Kv,görümce,ev meselesi

Kayinpedere bak Agaoglu gibi deste deste ev dagitiyor size gelince para yok.Baskalari erkek evladi kayirir kizlar isyan eder sizinki damatlari pek seviyor sanirim.Esit olmazlarsa evi kabul etmeyin...
Sormayin ya. Benm babamda oglunu kayirdi. Ama benim gozum kalmadi. Ama kp kizlari kayiriyor. Dugunde altin olarak bile esit takdilar gorumceler le bana dusunebiliyomusunuz. Ilk defa onlarda gordum boyle biseyo

Kiz erkek ayrimi olmadan esit olmasi en mantikli tabi
Valla ayrimi herseyde yapiyolar. Maddiyata gelince yapmiyolar saolsunlar. Birde yayla var esimin üstüne onu sat o parayla al diyorum. Annem istemez diyor. Yaylada esit bu arada kizlarinda payi var. Ama yaylanin her turlu bakimi biz yapuyoruz. Pazar gunumuz cope gider cogu zaman bu yuzden.

Kp baska bi kadinla daha evli. Ve kp zengin. O kadindan cocugu yok. Kadinin baska adamdan cocuklari var. Onlara ev verdi zaten elin oglu onlar oluyor. Simdi kendi cocuklarina verecek ama burnumjzdan getiriyor

Almayın daha iyi

Gorusmuyorum cici olaniyla. Asil kv demde iyidir yani ona da desem biz odeyemeyiz oda derki paylasin aranizda. Onlarin haberi yok daha kp esime solemis esimde bana. Gorumceler bilmiyor
O zaman niye kocanla kavga ettin kiiiiii git soyle hemen kvye. Anlayis gostercek madem.

Borcu paylaşalım desin eşiniz, sıcak bakmazlarsa da ben olsam ne o parayı veririm ne de o evi alırım. Bi de üstüne; yaşlanınca benim yanıma gelir,kendi emeğimle aldığım evde bakarım size (!) Derdim..

Borcu paylaşalım desin eşiniz, sıcak bakmazlarsa da ben olsam ne o parayı veririm ne de o evi alırım. Bi de üstüne; yaşlanınca benim yanıma gelir,kendi emeğimle aldığım evde bakarım size (!) Derdim..
Oyle yapacam zaten. Kv de zaten tek yaslaninca bana kalcak belli. Bide herseti yarim yamalak veriyolar bana . Damatlarida ogul gibi bas kösede

Valla ben de sinir oldum ama olacak iş deģil ben eşinizin kabul edecegini de hiic sanmiyorum

Her ailede 1 tane vardir boyle sirtina binilen

Valla rezillik cikarticam gerekirse ama o parayi odetmicem bu gidisle
kp nin gerekcesi neymis peki? yani neden kizlar damatlar degilde yada neden esit sekilde degilde oglunun ödemesini istiyormus?
ve ogluna bu haksizligi yapacak güveni nerden buluyormus? sonucta birinden birsey isteyecegin zaman az cok alacagin cevabi tahmin edersin. oglunun bunu kabul etmesini gerektirecek sebeplermi var arkaplanda??

150 bine ufak bi daire alin oturun 3 daire 4 e bolunsun kardesler arasinda en azindan mal sizin olur.Herkes elini cebine atmali.

Ya adam esime is kurmusdu zamaninda ona guveniyr sanirim. Ama isinden de 5 bin 10 bin kaza miyorki oda biliyor tas catlasin 2.500 kazaniyor aylik ham. Cnku ortakda var. Esimin meslegi vardi. Zorla bu ise sokdu. Ama buda dayanak degil hangi kafayla soyledi bende bilmiyorum. Ama bunu diyen kp baya zengin. O parayi istese tamamlar.

Sormayın ya aglamakdan gözlerim sisti. Şuanda okuyorum. Seneye calisacagim. Calisipda damatlarin borcunu mu odicem diyip icten ice sinirleniyorum. Katil olacam vu sinirle
Ben olsam evde kalsin borcuda odemiyorum derim dedimde gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…