KV gerçek yüzünü gösterme çabalarım

Bu kv ile savaşmaya gücünüz varmı gerçekten? Bırakın ne hali varsa görsün. Siz onu ciddiye almadıkça kendiliğinden sıkılır belki. Tarzınızı anladım, sizin gibiyim bende. Samimiyetsiz ilişkilere taahmmulunuz yok. Politikacı gibi, bu ana oğul arasında siyaset yapmaya çalışmayın. Mesafenizi koruyun. Kaileye almayın derim. Eşiniz her durum ve zamanda annesini haklı görür. Gerçek yüzünü göstermek için boşanmaya göze alın yada ciddiye almayın. Siz o kadınla basedemezsiniz.

Kayınvalidenizi kendi silahıyla vurun, aynı taktiği uygulayın eşinize..her koşulda daha mağduru daha safı daha meleği oynayın. Çünkü bu şekilde davrandığınız sürece eşiniz göreceği varsa da görmez ve sizin sorunlu, kötü niyetli olduğunuza sizi bile inandırır psikolojiniz iyice bozulur.

Siz annen dedikce o daha cok savunacak once bundan vazgecin cunku dusunun kucukken anne vursada cocuga yine anneye sarilir cocuk anne cocuk iliskisi baska sanirim o yuzden siz dogruyuda soyleseniz kabul etmeyecektir.
Bu arada ikinizinde geliri nedir bilmiyorum ama arada annesinin gonlunu yapsa ne olur? Gercektende evlatta kolay buyumuyor onlarin olsun ben idare ederim diyor insan cocuklar yetisirken yani abartmamak sartiyla birakin annesinede faydasi olsun sizde kendi annenize yapin arada bir hosluk.

Oğluyla banyo mu? Nasıl yani?
Bebekkendir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…