KV Evden Kovdu

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Merhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım

sizin kv ile hep sorunlarınız var
eski konularınıza bakınca hatırladım
hala ısrarla neden çocuklarınıza onlara baktırıyorunuz?

anneniz nerelerde hayatta mı bakabilir mi?

Valla kayinvaliden de teyze de haklı. Insan olan zaten sigarasını yere atmaz. Ben sokağa atani gördüğümde de kızarım, uyarırım. Bir de eve giriyorsanız evdekilerle elbette selamlasacaksiniz. El öpme bence ilkel bir davranış. Ama eve girdigin zaman girmezden gelmek, selamlaşmak istememek bildiğin yabanilik. Bence size iyi bile davranmışlar.

bi insanı sevsenzde sevmesnzde eger bir ortama giriyorsanz yada mecbur kalmışsanz o kişi sizden buyukse üstelik anne teyze baba gibi aile buyuguyse el öpmek gerekır ben öper geri çeklrdm mesafem yıne kalırdı.. madem kv evden kovdu ne diye geri dönuyorsunuz ki.. İstenmediğim yerde kalmam diyip alıp çocukları çıkacaktınız. kv cocuklara bakıyormus kadınn elnde koz var bunu kullanıyor yani..

Çocuklara baktırmaya devam ettiğiniz sürece, kaynananızın nazını niyazını hep çekmeye devam edeceksiniz demektir.Kadın sizin üzerinizde hüküm yürütmeye çalıştıkça, sizde ona karşı daha çok hırçınlaşacaksınız.Öncelikle çocuklarınıza baktırma olayına bir çözüm bulun.

Merhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım
Valla üslup ve tavirlar sıkıntılı olsada kadın daha haklı geldi bana.

Çocuklara baktırmaya devam ettiğiniz sürece, kaynananızın nazını niyazını hep çekmeye devam edeceksiniz demektir.Kadın sizin üzerinizde hüküm yürütmeye çalıştıkça, sizde ona karşı daha çok hırçınlaşacaksınız.Öncelikle çocuklarınıza baktırma olayına bir çözüm bulun.
Niye çekmek zorunda ki? Anneannemler bakınca damat kayınvalidesinin nazini çekiyor mu? Hayır!! Ben cekenini görmedim. Hatta öz torunu bakmak zorunda deyip bir de evine gelip gitmesine laf söylüyor. Üste de çıkıyorlar yani.

Bizim toplumdaki bu algı değişmedikçe boşuna kimse eşitlik beklemesin. Kadınlar bile kadınlara karşı eşit değil ki....

Yani kayınvalide ve teyze kadar siz de geçimsiz bir insan gibi geldiniz bana. Sigarayı gerçekten yere mi attınız mesela? Ona takıldım. Elbette insan evine gelen misafire güler yüz gösterir ama evime gelen biri sigarasını yere atsa, ben de kızarım. Bir küllük istemek ya da başka bir çözüm bulmak zor iş mi ki onun yerine evi kirletmeyi seçsin? Ayrıca kanlı bıçaklı küsülmemişse, bayramda herkesle bayramlaşılır. Samimiyet durumuna göre daha resmi bir bayramlaşma olabilir ama aynı çatı altında, bayramlaşmamayı istemek çok ayıp bir durum bana göre. Konuşulacak meseleleriniz varsa, konuşursunuz elbette ama bayramlaşmak ayrı bir durum. Tavırlarınız olayları ateşleyecek cinsten kısaca. Ayrıca eşinize de küsmüşsünüz. Bir durup, ben niye herkesle küsüyorum diye düşünür müsünüz?

Kayınvalideye çocuk baktırma kısmına bir şey demek istemiyorum ama madem bu kadar anlaşamıyorsunuz ve ona da güvenip doğurmadığınıza göre, çocuk yaparken onların nasıl bakılacağı konusunda başka planlarınız da olmuş olmalı. O planları neden uygulamaya geçirmiyorsunuz?

nazını çekme yorumları bana da saçma geldi
ama şu bi gerçek ki eşimin teyzesini sevmesem hatta nefret de etsem bi ortama girdiğimde ordaysa benden yaşça büyük olduğu için elini öperim bana ne demiş ne yapmış olursa olsun. kaynananın git öp demesine bile gerek yoktu ki haklı. siz kadının olduğu eve gidin elini öpmiyim selam vermiyim deyin olur mu öyle şey . Çocuklarına al git lafına gelince de siz baya yüz vermişsiniz ki bunu diyebiliyo hatayı kendinizde arayın

Önceki konularınızı bilmiyorum ama sizin tavırlarınız da garip. Bende izmaritini yere atan birini görsem ters ters bakarım.

Bir yere girilince selam verilir. Kovduysa gideceksiniz , gitmiyor sarılıp ayrılıyorsanız eşinizden tepki vermesini beklemeyeceksiniz.

el öpmeseniz bile eve girdiğinizde selamlaşmanız, tokalaşmanız, öpüşmeniz vs (artık samimiyetiniz hangisine uygunsa) gerekirdi. birini görünce selamsız sabahsız geçmek çok ayıp.

sigarayı yere atmadınız umuyorum. :KK20: sigaranın yere/sokağa atılmayacağını hele hele misafir olduğunuz evin balkonuna atılmayacağını biliyor olmalısınız.böyle birşeyi yapmadığınızı varsayıyorum.

İnsanların balkonunda yere izmarit attıktan sonra ne bekliyordunuz ki? Sokağa bile atılmaması lazımken balkona atmışsınız. Hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir.

Bayramlaşma konusunda haksızsınız. El öpmek istemiyorsanız öpmeyin. Ben de sevmem. Ama aynı evde bayramlaşmadan durulmaz.

Eşiniz konusunda da haksızsınız.
Kadın sizi kovmuş, gitmeyip kalmışsınız. Çıkarken öpüşmüşsünüz de. Sonra da "eşim beni savunmadı".
Siz kendinizi savunmamışsınız, adama da savunacak bir şey kalmamış doğal olarak. Siz kayınvalideyle öpüşmüşken adam anasıyla niye kötü olsun?

Daha sen kendini savunamiyorsunn kocana neden küsüyorsun.kendimi dusunuyorumda ben 70 yasindaki adamdan haketmedigim iki laf yedim diye herseyi goze alarak takir takir karsisinda erkek gibi cevplarini verdim.sen iki kadinin hakkindan gelememissin..bak edep terbiye farkli bir sey oylekadinlar taniyorumki bir lafiyla o iki kadini yerle bir eder.oyle kadin vardirki bir bakisiyla ikisine cevabini verir. Sen hicbieini yapammissn gel demisler gelmissin git demisler gitmissin.bu ne seviye.

Back
X