Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Merhaba kk uyeleri yeni uyeyim birde araniza yeni katildim ama bir sorunum var :KK43:

Bugun is çıkışi kv aradim birsey lazimmi diye yok ben aldim dedi . Su ekmek aldim dedi bende bebegimide mi alip ciktin dedim ( yani oglumu isim vermim )
Oda yok onu uyuttum hemen gidip aldim dedi.

Ben şookk!!
Ama anne boyle yapma dedim direk
Cok sinirlendim ama belli etmedim agzimdan direk oyle cikti ya kucucuk cocuk 9 aylik birak alma . Tamam su kalmamis olabilir al oglumuda cik yagmur var dedi ya montu var cocugun bebek arabasi var aldigini bebek arabasinin altina ativer bir zahmet . Bizde bakiyor bebege kv kaliyor uzaktan gelip ama böyle olmazki ya uyanirsa ya kimseyi goremeyince aglarsa onun pskolojisi nasil olur cildirdim resmen ..

Bu konuyu esime nasil iza edebilirim esim anne kuzusu ne soylersem alinir yeni duzelttik aramizi . Ama boyle olmazki ben hic bir sekilde yanlız birakamam kim olursa o olsun . O bebegin korkudan pskolojisi nasil olur nssil etkilenir cikmayi bile dusunuyorum isten ama gecim skntisi of kizlar bi el atin nasil esime soylerim annesini bu konuda uyarsin . Ben dedim ama birdaha yapip bana soylemezse :KK43:
Bebeğin korkudan psikolojisini geçtik o çocuk öksürse tıkansa boğazı bi yada ağlamaktan nefessiz kalsa (Allah korusun) nasıl bir düşüncesizlik.. eşine söyle böyle yapcaksa bırakmayın.
Bugün böyle bi konu daha okudm bu kaynanalar ne yapmaya çalışıyor.. izn vermeyin böyle şeylere.

Herkes bebeğiyle yapışık yaşıyor sanrım benim bu konudan anladığım bu yapmayın arkadaşlar bu kadar bebeklerin üstüne düşmeyin sanki zamanında bizim başımızda bekliyordu annelerimiz bide birşey olmaz diyenlere saydırılmış :işsiz:

İyi de 5 dakika mesafedeki bakkala çocukla da gidilebilir, bebek arabasına dalan gerek yok, kucakla çık git al gel.
Bebek neden evde bırakılıyor, üşürmüş.
E öbür türlü de ihtimaller daha kötü.
Üşüsün varsın, üşüdü diye bişey olmaz.
Ben her gün abiyi okuldan almaya bir saat çıkarıyorum benim küçüğü, üşüyor elbet, ama ne hasta oldu ne bişey, gayet turp gibi maaşallah. Hiç gereksiz riskler bunlar.
Kv ye de eşin yanındayken aynen böyle de, anne al götür yanında çocuğu nereye gidersen, üşürse üşür, yapacak bişey yok, yeter ki sen yanında ol her zaman.

Back
X