- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi Melisammelisay
Neler duyuyoruz neler namaz kılarken bile vahim olaylar oluyor okuyoruz gazetelerde pencereden düşen ufak bebekler var yaşlıların çoğu bencil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey soyliyimmi siz benden fesatsiniz asil sizin gibiler cektiriyordur kocasina kv desine burayada yaziyorum
Geçen senelerde çok olmuyor 2 3 sene önce olması lazım. Forumdan bir arkadaşımızın bebegi annesi süt ısıtmaya gidince camdan düşmüş.Allah esirgesin.bence bu kadar rahat olmayin
Beşikten Allah korusun başının üstüne düşebilir ve bu sara hastalığından tutun da hayati tehlikeye bile neden olabilir.yoksa niyetim konu sahibini fitlemek değil. Böyle kazalar çok anlık oluyorCocuk daha 9 aylik buyuk olsa bende derim gitmesin çünkü basina iş getirir uafacik bebek ne yapabilir..
Kizim dogdugunda en derin uykum 15 dakika sürerdi bu durum 3 hafta devam etti böyle. Sonra baktim olmicak bebegin minderinin altina konulan bi alet var nefesini kontrol ediyor bebegin. Eger 15 saniye nefes alip vermediyse ufak bi alarm toplam 20 saniye sonra da büyük bi alarm veriyo. Ondan almistim. Iki kere 15 saniyelik bi alarm gelmisti. Bir kerede 20 saniye sonra olan büyük bi alarm. Kosup kizimi kucagima aldigimda birden derin bir nefes almisti. O alet olmasaydi neler olabilecegini düsünmek bile istemiyorum.Öyle mi siz hiç uyumuyorsunuzdur o zaman geceleri... Bu düşünceyle 1 saat bile uyumamaniz başında beklemeniz lazım 24 saat mümkün mü...
Size hak versem de paylastiginiz haberde bu kadinin yasadigi sartlari bilmiyoruz ki. Belki yardim eden kimsesi yok kadin sut sagmak icin uyumasini bekledi bebegin. Bebege tek basina bakmak zorundaysa böyle yapmaya mecbur kalmis olabilirtabi ki tepki vereceksiniz bakın daha taze haber kadın bebeği evde bırakıp kapıya hayvan sağmaya inmiş, sonuç bu: http://www.ensonhaber.com/yanginda-yaralanan-aysegul-bebek-hayatini-kaybetti.html
içeri dalıp bebeği çıkarmış ama kurtaramamış, şimdi ömür boyu vicdan azabı...
değer mi 5 dk dışarı çıkmaya?
Nereye ve kac dakikalığına giderse gitsin bebek yalnız bırakılmaz. Hele dokuz aylik bebek. Bunlar hergun yeni birşey öğreniyor. Benim oğlum sekiz aylıkken ve yerde benimle oynarken birden oyun citine tutunup ayağa kalktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Yatağının korkuluklarını yukselttirdim hemen. Iyi ki de yapmisim uyanir uyanmaz direk ayaga kalkiyor yatakta da.Merhaba kk uyeleri yeni uyeyim birde araniza yeni katildim ama bir sorunum var
Bugun is çıkışi kv aradim birsey lazimmi diye yok ben aldim dedi . Su ekmek aldim dedi bende bebegimide mi alip ciktin dedim ( yani oglumu isim vermim )
Oda yok onu uyuttum hemen gidip aldim dedi.
Ben şookk!!
Ama anne boyle yapma dedim direk
Cok sinirlendim ama belli etmedim agzimdan direk oyle cikti ya kucucuk cocuk 9 aylik birak alma . Tamam su kalmamis olabilir al oglumuda cik yagmur var dedi ya montu var cocugun bebek arabasi var aldigini bebek arabasinin altina ativer bir zahmet . Bizde bakiyor bebege kv kaliyor uzaktan gelip ama böyle olmazki ya uyanirsa ya kimseyi goremeyince aglarsa onun pskolojisi nasil olur cildirdim resmen ..
Bu konuyu esime nasil iza edebilirim esim anne kuzusu ne soylersem alinir yeni duzelttik aramizi . Ama boyle olmazki ben hic bir sekilde yanlız birakamam kim olursa o olsun . O bebegin korkudan pskolojisi nasil olur nssil etkilenir cikmayi bile dusunuyorum isten ama gecim skntisi of kizlar bi el atin nasil esime soylerim annesini bu konuda uyarsin . Ben dedim ama birdaha yapip bana soylemezse![]()