İyide su dediğiniz telefon açıyorsunuz eve geliyor. Neden gidip alıyor ki.
Sizde evde su ,ekmek,bez vb elzem eksikler varsa tamamlayıp öyle bırakın bebeği derim. Bebekle soğuk havalarda zor olur gidip almak.
Ha bırakıp gitmemeliydi o ayrı ama ,mecbursanız kayınvalidenize baktırmaya,size bir işaret olsun bu durum,herşeyi tamamlayın,evden çıkarkende söylersiniz "evde herşey var dışarı çıkmanıza gerek yok "diye.
Eşiniz anneciyse aman ne olacak bebek uyurken gitmiş gelmiş ne var bunda demesi muhtemel. Bu sebeple siz tedbirinizi önden alın.
Bebek evde tek başına bırakılmaz,yangın çıkar,deprem olur,o ara eve hırsız girer,çıkarken dalgınlıkla anahtarı almayı unutur kayınvalide vs vs aklıma gelmeyen bir dolu şey olabilir yani,olmaz olmaz o an olur.
Arabada uyuyor kızim bazen alışveriş dönüşü. Alıyorum kucağıma getiriyorum,poşetleri uyanınca gidip alıyorum,ki kapının önündeki arabaya gidip gelmem 2 dakikamı alır ama o riske giremem.