Kv,görümce,ev meselesi

Evranos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
371
194
103
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim kiradayiz. Ama eşimim ailesi 4 çocugunada ev verecek 3 kız 1 oğlan. Kayinbabamin bir apartmanda 3.5 dairesi var 4 e tamamlayamadi. Ve esime demiski sen tamamla 150 bin. Eşimin işleri zaten çok iyi degil aylik 2500 kazaniyor ustelik baska borclarimizda var. Şimdide kayinbaba bize bunu odeyin diyor. Allah askina 3 kizida el atsin bu ise. Damatlar gelip oturacak parayi bizmi odeyecegiz. Eşimle kavga ettik agliyrum resmen. Onlar rahat rahat oturacak biz 10 yil kredimi oďicez. Bu nasil ev vermek ya. Kizllarda odese para bolunse azalacak. Gercekden sinirlerim tepemde. Elin oglu rahat raht otrcak biz kredi odicez. Napayim.ben simdiiii

Herkes ödese iyi olur tabii. Ama damatlar da sizin gibi diyecek. Bana ne diyecekler. Bedava olunca oturacaklar. Damada da söz geçmediğine göre oğullarında istiyorlar.

Herkes ödese iyi olur tabii. Ama damatlar da sizin gibi diyecek. Bana ne diyecekler. Bedava olunca oturacaklar. Damada da söz geçmediğine göre oğullarında istiyorlar.
İyide ben ödemem demiyorumki. Paylasalim odeyelim sonucda herkesin evi olacak artik. 150 bini 4 e bolersek herkese daha az dusuyor. Damatlarda ev sahibi olacak yani odemezlerse girmesinler. Kendi babalari odesin

İyide ben ödemem demiyorumki. Paylasalim odeyelim sonucda herkesin evi olacak artik. 150 bini 4 e bolersek herkese daha az dusuyor. Damatlarda ev sahibi olacak yani odemezlerse girmesinler. Kendi babalari odesin
Kp ev vermek istiyor. Damatlar bana ne diyor. Gücü de eşinize yetiyor. Adil olduğunu kimse iddia etmiyor zaten. Bak kayınpeder ödemeyene daire yok desin ortalık Nasıl karışır. Görümceler ayılır bayılır, kocalarımıza sözümüz geçmiyor bizim günahımız ne derler. Kp bunları biliyor az zararla kurtarmaya çalışıyor.

Hayır ne alakası var görümceler ödemeye razı olurlar. Ama kayinbaba kiyamiyor heralde kizlarina. Biz o parayi odeyemeyiz ki etimiz ne butumuz ne ya. Delirecem gercekden.

150bin cekerseniz gidin baska ev alin o paraya.. kv kp gorumce bacanak cekmezsin. Verdigin paraya deger:) evlerini baslarina calsinlar zaten mutlu olamican o evde:)
Valla aynisini dedim. Bari ev verdik size triplerini cekmeyiz. Yarin bigun birisi yaslanincada bi oglhmuz var diyip kapimiza gelmezler. Kizlarina giderler

Madem öle 150 bin 4e bölünsün neden haksızlık yapılıyor ki bunu hep beraber olduğunuzda eşiniz babasına söylemeli
Eşim söylemezse ben söylicem zaten. Ödersemde helal etmiyorum derim cekilirim. Aslinda kv ve gorumceler iyidir. Bunu desem korkarlar o evde oturmaya ve öderler. Ama kalp kirmakda istemiyorum

Söyleyin görümcelere

Babam ev bitsin diye 150 lazım diyor çekip kredi ortak ödeyelim diye

Neden onlar öder babası istemez vs diyorsunuz direkt söyleyin siz görümcelere damatlara

En fazla kötü gelin olursunuz ne olacak ki

Bu nasıl ev vermek ?
Elin oğlu , elin kızı oturacak diye ,
niye ev veriyor ki k.Peder ,
başına dert mi arıyor ..
Kp baska bi kadinla daha evli. Ve kp zengin. O kadindan cocugu yok. Kadinin baska adamdan cocuklari var. Onlara ev verdi zaten elin oglu onlar oluyor. Simdi kendi cocuklarina verecek ama burnumjzdan getiriyor

Evlenecek olan ödesin otursun o ne demek ya kocanız neden laf dinlemiyor o parayla Nasıl ödicek

Eşim söylemezse ben söylicem zaten. Ödersemde helal etmiyorum derim cekilirim. Aslinda kv ve gorumceler iyidir. Bunu desem korkarlar o evde oturmaya ve öderler. Ama kalp kirmakda istemiyorum
Böle bir durumu sizin söylememiz hiç hoş olmaz her ne kadar aile olsanızda eliniz hadsizlik etse sorun olmaz vakit geçer affederler ama sizin için iyi olmaz diye düşünüyorum
Buna benzer bir meseleyi biz yaşıyorum bende anneme söledim anne sakın sen birşey söyleme söyleyecekse babam sölesin sen kötü olma

Bende o yuzden esimle tartisdim zaten. Ama esim soylemezse solicem var varsin kötü olayim. Cocuk dusunuyoruz bu kredi borcuyla hayatta yapamayiz bakamayiz. Aram onlarla bozulur ama en azindan hak yerini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…