kv gelip gitme sıkıntısı...

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar artık gerçekten çıldırmak üzereyim galiba.. daha önceki konularımı okuyalar bılırler . eşimin kardeşi askerden dagıtım iznine geldi neyse dün ben kv deydim akrabalar geldi hizmet falan geçti vakit.. neyse bugun sabahta eşimle kahvlatıya geldik kv öle istedi göya hep birlikte aile kahvaltısı yapılcakmış neyse geldik eşim bu gece işe gidicek diye 3 gibi eve geldik eşim uyudu bende ev işi yaptım felan eşim 7 de işe gitti görümcem beni arıyo bende o sıra banyoyu temizliyodum efendim dedim hadi bilgisayarı al ağda makinesini al gel bekliyom annemdeyim çay yaptık gel... bende dedim ki şu an banyoyu temziliyom sonra gelim falan filan ki banyoyu temizledikten sonra yatıcaktım uzancaktım evmde keyif çatıcaktım aradılar diye mecburen geriye geldim ve eve bırakmadı illa burda yat diye suan burdayım ve bu sürkli böle dövüş yapsam ypmak istemiyorum ama nereye kadar yarın arayıp annemlere anlatmayı düşünüyorum çünkü eşim bni anlamıyo eşim onları destekliyo görümcemle ilgili zaten sinir krizleri geçiriyorum ama buna nasıl bi çare bulabilirim çok mutsuzum

Eviniz yakın galiba.ama benden söylemesi her gel dediklerinde gitme.araya mesafe koy,senin de bir hayatın var unutturma kimseye.eşinle bu konuda açık bir dille konuş ama tartışmadan,sakince.annene söylersen,annen ne yapacak ki,sen tavrını koy...

gitmek istemediğinde bir bahane uydur bir süre sonra bıkarlar belki. mesela bu gün banyoyu temizliyorum sonra gelirim değil de, evde işim var bitecek gibi değil, bu gün gelemem başka gün görüşürüz deseydin. hem fazla dikkat çekmemiş olurdun. bişey diyen olursa işim vardı yoksa neden gelmeyeyim falan derdin.

Kavga etmene gerek yok ki.

"Evi temizledim çok yorgunum, biliyosun hamileyim zaten azıcık uzanıp uyuycam kusura bakma" demek zor olmamalı.
Nasıl alıştırırsan öyle gider bu erkek tarafı için değil her insan böyledir.

ah kızlar ah her seyi denedim birinde gitmesem diğerinde gitmek zorunda kaldım hersey o kadar tuhaf ki bıktım herseyden

Bu gidip gelme konusu deli eder insanı zaten.Bende aynı sorunları yaşadım ama gitmiyorum artık. Sen hayatını kurdun artık, çağırdıklarında kendini gitmek zorunda hissetme eğer istemiyorsan gitme sakın zorla hiç bişey yapma. Sen her istediklerinde gidersen,her istedklerini yaparsan,her geçen gün daha fazlasını isterler..Öyleler canım seni çok iyi anlıyorum..Ama benden tavsiye sana gitme,uyuyodum uyandrdın falan deseydin gelemem deseydin..Ayy deli ederler yaa...

Son düzenleme:
şu anda temizlik yapıyorum şimdiden yoruldum duş almam lazım.işim uzun sürer.bugün gelemem deseydiniz konu kapanırdı. ben olsam istemediğim hiç bir zaman gitmem.onlar sürekli çağırıyorlarsa benimde canım istemiyorsa sürekli gelemem derim olur biter.

neden kendinzii zorluyorsunuz anlayamadım.

Her çağırdıklarında gitmek zorunda değilsiniz ki, ince düşünen insanlar değiller demek ki, belki art niyetleri de yok bilemiyorum ama nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Şuan işim var veya yorgunum, dinleneceğim kusura bakmayın da diyebilirsiniz. Şu da var, ailenize söyleyince ne değişecek ki? Eşinizin frekanslarıyla mı oynayacaklar? Hem üzülmesinler bence, hatta arada gerginlik, soğukluk bile olabilir. Bazı şeyleri değiştirmek sizin elinizde.

ewet kızlar bugun eşimle kavga ettik dün bana emrivaki gel dediklerini madem ki bilgisayar lazım gelip alabilir gidebilirdi dedim evler çok yakın çünkü birde diğerki şeylerden bahsettim eşimde benle kavga etti onları savundu bende annemi aradım ona anlattım olanları burd hiç kimsem yok ve annem kmlerce uzaklarda malesef teyzemin dğünü olucak yarın oraya doğru yola çıkyıorum çünkü eşim git kafanı dinle sen evde durmaktan kafayı yedin dedi eşimde sonradan gelicek bilmiyorum ben gittikten sonra belki konuşıur onlarla neden böle yaptınız diye belki de konuşmaz bilemiyorum zaten ben yokum diye sürekli annesinde olucaktır kardeşi de sürekli orda zaten sonum ne olacak bilmiyorum

Hamilelik psikolojisinden dolayi biraz abartmissiniz...
kavagaya dövüse ne gerek var gelmiyecegim dinlenicem deseydin...

hayır ben zaten gelemicem banyoyu temizleyip uzanıcam diyorum bana hala telefondan diyoki bırak ben sonra yaparım sen sonra neyi yapıcan diyemedim yüzüne arada da tatsızlık olmasın diye geri gitmek zorunda kaldım gittiğimde zatn kv min suratına hiç bakmadım görümceme de hiç bakmadım öle bi koltukta oturdum çay içer misin dedi hayır içmiyorum dedim ne dedilerse tersledim anlamışlardır heralde

Bu kadar büyütüp esinle kavga etmene gerek yoktu bence,
emrivaki yapmamislarki telefon etmisler iste sende tavrini koyup gelmiyorum uyuyacam deseydin,
istdikleri lazimsa gelip alin deseydin...
ayrica evinizdeki tartismayi niye ailelere anlatiyorsun ki,
siz sonra barisirsiniz ama onlar hep huzursuz olurlar

aileme anlatıyorum çünkü bunlar beni başı boş sanıyolar benim burd kimsem olmadığı için bu kadar üzerime geliyolar bende bildiklerini bilsinler die öle dedim ramazan da da yanıma gelin dedim eşim zaten aileme anlatınca olayı yeni anladı yani ben aileme demesem eşim hiç bi tepki vermicek onları bide tepeme bindirecekti daha önce ki olaylarda hep böle oldu çünkü ve görümcemin bana yaptığı bi çok saçma şeyin buda üstüne geldi artık patladım o kadar ağladım ki bugün lanet olsun o görümceye elimde olsa da bi ömür görmesem

canim bide hamilesin kendini bosuna harap etme bu kadar bida israr ettiklerinde gelmicem deyiver olsun bitsin ne esinle boz arani ne aileni huzursuz et ben yinede kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum yani belki yalnizsin diye cagirmislardir...

kendını bu kadar haram etme tatlım gercekten kımseye ve hıc bırseye degmıyor ....

Dovus kavga yok birkere tavir koymak de sen ona...ben bugun musait degilim sonra konusuruz gorusuruz de.ne demek oya cikgel oldu valla.sen mesafe koymazsan sonra yuz goz olursun hem esin seni neden anlicakki ne varki ortada sen her gel denildiginde kosarsan esinde ses cikarmaz aksone hosuna gider...ztn sabah ordaymissin ne isin var aksamda ordaki.hem kisisel esyalarin ortak kullanimida neya gorumcende tuhafmis sana tek tavsiyem agirligini koy

Gerçekten aileleri evlendiğinde mutlu etmek çok zor. Her iki taraf için de öyle
Sen mecbur değilsin, kendi evin var, düzenin var. Kalmak istemiyosan kalmazsın bu kadar basit. Tabi anlayabiliyorum o taraftan gelen baskıları. Maalesef baştan işi sıkı tutmak lazım ailelere karşı. Çünkü benim kendi ailem bile öyle. Bi kere kaldım mı hep kal diyorlar, hiç düşünmüyorlar eşin ne der diye
Arada kalmak çok kötü yavv amannn
Annene de söyleme. Yavaş yavaş ilişiğini azalt ve kendin hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…