Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Bırakılmaz efendim çocuk evde.İster Dokuz aylık olsun ister beş yaşında olsun.Evde o on dakikada her şey olabilir.Çocuk uyanıp evde yalnız olduğunu farkedince ağlaya ağlaya çatlar ve ciddi travmaya sebep olur büyüyünce ciddi fobileri olur.Küçük ihmaller büyük sorunlara sebep olur.Kayınvalidenin evini barkını bırakıp gelip çocuğa bakması elbetteki takdire şayan fakat bu kadar rahat olmaması gerekir.Çocuk bu can bu az buz bir şey değil.İyi vallah bıraksın döndüğünde iyi bir halde buldu buldu bulmadıysa da kader kısmet ne yapalım

Tamam o zaman her gun gece yatiyorsunuz uyaninca cocuk kusmusta uykusunda ölmüşşe ne olacak bence en iyisi uyumayin..

http://www.milliyet.com.tr/usak-taki-ev-yangininda-2-yasindaki-usak-yerelhaber-1573524/ http://www.haberturk.com/gundem/haber/1326899-gaziosmanpasada-cikan-yanginda-1-cocuk-oldu http://www.haberturk.com/gundem/haber/1326899-gaziosmanpasada-cikan-yanginda-1-cocuk-oldu http://www.ensonhaber.com/yanginda-yaralanan-aysegul-bebek-hayatini-kaybetti.html
http://www.milliyet.com.tr/mersin-de-yanginda-bir-bebek-hayatini-mersin-yerelhaber-2404637/

basit bir google aramasında karşıma çıkanlar,
evet siz evdeyken de olabilir ama o zaman ya birlikte ölür ya birlikte kurtulursunuz, çocuk evde yalnızken olası tüm basit ev kazaları onun için hayati risk olabilir,
evet siz uyurken kusmuğu boğazına kaçar, kucağınıza alır kendine getirirsiniz, hadi geçmiş olsun der yatırırsınız,
ama siz 10 dk lığına markete inmişken bu olursa eve döndüğünüzde cesediyle karşılaşırsınız,
bunlar milyonda bir olan şeyler değil, daha geçtiğimiz haziranda arkadaşımın 1.5 yaşındaki bebeği ihmalkarlık yüzünden balkondan düşerek hayatını kaybetti, arkadaşım yani bebeğin annesi çocuk doktoru üstelik, nasıl titizdi dikkatliydi, ama ananenin bir anlık ihmali...
o yüzden siz istediğinizi yapın ama insanların hassasiyetlerine, aman yeaaa demeyin.

Obur konuda fırtınalar estirenler niye burda olabilir demiş bilmediğim biseyler mi var:)çocuk bırakılmaz tabi 9 aylık çocuk artık tutunarak kalkabilir besiginden. Kesinlikle gitmemesi gerekirdi zaten aralıksız uyuma diye birşey mi var ya çocuk uyansa ağlasa. Bakkalda iş uzasa bilmem ne. Bunu tüm yorum yazanlar bilir de niye konu sahibine yuklenilmis ben anlamadim

Size hak versem de paylastiginiz haberde bu kadinin yasadigi sartlari bilmiyoruz ki. Belki yardim eden kimsesi yok kadin sut sagmak icin uyumasini bekledi bebegin. Bebege tek basina bakmak zorundaysa böyle yapmaya mecbur kalmis olabilir :KK43:

zaten amacım haberdeki anneyi suçlamak değil,
hiçbir anneyi suçlamak değil, bakkala giderken çocuğu hazırlamak zor diye bu riski göze alabilen alsın,
ama alamayana da abartıyorsun denmesin.

Beşikten Allah korusun başının üstüne düşebilir ve bu sara hastalığından tutun da hayati tehlikeye bile neden olabilir.yoksa niyetim konu sahibini fitlemek değil. Böyle kazalar çok anlık oluyor

E gunduz uykusuna yatirip odanin kapisini ortuyor ya o anda duşse demet akalin gibi kemara taktirsin bulasik yikarken izler ekrandan:işsiz:

zaten amacım haberdeki anneyi suçlamak değil,
hiçbir anneyi suçlamak değil, bakkala giderken çocuğu hazırlamak zor diye bu riski göze alabilen alsın,
ama alamayana da abartıyorsun denmesin.
Haklisiniz diger haberleri de simdi paylasinca gördüm olmaz dememek lazim neler oluyormuş.

http://www.milliyet.com.tr/usak-taki-ev-yangininda-2-yasindaki-usak-yerelhaber-1573524/ http://www.haberturk.com/gundem/haber/1326899-gaziosmanpasada-cikan-yanginda-1-cocuk-oldu http://www.haberturk.com/gundem/haber/1326899-gaziosmanpasada-cikan-yanginda-1-cocuk-oldu http://www.ensonhaber.com/yanginda-yaralanan-aysegul-bebek-hayatini-kaybetti.html
http://www.milliyet.com.tr/mersin-de-yanginda-bir-bebek-hayatini-mersin-yerelhaber-2404637/

basit bir google aramasında karşıma çıkanlar,
evet siz evdeyken de olabilir ama o zaman ya birlikte ölür ya birlikte kurtulursunuz, çocuk evde yalnızken olası tüm basit ev kazaları onun için hayati risk olabilir,
evet siz uyurken kusmuğu boğazına kaçar, kucağınıza alır kendine getirirsiniz, hadi geçmiş olsun der yatırırsınız,
ama siz 10 dk lığına markete inmişken bu olursa eve döndüğünüzde cesediyle karşılaşırsınız,
bunlar milyonda bir olan şeyler değil, daha geçtiğimiz haziranda arkadaşımın 1.5 yaşındaki bebeği ihmalkarlık yüzünden balkondan düşerek hayatını kaybetti, arkadaşım yani bebeğin annesi çocuk doktoru üstelik, nasıl titizdi dikkatliydi, ama ananenin bir anlık ihmali...
o yüzden siz istediğinizi yapın ama insanların hassasiyetlerine, aman yeaaa demeyin.
Aynen katılıyorum bir çocuk ister 9 aylık olsun ister 7 yaşında evde yalnız bırakılmaz,diğer konuyuda okudum biraz orada kayınvalideye kızarken herkes ki çok haklılar kızmakta bu konuda konu sahibine yüklenilmiş.

E gunduz uykusuna yatirip odanin kapisini ortuyor ya o anda duşse demet akalin gibi kemara taktirsin bulasik yikarken izler ekrandan:işsiz:
En azından dişarda olmucak ve hemen müdahale edebilecek.her neyse ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum ben çocuğumu yalnız bırakmam da biraktirmamda.bırakmak ve bıraktırmak isteyenlere de saygı duyuyorum kendi fikirleri

Aynen katılıyorum bir çocuk ister 9 aylık olsun ister 7 yaşında evde yalnız bırakılmaz,diğer konuyuda okudum biraz orada kayınvalideye kızarken herkes ki çok haklılar kızmakta bu konuda konu sahibine yüklenilmiş.

Daha neler vardi paylasmadim,
Birinin çocuğu kusmugunda bogulmus birininkini fare parcalamis vs vs. Bunlar evdeyken olmayacak seyler degil ama ihmal var, bi de olacak olan var.
Benim evimde 10 yil once kombiye giden boru patladi bir anda mutfak alev aldi o an evde olup mudahale etmesem 10 dk icinde butun ev ya yanar ya duman altında kalirdi. Ben aylarca kendime gelemedim ya ben yokken olsaydi kedime bisey olsaydi diye, insanlar cocuk birakiyor hayret.

9 aylikken kalkiyordur diye düşünüyorum hatta park besiklerin fermuarını açıp çıkan bebekler var.
Koltuklara tununup kalkan cok hareketli bebek . Sakin birbebekte degil kimse anlamiyorki simdiki bebekler boyle degil . Harekerli akilli ve hiperaktif derdimi anlatamadim . Resmen soguttunuz beni ya ben nasil tatli dille soylenebilir dedim millet yerden yere vurmaya calisti . Can bu can heran herşey olabilir fesatlik degil bir onlem burda kv kotulemedim sadece birakip gitti birdaha olmamasini istiyorum esimle konusucam

Arka mahalledeki bakkala bilmem ben 5 dk da gidiyorsam o 10 15 dk gidiyordur :KK43:
Vallahi yerinde olsam dusunmeden cikarim işten evladimdan degerli mi işi batsın hadi yavruna yalnizken birşey olsaydı Allah korusun.
Gecim sıkıntınız olabilir tabiki ama ayağımızı yorganiniza göre uzatırsınız.
Ama evlâd bu ya her anını egitimini annenin vermesi gibi yok.

Koltuklara tununup kalkan cok hareketli bebek . Sakin birbebekte degil kimse anlamiyorki simdiki bebekler boyle degil . Harekerli akilli ve hiperaktif derdimi anlatamadim . Resmen soguttunuz beni ya ben nasil tatli dille soylenebilir dedim millet yerden yere vurmaya calisti . Can bu can heran herşey olabilir fesatlik degil bir onlem burda kv kotulemedim sadece birakip gitti birdaha olmamasini istiyorum esimle konusucam

Yerden göge kadar haklisin sen. Hic takma kafana söyle esine. Baktin ki laftan anlamiyo cik isten. Kendi düsünsün nasil gecineceginizi

Yerden göge kadar haklisin sen. Hic takma kafana söyle esine. Baktin ki laftan anlamiyo cik isten. Kendi düsünsün nasil gecineceginizi
Aynende ister muhendis ister doktor isterse mudur olim koyayim ise . Birdhaa boyle birsey olursa isten cikip kendim bakacagim . Tatli dik yilani yeliginden cikartir ha . Ya olmadi tamam ya olsaydi . Ben birkere evdeyken birakamadim ya vallahada birakmazdim cop yigiliyodu esimi bekliyodum . Gercekten burdan da yaziyorum maddi durumu iyi olan kendi bakabilen bebek yapsin . He calismanmi lazim kres zamani bekleyip baksin gercekten haklisiniz . Isimi ona gore ayarlardim krese gidebilcek yasta olsaydi . Esime aynen bu sekilde iza edicem anne kuzusu ama bunada 3 tane cocuk buyuttu bu sekilde dderse ne olacaksa olsun

Peki söyle düşündün mu yaşlı kadın bebek arabasını sürmeyi tam yapamadi markette giderken başka bir sorun oldu. Bilemeyiz değil mi siz de lavaboya gittiğiniz de Bebeğinizin başına birsey gelebilir bu kadar korkuyorsaniz işten çıkar bebeğinize bakarsınız.

Aynende ister muhendis ister doktor isterse mudur olim koyayim ise . Birdhaa boyle birsey olursa isten cikip kendim bakacagim . Tatli dik yilani yeliginden cikartir ha . Ya olmadi tamam ya olsaydi . Ben birkere evdeyken birakamadim ya vallahada birakmazdim cop yigiliyodu esimi bekliyodum . Gercekten burdan da yaziyorum maddi durumu iyi olan kendi bakabilen bebek yapsin . He calismanmi lazim kres zamani bekleyip baksin gercekten haklisiniz . Isimi ona gore ayarlardim krese gidebilcek yasta olsaydi . Esime aynen bu sekilde iza edicem anne kuzusu ama bunada 3 tane cocuk buyuttu bu sekilde dderse ne olacaksa olsun
Eşine söyle annesiyle konuşsun. Bakkalın numarasını bırakın. Bir ihtiyaç olursa sipariş versin, kapıya gelsin. Hem annesi yorulmaz hem gözün arkada kalmaz.

Yalnız annen peçete kullanmasın olayını merak ettim. Ne peçetesi?

İyide su dediğiniz telefon açıyorsunuz eve geliyor. Neden gidip alıyor ki.
Sizde evde su ,ekmek,bez vb elzem eksikler varsa tamamlayıp öyle bırakın bebeği derim. Bebekle soğuk havalarda zor olur gidip almak.
Ha bırakıp gitmemeliydi o ayrı ama ,mecbursanız kayınvalidenize baktırmaya,size bir işaret olsun bu durum,herşeyi tamamlayın,evden çıkarkende söylersiniz "evde herşey var dışarı çıkmanıza gerek yok "diye.
Eşiniz anneciyse aman ne olacak bebek uyurken gitmiş gelmiş ne var bunda demesi muhtemel. Bu sebeple siz tedbirinizi önden alın.
Bebek evde tek başına bırakılmaz,yangın çıkar,deprem olur,o ara eve hırsız girer,çıkarken dalgınlıkla anahtarı almayı unutur kayınvalide vs vs aklıma gelmeyen bir dolu şey olabilir yani,olmaz olmaz o an olur.
Arabada uyuyor kızim bazen alışveriş dönüşü. Alıyorum kucağıma getiriyorum,poşetleri uyanınca gidip alıyorum,ki kapının önündeki arabaya gidip gelmem 2 dakikamı alır ama o riske giremem.

Peki söyle düşündün mu yaşlı kadın bebek arabasını sürmeyi tam yapamadi markette giderken başka bir sorun oldu. Bilemeyiz değil mi siz de lavaboya gittiğiniz de Bebeğinizin başına birsey gelebilir bu kadar korkuyorsaniz işten çıkar bebeğinize bakarsınız.
Bebek arabasinu gayette iyi kullaniyor burda fesat dusunmedim dusundugumude soylemedim .. kendi evindede baktığında 5 kattan indirebiliyor . Pusetli . Nekadar zpr olabilir tuvalete cocugum agladigi icin yanliz kalmak istemedigi icin onunla giriyorum kucagimda baska bisey?

Eşine söyle annesiyle konuşsun. Bakkalın numarasını bırakın. Bir ihtiyaç olursa sipariş versin, kapıya gelsin. Hem annesi yorulmaz hem gözün arkada kalmaz.

Yalnız annen peçete kullanmasın olayını merak ettim. Ne peçetesi?
Ya agzi islak mendil ve peceteyle silince putur putur kirmizi kirmizi benekler cikiyor tahris oluyor biraz hassas ama mendiligu pomuklu tahris etmiyor

Back
X