- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Cuma günü benim aileme geçtik salı sabah buraya geldik.akşam yola çıkacağız.Espri hoş olmamış evet.
Siz ailelerde kalma meselesini nasıl çözdünüz bu arada? Kimde, ne kadar kaldınız?
Üzerine sallmadım espirisini anlamadı eşim yanımızda otuyordu .ne dedi dedi bende aynen söyledim .kayınvalide hala gülüyor. Eşimde öyle dedi hala gülmeye devam ediyor .Çok abartmışsınız. Şakaya alınsanız da büyütmenize gerek yoktu. Adamı annesinim üzerine salmalar, tartışma ortamı oluşması filan gereksiz yani.
Bu kvler hep sıyırık bacım aa sen de yani bilmiyor muydun?Bu kaynanlar sıyırdı bence artık forum da ki kv ler kızacak ama öylebenim kv nin bana dediğni duysan küçük dilini yutarsın
Yok biliyorum biliyorum da benim ki bu konu da Master yaptı artık yani bu kesinleşti eşim genelde karışmaz bize kendi aranız da halledin der ama o dediği lafla o adamı bile kızdırdı en sonun daBu kvler hep sıyırık bacım aa sen de yani bilmiyor muydun?
Ne dediyse artık kıskançlıktan yapıyordur gıcıklar ya!Yok biliyorum biliyorum da benim ki bu konu da Master yaptı artık yani bu kesinleşti eşim genelde karışmaz bize kendi aranız da halledin der ama o dediği lafla o adamı bile kızdırdı en sonun da
Bingo kıskanç bir karakterde zaten ayrıca kibirli biri hoş beni bağlamaz ama attırıyor böyle şartellerimi aradaNe dediyse artık kıskançlıktan yapıyordur gıcıklar ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?