KV Evden Kovdu

Seni hatırladım ben, sana ne eşin saygı duyuyor, ne kv. Kv evden kovuyor, hakaret ediyor. Eşin desen öyle. Ne çekiyorsun bunları. Çek hepsine bi ayar. Çalışıyorsun da üstelik, ver bi kreşe çocuğu çek elini ayağını. Kocana da bundan sonra böyle de geç. Sessiz kaldıkça sırtına binen çok olur.

Sigarayı dışarda bile yere atanlara sövüyorum, kadının balkonuna atmışsınız, kafasını çevirip gitmiş, az bile. Ayrıca kimse sizin çocuklarınıza bakmak zorunda değil, planlamanızı yapıp öyle çocuk doğurun. Güvendiğim için anneme baktırmayı planlıyorum, ama bakıcı parasını ona vereceğim misal. Karşı tarafın da hataları olabilir ama siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz gibi geldi bana.

Sigarayı yere atmak nedir yahu?? Bende hiç hoşlanmam o zıkkımdan, evimde de içirmem kimseye. Bu misafir sevmediğim istemediğim anlamına mı geliyor? Bi yere gidiyorsanız o evin kurallarına saygı göstermek zorundasınız.

Bi ortama girdiğinizde medenilik gereği selam verilip hal hatır sorulur. İnsani bi davranış şeklidir bu. Yani sizin de hatalarınız var. Ama kv bu sebeplerden kovduysa sizi alıp çocukları gidicektiniz. Hem bi şey olmamış gibi davranıp hem de eşim tepkisiz demek komik oluyor. Önce siz tepkinizi göstercektiniz ki devamı gelsin. Tabi çocuklarınıza da baktırcak birini bulmanız lazım.

Siz üzerinize düşenleri yapın ki hatalı bir hareket görüp de tepki verdiğinizde o tepkiniz haklı karşılık bulup eşiniz tarafından desteklensin. Burda 2 taraf da falsolu. Ama başlatan siz olmuşsunuz.

Merhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım
teyzeyle sizin ortada somut bir sorununuz olmadığından el öpmücem demeniz yanlış olmus

tamam kabul ediyorum sigarayı balkondan aşağı atmam çok yanlıştı ama zaten onlar fırsat kolluyordu bana laf sokmak için ellerine büyük koz verdim. İnsana istenmediği bi şeyler bahane edilerek de belli edilir. İnsan sevildiği istendiği yere gider içlerine giremedim çok soğuk davrandılar iki bacı ben o eve ilk defa giden bi misafirim bi güler yüzünü esirgedi. Kv ye gelince o da kına gecesinde bana laf sokmuştu herkesin içinde kızdı çocuklarımın hatrına susup eşimin annesidir diye düzeltmiştik aramızı ama teyze denen kişinin nazını kaprisini çekmek zorunda değilim konuşmak zorunda da değilim minnetim yok zorla kv teyzeyle aramı düzeltmemi istiyor ama kırgınlıklarım çok yoksa da al çocuklarını ananın evine git diyo böyle bi şey olabilir mi? iyice baskı altına aldılar beni köşeye sıkışmış hissediyorum. Bende eşime annen beni evden kovdu deyince bana bi de tartışmamızdan sonrası hakaret etmesi artık yeter deyip küstüm. Belki annesiyle konuşur ve bana karşı tutumlarını düzeltirler diye umuyorum. KV bana laf ettikçe oğluyla küseceğim anasına dur desin diye belki aylarca böyle devam edecek başka yolu yok gibi yanlış mı sizce kafam çok karışık

Merhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım
Valla sizi uyarmakta hakli kadin yeremi atilir sigara bide kadinsiniz. El op demis kadin opmem denirmi bilemedm haksizsinz bence bu konuda

Herkes gibi sizde hatalısınız. Sigarayı yere atmak çok yanlış evde çöp kutusu yokmu. Ayrıca sevmediğiniz birisi bile olsa o eve girdiğinde selam vermek zorundasınız. Yada sevilmediğinizi bildiğiniz yere gitmiceksiniz. Kv sevmıyorsanız kovulmanız gücünüze gidiyor ama çocuk baktırmayı biliyorsunuz. Anlamıyorum bizimde cocuklarımız var ama anneye veya kv güvenip yapmadık beleşe baktırıyorsunuz insanlara çalışmayın kendi cocugunuza kendiniz bakın durumunuz yoksa da yapmıcaktınız çocuk. Anlaşılan eşinizde bıktım sizden

Back
X