Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Ben uyanir diye korkmam da, kadinin basina yolda bisey gelse evde bebek var yalniz basina napar aksama kadar diye tedirgin olurum.
Yoksa ben kizimi uyutup dusa giriyorum, bazen uyaniyor agliyor ama cikamiyorum napayim, agliyor biraz.
Yok canımı bunların deyimiyle o an dustan çıplak kosup müdahele etmen lazım ki birsey olmasın. ..Bu mantikla

Yahu 5 dakika içinde mi insanlar gün içinde pek çok mecburi yalnız birakabiliyor.. olacak yine olur.. Banyo uyku tuvalet bunlar için bırakılınca istismar mi oluyor yuh... Herkesin çocuk bastırarak durumunu insanı yok...
Yazdığımı okudun mu? Kapıyı çekip çıkmak suç dedim. Aynı evde ol, banyo yap, banyodayken çocuk ağlasın, bunda ne var? İnsanlık hali, olacak tabi ki. Ama kapıyı kapıyı çekip çıkamazsın. Neyse başka itirazın varsa Türk Medeni Kanunu’yla hallet.

5 dk da alıp geldiyse ve çocuk uyuyorsa bisi olmaz bu kadar pimpirikli olmayin ya ...
9 aylık çocuk ne psikolojisi Allah aşkına.
Şu bebelerinize bakan annelere de parayla tuttuğunuz yardımcınız gibi davranmayın bi zahmet
Kesinlikle katılıyorum benim annem beni Tv karşısında bırakıp pazara bile gidermiş yarım saatliğine falan 2-3 yaşlarındayken ne psikolojim bozuldu ne başka bişey oldu hatırlamıyorum bile aşırı abartı buldum düşüncenizi konu sahibi

Uykusunda ölen cocuklar var malesef. En tehlikeli dönem 7-9 ay arasi ve kis aylari. Ani bebek ölümü..... Allahim esirgesin.....
7-9 ay en tehlikeli dönem değil ani bebek ölümü için.
2-4 ay tehlikeli dönemdir.
Yaz-kış farkı da muhtemelen çocuğun üstünün örtülü olmasından. Örtmeyin.
Kayınvalide çocuğun yanında da olsa ani bebek ölümü gerçekleşecekse elinden bir şey gelmez.
Zira uyurken çocuklarımızı izlemiyoruz.

Yazdığımı okudun mu? Kapıyı çekip çıkmak suç dedim. Aynı evde ol, banyo yap, banyodayken çocuk ağlasın, bunda ne var? İnsanlık hali, olacak tabi ki. Ama kapıyı kapıyı çekip çıkamazsın. Neyse başka itirazın varsa Türk Medeni Kanunu’yla hallet.
Sen anla önce 5 dakika dışarı çıkıp olacak şey banyodayken de olabilir... Peki banyodayken başına birsey de gelebilir napalım çıplak koşa koşa hastaneyemi zira giyinene kadar zaten olan olur yoksa hiç banyo yapmayalım mi hangisi sizde bunu anlayın... Benim demek istediğim çocuğun başına birsey gelse allah korusun banyodayken uyuyorkwn tuvaletteykwn de gelebilir ok bunu anlatmaya çalışıyoruz o yüzden aynı sokaktaysa 5 dakika gidip gelmek birsey olmaz diyorum. .. olacak evde başka şeyle ilgilenirkende olabilir... Öyle bi suç diyorsunuzda sanki uzak yere gitmis

Yahu 5 dakika içinde mi insanlar gün içinde pek çok mecburi yalnız birakabiliyor.. olacak yine olur.. Banyo uyku tuvalet bunlar için bırakılınca istismar mi oluyor yuh... Herkesin çocuk bastırarak durumunu insanı yok...

Evet ihmal böyle bir şey

Bebeği eve bırakıp gitmek ihmaldir ve sonucu nedeni ile ağırlaşabilen bir fiildir

Bebek siz evde iken de boğulabilir ama yoksanız çok ağır bir ihmal olduğu açık hale gelir

Herkes bırakır bir şey olmaz ya da 100 kere bırakırsınız bir şey olmaz ama ya o son bir kerede çocuğa bir şey olursa bırakın cezai boyutunu vicdanı nasıl telafi edilir

Bu
Burda abartı diyen tek kişi benmisim gibi bana Salça olup durmayin

Melisammelisay Melisammelisay siz de hem kadının düzenini bozup çocuk baktırıyorsunuz, hem de evde susuz bırakıyorsunuz.
Uyarmışsınız zaten, bir de oğlunu üstüne salmanın anlamı Yok.
Kadın hem çocuğu hem ihtiyacları takip edemez. Onu
Evde eksik bırakmayın bir dahaki sefere.

9 aylık bebek deniliyor da, onun hareket durumunu annesi bilir, endişeleniyorsa endişe gerektirecek bir hale gelebilir demek o bebek, belki yatağından sarkacak, belki yastığa bir şeye basıp kafa üstü kendini aşıracak ağlayıp cevap alamayınca o an. Mümkündür yani, kuzenimin oğlu 9 aylık yürüdü, ne diyorsunuz siz?

Kvnizle konuşun konu sahibi, içinizin rahat etmesini istiyorsa beş dakika bile yalnız bırakmasın ufak dıye güvenip, anlatın "Anne söyle yapabiliyor böyle yapabiliyor, güven olmuyor" diye varsa hareketliliği. Evinize de suyu vb.şeyleri önceden ayarlı alın.

Evet ihmal böyle bir şey

Bebeği eve bırakıp gitmek ihmaldir ve sonucu nedeni ile ağırlaşabilen bir fiildir

Bebek siz evde iken de boğulabilir ama yoksanız çok ağır bir ihmal olduğu açık hale gelir

Herkes bırakır bir şey olmaz ya da 100 kere bırakırsınız bir şey olmaz ama ya o son bir kerede çocuğa bir şey olursa bırakın cezai boyutunu vicdanı nasıl telafi edilir[/QUOTE olacakla ölege care yok demek istedim belli çocuğu evde bırakıp gitmeyi onayliyormusum gibi davranmayin yakın ve 5 10 dakika içinde gecerli düşüncem

Off yeni anneler ne abartiyosunuz ya 9 aylik cocugun psikolojisi 5 dklik yalnizlikla mi bozulacak.cocugun yalniz birakilmasi cok yanlis ama sizin yalnizliktan korkacagi icin degil uyanip yataktan cikarken dusebilir yada o surede evde bi aksaklik olabilir boyle seylerden korkun.yalnizliktan kimin psikolojisi bozulmus.

Kadincagiz torununa yani sizin evladiniza bakiyor ve siz onu uyariyorsunuz..... eee daha niye kocani, annesinin ustune salmayi dusunuyorsun ki.

Hatalar insanlara mahsus. Ne istiyorsun. Koskoca kadini, kocan da azarlasin mi istiyorsun!

Valla bazı yorumları ağzı açık okudum.
9 aylık bebek evde yalnız bırakılır mı ? Uyuyormuş,farz edin ki uyandı...
Tam sıralama dönemi.Tutuna tutuna prize gidebilir,düşüp başını çarpabilir. Yani pek çok şey mümkün.
Evet bu saydıklarım kv evdeyken de olabilir lakin çocuğu düştü diye doktora götürdüğünüzde bile soruyorlar nasıl düştü diye? Çeşmeden 1 bardak su içebilirdi yani ölmedi ya susuzluktan!

Hayretle okudum yorumları. Bebek ne olursa olsun evde bırakılmaz ihmaldir bu. Benim kendi annemde bıraksa ihmal başkasıda. Alt kata inmem ben 2 dklıgına. Ani bir sey olsa anahtarı unutsam evde yangın çıksa deprem olsa. Ne olacak canım sonucu oluyor ne olursa.

9 aylık bebek deniliyor da, onun hareket durumunu annesi bilir, endişeleniyorsa endişe gerektirecek bir hale gelebilir demek o bebek, belki yatağından sarkacak, belki yastığa bir şeye basıp kafa üstü kendini aşıracak ağlayıp cevap alamayınca o an. Mümkündür yani, kuzenimin oğlu 9 aylık yürüdü, ne diyorsunuz siz?

Kvnizle konuşun konu sahibi, içinizin rahat etmesini istiyorsa beş dakika bile yalnız bırakmasın ufak dıye güvenip, anlatın "Anne söyle yapabiliyor böyle yapabiliyor, güven olmuyor" diye varsa hareketliliği. Evinize de suyu vb.şeyleri önceden ayarlı alın.

Emin olun durum bu olsa konu sahibi bunu da yazardı.
Daha çok uyanacak yalnız kalacak, psikolojisi bozulacak demiş olması abartılı geliyor.
Üstelik kadın keyfi çıkmamış.
Su. Temel ihtiyaç.
Bencede evden çıkmamalıydı.
Ama Evde de su olmalıydı.
Hayır zaten uyarmışta. Şu an kocamın aklına nasıl girer onu gaza getirip annesinin üstüne salarım un cevabını arıyor.

Ya 5 dk lığına bakkala gtmek neden bu kadar abartılıyor? Sonuçta wc deyken de uyanıp ağlayabilir bebek 5dk. Karyolasından çıkamayacak düşemeyecek durumdaysa sorun yok bence

Tabi ki bir cocuk yanliz birakilmaz ama insanogluyuz hatasiz olamayiz.

Size hakveriyordum ta ki kocana anlatip annesini uyarmaniz gereken paragrafta art niyet sezene kadar.

Zaten kadini uyarmissin. Daha ne gerek vardi ki buna!

Back
X