orta yaş ve üzeri hanımlara en çok yakışan renklerden biri. Bence bu süreçte kendisine yol gösterin. İnternetten seçeceğiniz beyaz, müstakbel annenizin yaşına ve vücut yapısına uygun onu daha da zarif gösterecek ve sizin de kendisiyle yan yana olmaktan keyif alacağınız birkaç elbise modeli gösterin. Ne şanslısınız ki düğün davetinize özenerek hazırlanmaya çalışan bir anne adayınız var.
Gönlünüzce bir düğün dilerim.

Eklentiler

• helen.webp
    helen.webp
    5 KB · Görüntüleme: 112
  • over-50-women-dressing-style-if-she-is-healthy-8.webp
    over-50-women-dressing-style-if-she-is-healthy-8.webp
    11 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba,

Gelin dışında beyaz giyecek kişi gelini gölgede bırakacak görsellikte değilse bence sorun yok. Zaten bu yazısızı kural da davete gelenlerin (özellikle damat tarafının) gelini daha önce görmedilerse, diğer beyaz giyen hanımla karıştırmamaları için koyulmuştur. Ancak eş adayınızın annesi çok güzel bir hanım olsa da damatla arasında yaş farkı zaten onun gelin olamayacağını kendisini tanımayan misafirlere de belli eder.
Beyaz, orta yaş ve üzeri hanımlara en çok yakışan renklerden biri. Bence bu süreçte kendisine yol gösterin. İnternetten seçeceğiniz beyaz, müstakbel annenizin yaşına ve vücut yapısına uygun onu daha da zarif gösterecek ve sizin de kendisiyle yan yana olmaktan keyif alacağınız birkaç elbise modeli gösterin. Ne şanslısınız ki düğün davetinize özenerek hazırlanmaya çalışan bir anne adayınız var.
Gönlünüzce bir düğün dilerim.

ne güzel acıklamışsınız uzun uzun :) galiba elbise seciminde yanında olmam en mantıklısı en azındna ağır yaşına yakışır şeyler begenirsek abes durmaz .
iyi dilekleriniz içn teşekkürler:KK28:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
yok artık yaaaa

bnmkide dert miymiş :KK70: beyaz elbise köpeği olsun giysin yaa gelinlikten iyidir :deli:

Kayınvalide hazretleri hangi düşüncelerle oğlunun düğününde gelinlik giydi anlatsana azıcık :KK70: ruh hastası bunlar yemin ederim.

Gercekten, hemde balik gelinlik gupur falan, beyaz abiye degil.
Suanda ogluda gelini de kadinla gorusmuyor. Manyakca hareketleriyle oglunu da kaybetti anladigim kadariyla gelin yeter demistir

Gercekten, hemde balik gelinlik gupur falan, beyaz abiye degil.
Suanda ogluda gelini de kadinla gorusmuyor. Manyakca hareketleriyle oglunu da kaybetti anladigim kadariyla gelin yeter demistir
KonusMamak konusunu bilemiyorum ama büyük çocukluk yapmış inadına yapılmış bi hareket belli. Ay ne kadar ayıp ya

KonusMamak konusunu bilemiyorum ama büyük çocukluk yapmış inadına yapılmış bi hareket belli. Ay ne kadar ayıp ya
Kocasina damatlik giydirip gizlice davetiyeleri kendi adiyla yazdiklariyla degistirmedigine sukur. İnsanlar neden baskasinin mutluluguyla mutlu olmazlar anlamiyorum.

Kocasina damatlik giydirip gizlice davetiyeleri kendi adiyla yazdiklariyla degistirmedigine sukur. İnsanlar neden baskasinin mutluluguyla mutlu olmazlar anlamiyorum.
Bi an öyle yaptı sandım sonunu okuyunca şükür yapmamış dedim :ruh:

:KK48::KK48::KK48: bırakın giysin . Gelini kıskanmaya gelinle yarismaya şimdiden baslamis desinler rezil olsun :skandal:

Aman zaten gelinin sen olduğun belli olur, istediği kadar sidik yarıştırsın yerinde olsam yanında olurum en şatafatlı elbiseyi seçtiririm millet arkasından gülsün

kızlar merhaba,

fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Bi erkek arkadaşımın düğününde ablası beyaz taşlı dantelli Bi elbise giymişti ve o kadar komik duruyordu ki resmen BEN GÖRÜMCEYİM VE GELİNİMİZİ ÇOK KISKANIYORUM diye bağırıyordu:KK48: sakın üstüne gitme bırak giysin komik duruma düşecek ve herkes gülecek farkında değil kendini rezil eder. Sen zaten gelin olarak gayet güzel ve zarif olacaksın kendinin ve eşinin huzuru dışında hiç birşeyi önemseme

Hahahaha yok canım ben Durchdan nasıl güzel ve dikkat cekici olurum düşğüncesi:KK53:
ya gerçekten bunun olacağına inanıyor mu???
şok vaziyette dünden beri yazdıklarınızı okuyorum kendini nasıl küçük düşürecek nasıl rezil edecek farkında değil mi cidden :işsiz:
kıskançlığın bu kadarına da pes
sizin yerinizde olsam kuaförüme falan götürmem ya da yalan söylerim şuraya gideceğim orada buluşalım diye :KK53:
sizin kuzen sizinle aynı saçı bile yaptırır bu gidişle çünkü

Son düzenleme:
Bu gozler kinada gelini siyah abiye giyip kendisi kirmizi abiye giyen k.valide gormustur bizzat. O yuzden birakin giysin, kendini rezil etsin

ya gerçekten bunun olacağına inanıyor mu???
şok vaziyette dünden beri yazdıklarınızı okuyorum kendini nasıl küçük düşürecek nasıl rezil edecek farkında değil mi cidden :işsiz:
kıskançlığın bu kadarına da pes
sizin yerinizde olsam kuaförüme falan götürmem ya da yalan söylerim şuraya gideceğim orada buluşalım diye :KK53:
sizin kuzen sizinle aynı saçı bile yaptırır bu gidişle çünkü

Tam da dediğin gibi oldu, aynı modeli istedii ama kuaförüm mükemmel bir insandı ve çok anlayışlıydı durumu hemen farketti, görümcemin küçük kızıyla kuzenimin saçını bilerek aynı yaptı:KK53:

, benim en yakın arkadaşım Sağdıç oldu beyaz elbise giydi saçına beyaz çiçek taktı benimle aynı ayakkabıları giydi Hatta Olsun sonuçta sevdiğimi insan Ben de onun düğününde yiyeceğim nasıp olursa

Bence yakışık almaz kv gelinine özenir yada kıskanır gibi görüntü verir buda hoş olmaz kaldıki kv daha oturaklı kv ismine yakışır renklerde giysinse daha iyi olur ...

Back
X