• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Ben de bir anneyim ve bir oğlum var. Onu çok seviyorum. Bir evlat annesinin gözünde her zaman çocuktur. İnsan çok seviyor yavrusunu. Eğer eşinizi size karşı doldurmuyor, aranızı bozmuyorsa bence buna takılmayın. Anne misiniz bilmiyorum ama gelecekte bir evladınız olduğunda bu fikirlerinizin değişeceğine eminim.

Senin yapında sarılmak öpüp koklamak yoktur bende öyleyim mesela hep bi mesafe bırakırım o yüzden bizim gibilere bu hareketler gösteriş gibi gelir. yapı meselesi de geç

Yok ben şimdi konuya edit yapılınca acayip sinirlendim.. Bir anne evladını elbette sever de bu kadının ki evlt sevgisinden çok geline uyuzluk olsun diye yapılan bir tavır.. Kadın belli ki oğlunun beynine girip evinize bir şekilde yerleşecek.. Normal bir insan değil sizin kv.. Eşinizle bu durumu konuşun baktınız olmuyor kadına direk siz söyleyin o anda sizi rahatsız eden şeyi susmayın..

Oooo sarılmak ne demek :₺)) dizine oturtmaya çalışır, yapışır cak cok öper birlikte uyumak ister :anne: akıl hastası mı yok. Beni görünce oğluna aşka gelir ben kv. Eşim inanılmaz itici buluyor bu durumu. Napıyosun anne üff tamam yeter ya der kadın döner bana sırıtır.. bir gün en son delirdim iğrendim davranış bozukluğu senin yaptığın bildigin enses sapkınlık var dedim hala enses sapkınlık ne demek onu araştırıyo:KK49: yani takmaaaaaaaa

Kim bilir, sizin gibi serzenişte bulunan ,bulunacak olan gelin adaylarım nerede ne yapıyorlar şimdi :kahve:

birden gozumde abim canlandi henuz evli degil ama eside boylemi diyecek benim abim annemin oglu hergun goremeyiz baska sehirde geldigindede ope ope bitiremem evlenince boypemi olacak acaba ?
benim kaynanamda hergun arar ne yedigine kadar sorar ilk baslarda bunu tuhafsadim bende sonra dusundum bizde arayip soruyoruz ben ve abim gozumu actigimiz anda birbirimizi arar sorariz hemen aile baglari sizin ailenizde farkli esinizinkinde farkli sanirim kaynanam esimi hic opmez 6 ayda bir gormesine ragmen ben cok tuhafsar esimede uzulurum annesi bir insani bir kerede olsa nasil opmez diye simdi kendi aile baglarima bize bakinca siz bana tuhaf geldiniz ama sizinde alisik oldugunuz duzene gore biz tuhafiz demekki
cocuk mevzusuda her kaynanada var aile planlamasi yapmaktan bir vazgecemiyorlar onlar ama pesinize takilip her seferinde tatile gelmesi falan hos degil

Olur mu evlendiklerinde tapusu geline geçiyor izin almadan sevemiyorsun.

Sabaha kadar besik sallamisim uykusuz kalmisim ustune bu konuyu gordum. Sen besle buyut gelsin karisi 'imi innini sirilimizsin" desin. Yok yaa
tamda icimden gecenleri yazmissiniz cidden kadin cocugu emzirmis hasta olunca beklemis buyutmus 30 sene sonra biri gelmis annene sarilamazsin adam iyi bisey dememis esim bana babana abine sarilamazsin dese pisman olur gercekten

Zamaninda ben de yasadim bu tarz durumlari k.v eski esimi şapur şupur òper arada bakış atardi esim de ayni sekilde davranirdi gözümün ònünde sürekli vıcık vıcık bi sevgi gòsterisi yaşanirdi konu sahibine hak veriyorum onun icin cunku bu tarz davranislar cogu zaman bilerek show amaçlı yapiliyor.en azindan benimkiler oyle idi.bi kere k.p ve k.v bize geldi oturdular kalkerken esim ve k.v birbirleni optuler ,kokladilar şakalaştilar bizde k.p ile ayakta gosterinin bitmesini bekledik kayinpederim nispet yapiyorlar heralde dedi bende güldüm.yani baba bile farkidaydi.
Hatta k.v arada yaşli bi komsusunun gelinlerin yaninda oglunuzu öpmeyin diye nasihat ettigini soylerdi

Aslında pedagojik olarak oğlunuza sormanız gerekiyor, bir de tabi yalnızken sevmek var, yabancılar yanında sevmek var, özellikle belirli yaşı geçince fark etmişsinizdir çocuklar başkalarının yanında o şekilde sevilmek istemiyorlar, o zaman da çocukları zorlamamak öneriliyor.
Siz sorun öyleyse.. Beni bağlamıyor ne yapacağınız.

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Sonunu okuyamadım. Abarttiginizi düşünüyorum.

IMG_3726.webp IMG_3727.webp İzin isteyen Yok burda :) izin verende Yok..söz konusu dahi edilemeyeceği var...hadi selametle. @river song

tamda icimden gecenleri yazmissiniz cidden kadin cocugu emzirmis hasta olunca beklemis buyutmus 30 sene sonra biri gelmis annene sarilamazsin adam iyi bisey dememis esim bana babana abine sarilamazsin dese pisman olur gercekten
Benim ogluma sarılmam kimse engel olamaz.erkek kardeşime de aynı şekilde. Hele ki oğlum ne şartlarda ne zorluklarla büyüttüm. Hiiiiccccc karışamaz gelin.ben sarilarak severim.zaten bu içinden sevme olayını da ömrüm boyunca anlamadım nasıl bir sevgi türüyse.sarılma gülme yok ben içimden severim.miç miç değil dediğim amma anne oğluna sarılır ya.

Hep bu erkek anaları hoşgörülü böyle şeylere :KK53:En Büyük KK

ben erkek annesi olarak çok hoşgörülüyüm ama benim k.validem de öper, beni de öperler o yüzden sanırım daha rahatım.. gerçi ben ne öpülmeye ne sarılmaya çok gelen bir tip değilim, kaynaşana kadar soğuk bile denebilirim ama yine de öpülmesine karışmam..

Psikolojik olarak söylediğin şeylerde sonuna kadar haklısın ama bir yaşı geçince artık bozulacak bir çocukluk psikolojisi kalmıyor diye yumuluyor olabilir millet :27:

ben erkek annesi olarak çok hoşgörülüyüm ama benim k.validem de öper, beni de öperler o yüzden sanırım daha rahatım.. gerçi ben ne öpülmeye ne sarılmaya çok gelen bir tip değilim, kaynaşana kadar soğuk bile denebilirim ama yine de öpülmesine karışmam..

Psikolojik olarak söylediğin şeylerde sonuna kadar haklısın ama bir yaşı geçince artık bozulacak bir çocukluk psikolojisi kalmıyor diye yumuluyor olabilir millet :KK53:

Yok bu kısmı espriydi :KK50:
Ben konunun ilk mesajına bana göre pek hoş değil (çünkü kendi ailemde bu kadar ten temasına dayalı sevme şekli yok) ama aslında normal yazmıştım, sarılması öpmesi için falan.
Ama sonra konu sahinin eski konusunu konuştuk, sırtından boynundan öpmesi, bunu da öyle yolda, misafir yanında falan yapması gibi durumlar bana hiç normal gelmedi.
Yoksa ben de geleceğin kv adayıyım :) sıpalar büyürseler sağlıcakla inş.

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

Sarılıyorsa ne olmuş nispet mi yapıyor yani? Öyle düşünüyorsan sende sarıl eşine kv yanında kv nin gözlerinin içine bak gülümse eğer nispet yaptığını düşünüyorsan yap aynısını . Çocuk değil demişsin insan evladına da sarılamıcak mı anlamadım sende sarılma eşine sadece çocuklara sarılınması gerekiyorsa.... Şahsen bende kv nin eşime olan ilgisini kızlarına olan ilgisinden fazla buluyorum fakat bu bana batmadı.. Anne ayrı eş ayrı bir kavram o yüzden arada kıskançlık krizleri yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum kv eşime sarılsa ne öpse ne koklasa ne olcak yani ?

Valla sarılmasında hiç bir şey yok diye açtım konunu ama detaylar beni rahatsız etti.
Açıp sırtından öpmesi falan ilginç koca adam yani.
Kadın sevgi açlığından ne yapacağını şaşırmış.
Tedavi şart.

Back
X