- Konu Sahibi umut_iklimi
-
ewet kızlar bugun eşimle kavga ettik dün bana emrivaki gel dediklerini madem ki bilgisayar lazım gelip alabilir gidebilirdi dedim evler çok yakın çünkü birde diğerki şeylerden bahsettim eşimde benle kavga etti onları savundu bende annemi aradım ona anlattım olanları burd hiç kimsem yok ve annem kmlerce uzaklarda malesefteyzemin dğünü olucak yarın oraya doğru yola çıkyıorum çünkü eşim git kafanı dinle sen evde durmaktan kafayı yedin dedi eşimde sonradan gelicek bilmiyorum ben gittikten sonra belki konuşıur onlarla neden böle yaptınız diye belki de konuşmaz bilemiyorum zaten ben yokum diye sürekli annesinde olucaktır kardeşi de sürekli orda zaten sonum ne olacak bilmiyorum
aileme anlatıyorum çünkü bunlar beni başı boş sanıyolar benim burd kimsem olmadığı için bu kadar üzerime geliyolar bende bildiklerini bilsinler die öle dedim ramazan da da yanıma gelin dedim eşim zaten aileme anlatınca olayı yeni anladı yani ben aileme demesem eşim hiç bi tepki vermicek onları bide tepeme bindirecekti daha önce ki olaylarda hep böle oldu çünkü ve görümcemin bana yaptığı bi çok saçma şeyin buda üstüne geldi artık patladım o kadar ağladım ki bugün lanet olsun o görümceye elimde olsa da bi ömür görmesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?