Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.
Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.
Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.