Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Melisammelisay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
65
44
3
Merhaba kk uyeleri yeni uyeyim birde araniza yeni katildim ama bir sorunum var :(

Bugun is çıkışi kv aradim birsey lazimmi diye yok ben aldim dedi . Su ekmek aldim dedi bende bebegimide mi alip ciktin dedim ( yani oglumu isim vermim )
Oda yok onu uyuttum hemen gidip aldim dedi.

Ben şookk!!
Ama anne boyle yapma dedim direk
Cok sinirlendim ama belli etmedim agzimdan direk oyle cikti ya kucucuk cocuk 9 aylik birak alma . Tamam su kalmamis olabilir al oglumuda cik yagmur var dedi ya montu var cocugun bebek arabasi var aldigini bebek arabasinin altina ativer bir zahmet . Bizde bakiyor bebege kv kaliyor uzaktan gelip ama böyle olmazki ya uyanirsa ya kimseyi goremeyince aglarsa onun pskolojisi nasil olur cildirdim resmen ..

Bu konuyu esime nasil iza edebilirim esim anne kuzusu ne soylersem alinir yeni duzelttik aramizi . Ama boyle olmazki ben hic bir sekilde yanlız birakamam kim olursa o olsun . O bebegin korkudan pskolojisi nasil olur nssil etkilenir cikmayi bile dusunuyorum isten ama gecim skntisi of kizlar bi el atin nasil esime soylerim annesini bu konuda uyarsin . Ben dedim ama birdaha yapip bana soylemezse :(

Merhaba kk uyeleri yeni uyeyim birde araniza yeni katildim ama bir sorunum var :KK43:

Bugun is çıkışi kv aradim birsey lazimmi diye yok ben aldim dedi . Su ekmek aldim dedi bende bebegimide mi alip ciktin dedim ( yani oglumu isim vermim )

Ben şookk!!
Cok sinirlendim ama belli etmedim agzimdan direk oyle cikti ya kucucuk cocuk 9 aylik birak alma . Tamam su kalmamis olabilir al oglumuda cik yagmur var dedi ya montu var cocugun bebek arabasi var aldigini bebek arabasinin altina ativer bir zahmet . Bizde bakiyor bebege kv kaliyor uzaktan gelip ama böyle olmazki ya uyanirsa ya kimseyi goremeyince aglarsa onun pskolojisi nasil olur cildirdim resmen ..

Bu konuyu esime nasil iza edebilirim esim anne kuzusu ne soylersem alinir yeni duzelttik aramizi . Ama boyle olmazki ben hic bir sekilde yanlız birakamam kim olursa o olsun . O bebegin korkudan pskolojisi nasil olur nssil etkilenir cikmayi bile dusunuyorum isten ama gecim skntisi of kizlar bi el atin nasil esime soylerim annesini bu konuda uyarsin . Ben dedim ama birdaha yapip bana soylemezse :KK43:
Nereye gitmis uzak mi gittigi yer ?
Kac dk da gelmistir tahminen ?

E yuh artık yani nasıl bırakıp çıkar. Ben olsam delirirdim.ve sen şuan nasıl sakinlikle eşine söyleyeceğini mi düşünüyorsun :oha: sakinlikle falan söyleme bence direkt olarak ne hissediyorsan söyle
Ya canim bildigin anne kuzusu agzini peceteyle silmesin dedim evde kiyamet kopmadigi kaldi mendili var bissürü

Yakın bir yerden alıp gelmiş olabilir.
Gittiği mesafe çok mu uzak.?

Merhaba kk uyeleri yeni uyeyim birde araniza yeni katildim ama bir sorunum var :KK43:

Ben şookk!!

Bu konuyu esime nasil iza edebilirim esim anne kuzusu ne soylersem alinir yeni duzelttik aramizi . Ama boyle olmazki ben hic bir sekilde yanlız birakamam kim olursa o olsun . O bebegin korkudan pskolojisi nasil olur nssil etkilenir cikmayi bile dusunuyorum isten ama gecim skntisi of kizlar bi el atin nasil esime soylerim annesini bu konuda uyarsin . Ben dedim ama birdaha yapip bana soylemezse :KK43:
Uyuyan çocuğa nolacak bakkal da yakinsa abartmayin

Arka mahalledeki bakkala bilmem ben 5 dk da gidiyorsam o 10 15 dk gidiyordur :KK43:
Benim oglum 3 yasinda oglen uyudugunda bende kosa kosa giderim (tabi acil alinacak varsa). Oglumun uykusu da agirdir bu arada.
Market evimizin tam karsisinda maximum 5 dk surer. O yuzden sordum.

Sizinde evinizin yaninda falansa gidilebilir diye dusunmustum.

Dusmeyecek hayatini tehlikeye atmayacak ve de uyuyorsa 10 dk. Birakilir bu sogukta disari cocuk cikarilmaz. Madem rahatsiz oldunuz bir gun oncedem tum eksiklikliklerini tamamlayin.

Hemen söyleyeyim 17 ve 12 yaşında 2 çocuk annesiyim. Şimdi sen ne anlarsın diyenler olacaktır..

Yani kaynanan oğlunu eve kitleyip alışverişe gitmis sanki.. cok abartiyorsun su alip gelmek en fazla 5 dk bile sürmez..
Ya bazi gelinlerde ne yapsan adı kaynana ya illaki kötü anlayacaklar..cocugu alipta gitseydi bu seferde bu havada cocuk mu cikarilir kizlar yardimmmm

Cocugu uyutupta gitmiş neticede uyanik bırakmamış..
Sizin ev sanki korku tuneli cocuk uyanincaki psikolojisini düşünemiyorum demissiniz birde bu kadar pimpirikli ve kotu niyetli olmayın rica ederim..

Kaynanda suc evini barkini birakip gelip senin cocuguna baksin sende boyle yap kaynanan iyiymis valla:KK11:

allah allah?bu akşam ki ikinci konu bu.
birinin kayınvalidesi,lokma almaya gitmişti evde çocuğu bırakıp,sizinki de su almaya mı gitmiş?
inanamadım,nedense.
Neden yalan soyliyim gördüm o konuyuda . Yemin mi etmem gerekiyor hem boyle konuyu neden yalan soylimki ne amac gecicek elime . Baska konular olsa hadi neyse dicem

İyi hoş bırakılsın diyosunuz da bu çocuk belki o an uyanıp besiginden falan düşecek.mesela benim oğlum uyaninca sarkiyordu beşikten hep.ne malum başına bir iş gelmeyeceği.Allah korusun garanti mi birakilabilir diyosunuz

E yuh artık yani nasıl bırakıp çıkar. Ben olsam delirirdim.ve sen şuan nasıl sakinlikle eşine söyleyeceğini mi düşünüyorsun :oha: sakinlikle falan söyleme bence direkt olarak ne hissediyorsan söyle

Yorum yaparken niye bu kadar abartiyorsunuz karsindaki kardesin olsa sakinlestirirsin ama tanimadigin bir insani sisirmek kolay tabi kadin burayi okuduktan sonra ki boyle kucuk bir mesele yuzunden evde kiyameti kopartacak farkinda misin??

yahu bebek bırakılıp evden çıkılır mı?
evde elektirik kontağı olsa, yangın çıksa, deprem olsa siz dışarda bebek içerde ölecek,
olmaz demeyin daha dün haber vardı kadın 3 aylık bebeği uyutup inek sağmaya inmiş bebek evde yanmış,
kim yapıyor diyordum çokmuş yapan...

Back
X