Kv evindeki eski yatağı çocuklarıma vermek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklar kucuk demissiniz. Aslinda park yatak alabilrsiniz. Sanirim 5 yasina kadar kullanilabilir. Kizimin odasi var ama yatak almadim, park yatak kullaniyorum. Benim kiz sifonyerin kulpunu ittire ittire sökmüş bugun, belli bir sure boyle kıra döke devam edecek. Bu yatak almamak icin gecerli bir sebep degil. Bence park yataklara bir goz atin. Bende 2 tane var birisi 2.el, dolapta uygun fiyata satiliyor
Park yataklar çok kullanışlı.Odadan odaya da taşınıyor.

Aman bir de tutturmuşsunuz ev sobalı ev sobalı diye 400 metre kare müstakil ev mi bu değilse açarsınız tüm odaların kapısını bir ton yerine alırsın beş ton odun ısınırsın imkan olsa, neyi zorluyorsunuz anlamıyorum ki imkan yok demesek te kısıtlı işte iki çocuklu evi ısıtamıyorsunuz sonra da kv eski yatak verdi de bilmem ne sonra da çok güzel bakıyoruz harika bakıyoruz bebelerin yatacak yeri yok diyoruz cevap bizim de yoktu kanepe de yatıyorduk falan iyi bir gram ileri gitmeyelim zaten neyimize gerek

Kızlar büyük bir dert değil ancak sinirim bozuldu. görümceler odalarına yeni yatak almış. Kvde eski yataklarını benim çocuklarıma vermek istiyormus

Şuan çocuk odası olacak oda boş ancak borçlarımız falan var bu yuzden büyük ihtimal en erken önümüzdeki kışa kadar yatak alma durumu yok.yer yatağı yapıyorum veya kanepede yatıyorlar (odaya göre durum değişiyor)

Eşimde yok dememe rağmen ' koyalım ne olacak alana kadar yatsınlar' deyip duruyor. Birde heralde tekli yatakmış 2 çocuk tek yatakta nasıl yatacak ki çok gereksiz geldi bana ayak ucuyla yatarlar yerde yatmasından iyidir vs diyor. Hemde kendine yeni yatak alıp eskiyi vermesi sinirimi bozdu. Üstelersem tartışacağız gibi eşimle. ama size sormak istedim sizcede sinirimin bozulmasında haksız mıyım yada kabul mu etmeliyim
Üstüne tertemiz bir nevresim yorgan yenisi gelene kadar idare edilebilir üzülmeyin ama kendine yeniyi bize eskiyi layık gördü diyorsanız kabul etmeyin

Konu sahibinin evinin fiziksel şartlarını bilmiyoruz. İçine çocukların dolaplarını koyduğu ve yer yataklarını serdiği bir odası varmış zaten. Evi sobalı ve diğer oda daha sıcak diye, akşamları çocuklarını diğer odada yatırıyormuş.
Evet tam olarak böyle. Gündüz oturulamayacak kadar bile soğuk oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X