Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzeyle sizin ortada somut bir sorununuz olmadığından el öpmücem demeniz yanlış olmusMerhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım
Valla sizi uyarmakta hakli kadin yeremi atilir sigara bide kadinsiniz. El op demis kadin opmem denirmi bilemedm haksizsinz bence bu konudaMerhabalar direk konuya gircem çok doluyum gerçekten. Daha önceki konularımı takip edenler bilir. Kısaca özetleyim. Kv nin kız kardeşinin düğününe gitmiştik Antalya'ya eşimin teyzesinden hiç elektrik almadım istenmediğim her hallerinden belliydi balkonda sigara içtim teyze kapıyı bi açtı sigarayı yere mi attın dedi ters ters kafasını çevirip gitti. Böyle bana karşı soğuk davranmaları düğünde bana laf sokmaları felan huyu güzel olsun yüz güzelliği hiç önemli değil. KV de huyunu düzelt deyip duruyo Laf sokmalarına tavır yapınca ben huyum onlara göre çok kötü tabi. Neyse KV benim 2 çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum. Çocukların biri 7 diğer 2 yaşında çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı altı aydır hep susutum en sonunda bayram günü KV aradı erkekler et kesmeye gitti tabi eşim yoktu. Gel yardım et diye eve bi giderimki teyzenin sesi geliyo içerden gir teyzenin elini öp dedi kv ben de öpmesem dedim git o zaman bu evden demez mi ben de tama giderim dedim geç teyzenin elini öp dedi tekrar ben de içeri girdim uzaktan elini öpüp hemen balkona gittim. Kv bi geldi balkona senin yüzünden 70 yaşındaki kadın ağlayarak evden gidiyo sen neymişsin ona yaptığın saygısızlık bana sayılır. Bu arada evden gittiği felan yok blöf yaparmış neyse al çocuklarını git ananın evine istemiyorum sizi kadındaki inada bak vs bidiğiniz ağzıma tükürdü ben de dayanamadım çocukların ayakkabılarını giydiriyordum evden gitmek için napıyosun geç içeri felan ama anne evden kovuyosun dedim geç diye kapıdan döndürdü beni sonra teyze çağırdı ben de döküldüm. Bana dedim istenmediğimi resmen belli ettiniz dedim ters ters baktın sigarayı atınca ben o eve ilk defa gelmişim misafirim öyle mi davranman gerekirdi felan dedim. Neyse soğuk mutsuz bi banyram geçirdik. Ben şimdi KV nin beni evden kovmasını sonradan düşününce hazmademiyorum belki o an tepkimi gösteremedim ama sonradan içimi çok acıttı bi taraftan çocuklarıma da bakıyor bugünde kovulduğum o eve akşam çocuklarımı nasıl almaya gidicem bilmiyorum. Eşim de hiç benden yana değil annen evden kovdu deyince öpüştünüz ya ayrılırken diyo. Bu arada eşimle bayramdan beri küsüm beni evden kovan annesine hiç bi şey söylememesi beni savunmaması arkamda durmaması... Anasının yüzünden oğluyla üsüp ona huzur vermek de istemiyorum. Artık anasına dur desin diye ben de bayrakları açtım. Acaba doğru mu yapıyorum lütfen yardım