- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi carmina000
Ezdirme sakin kendini kocanda arkandaymis yuz verme birak huzursuzluk vermeye calisiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv de bana .mi çıkık , kıçı eğri, kemcik diye lakap takar. Ustelikte cok samimi olmadigim halde arabayla 5 dakika uzaklikta oturuyor ve ayda 1 defa anca giderim. Yersiz espiriler yapip salakca guler![]()
Espri konusuna takılma. Ama diğer yapışkan halleri kötü. Okullarından vazgeçmeyen kadın tipi. Sevimsizler yaa.Kurban bayramı için eşimin ailesinin yanındayız.Akşam oturduk çay içiyoruz benim alerjim azmış kollarım filan kızartılmış. Başka yerlerinde de varmıydı diye sordu Kv. Bende dedim bacaklarımda da var .Bitliydin de bize mi söylemedin aldık böyle dedi .şok oldum .gülüyor kendince eşime bakarak .bende dedim bu ne biçim espiri anne .ne demek istiyorsun. Eşim anladı kötü birşey olduğunu sordu sesli ne dedi diye bende aynen söyledim böyle diyor diye .esprilerine dikkat et ayarı kaçırma dedi annesine hala gülüyor sen bitli ne demek biliyor muydun diye. Terbiyesiz kadın. Saygısızlık yapmıyorum ama her yere gelmek istiyor ameliyatlı bizde görümcemle geziyoruz çıkıp sürekli beni yanlız bıraktılar vs söyleniyor .hiç cevap vermiyorum . Oğluna sürekli akşam bizi yemeğe götür diyor. Çok garibime gidiyor hareketleri. Yüzsüz yüzsüz konuşması. Tuttu durduk yere ağladı mutfakta gecen gün ne oldu bir yerin mi ağrıyor diyorum yok.anlam veremiyorum bu hareketlerine .
Zekana hayran kaldım ben o anda bunu düşünebilirmiydim bilmiyorum.zorla istiyorlar yaaaHiç altta kalma söyle lafını.
Geçen gün benimki de kalabalık bir ortamda eşim bana yanlışlıkla çarpınca "aman şimdi sarsma hamile dikkat et, doğurduktan sonra her şey serbest heheheheh" diye saçmaladı.Kendi gülüyor diğerleri gülsün diye de kahkahayı abartıyor.
Ben de dönüp "şimdi susuyorum doğumdan sonra bana da her şey serbest anne ! o zaman hesaplaşırız" dedim.
Demem o ki o 1 söyleyince sen 10 söyle ki ne içine dert olsun ne de o yüz bulup devamını getirsin.
Aaaaaah ahh kayınvalideler !
Hatırladıklarından bir iki tane söylesen bizde feyz alsak valla ben boyle durumlarda tutuluyorum.sonra kendi kendimi yiyorumBen hak veriyorum size, çok abartmışsınız diyenlere de anlam veremiyorum.
Herkes her şakayı kaldırmak zorunda değil, rahatsız olunan bir durum varsa şakanın sürdürülmesi de gayet kaba bir hareket.
Kimin içinde ne var, ne sancısı var bilinmez, bu yüzden de hele yeni uyum sağlanan ya da yeni tanışılan bir süreçse, nezaketen şaka yapılmaması, belli bir samimiyet hali oluşana kadar insanların birbirini, ters taraflarını iyice tanıması da ince fikirdir.
Bu konuda verebileceğim tavsiye, altta kalmamanız, aynı dilden cevap verip üzerine kahkahayı basmanızdır.
Mesela "Bitliydin de bize mi söylemedin aldık böyle" diyene, "Kaşıntılarım sizin aileye girdikten sonra başladı, yoksa siz ailecek uyuzdunuz da bana da mı bulaştırdınız ahahaha" diyeceksiniz.
Benzerlerini yaşadım; kv ve kpim laflarını ölçen insanlar değillerdi (Hala daha yer yer takılırız bu konuda) ve her konuda şaka yapabileceklerini sanırlardı. Nişanlılığım yarı yarıya zehir oldu bu şakalar yüzünden (eşim askerdeydi o zaman, yanımda olsa bu kadar olmazdı) çünkü yapı olarak böyle kabalıkları kolay tolere edebilen bir insan değilimdir. Uyardım, "Anne inciniyorum" dedim, nafile. Bir de üzerine "Espriden anlamıyor" ilan edildim.
Haa öyle mi, bu lafı da cebime koydum, şakalarına bir laflar soktum burada anlatsam aklın hayalin durur, bir de üzerine güldüm. Ve her bir somurtmalarında "Siz de şakadan hiç anlamıyorsunuz" diye lafı çaktım.
Bazen böyle olması gerekir. Koyverin lafı gitsin.
Hatırladıklarından bir iki tane söylesen bizde feyz alsak valla ben boyle durumlarda tutuluyorum.sonra kendi kendimi yiyorum