- 19 Nisan 2015
- 7
- 3
- 286
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Merhaba,
Gelin dışında beyaz giyecek kişi gelini gölgede bırakacak görsellikte değilse bence sorun yok. Zaten bu yazısızı kural da davete gelenlerin (özellikle damat tarafının) gelini daha önce görmedilerse, diğer beyaz giyen hanımla karıştırmamaları için koyulmuştur. Ancak eş adayınızın annesi çok güzel bir hanım olsa da damatla arasında yaş farkı zaten onun gelin olamayacağını kendisini tanımayan misafirlere de belli eder.
Beyaz, orta yaş ve üzeri hanımlara en çok yakışan renklerden biri. Bence bu süreçte kendisine yol gösterin. İnternetten seçeceğiniz beyaz, müstakbel annenizin yaşına ve vücut yapısına uygun onu daha da zarif gösterecek ve sizin de kendisiyle yan yana olmaktan keyif alacağınız birkaç elbise modeli gösterin. Ne şanslısınız ki düğün davetinize özenerek hazırlanmaya çalışan bir anne adayınız var.
Gönlünüzce bir düğün dilerim.