- Konu Sahibi umut_iklimi
kızlar artık gerçekten çıldırmak üzereyim galiba.. daha önceki konularımı okuyalar bılırler . eşimin kardeşi askerden dagıtım iznine geldi neyse dün ben kv deydim akrabalar geldi hizmet falan geçti vakit.. neyse bugun sabahta eşimle kahvlatıya geldik kv öle istedi göya hep birlikte aile kahvaltısı yapılcakmış neyse geldik eşim bu gece işe gidicek diye 3 gibi eve geldik eşim uyudu bende ev işi yaptım felan eşim 7 de işe gitti görümcem beni arıyo bende o sıra banyoyu temizliyodum efendim dedim hadi bilgisayarı al ağda makinesini al gel bekliyom annemdeyim çay yaptık gel... bende dedim ki şu an banyoyu temziliyom sonra gelim falan filan ki banyoyu temizledikten sonra yatıcaktım uzancaktım evmde keyif çatıcaktım aradılar diye mecburen geriye geldim ve eve bırakmadı illa burda yat diye suan burdayım ve bu sürkli böle dövüş yapsam ypmak istemiyorum ama nereye kadar yarın arayıp annemlere anlatmayı düşünüyorum çünkü eşim bni anlamıyo eşim onları destekliyo görümcemle ilgili zaten sinir krizleri geçiriyorum ama buna nasıl bi çare bulabilirim
çok mutsuzum