Kv,görümce,ev meselesi

Ya adam esime is kurmusdu zamaninda ona guveniyr sanirim. Ama isinden de 5 bin 10 bin kaza miyorki oda biliyor tas catlasin 2.500 kazaniyor aylik ham. Cnku ortakda var. Esimin meslegi vardi. Zorla bu ise sokdu. Ama buda dayanak degil hangi kafayla soyledi bende bilmiyorum. Ama bunu diyen kp baya zengin. O parayi istese tamamlar.
sen esinin lafini bitirmesini beklememissin belki oda seninle ayni düsüncede ama sen biraz sert tepki gösterince tartismissiniz cekip gitmis. simdi sakin ol esin gelince üzgün oldugunu söyle ve oturup güzelce konusun.

ayrica ikinci karisinin cocuklarina coktan ev almis adam kendi cocuklarina ev vermek icin neden bukadar bekleyip kirada süründürüyor orasida tuhaf..

sen esinin lafini bitirmesini beklememissin belki oda seninle ayni düsüncede ama sen biraz sert tepki gösterince tartismissiniz cekip gitmis. simdi sakin ol esin gelince üzgün oldugunu söyle ve oturup güzelce konusun.

ayrica ikinci karisinin cocuklarina coktan ev almis adam kendi cocuklarina ev vermek icin neden bukadar bekleyip kirada süründürüyor orasida tuhaf..
Pislik çunkü. Üvey kizini kendi evine oturttu. Ayni sene esimle beni kiraya cikartti. Esyalarimizi bile yarim yamaalk yapdi

ne kadar saçma bişi bu :=) kaç evladı varsa hepsı bölüşsün işte parayı
bazı erkekler neden ailesine bu kadar mal oluyor anlamıyorum. elin kızı veya oğlu muhabbetıne gırmeyecegım
ama ortada bölünecek mal varsa her şey eşit olmalı!
zaten 150 binin üstüne bişiler ekleyıp ev alınır be :=) oda sayısı ve yerıne baglı tabii..
bildiğin ayrım yapmıs

Olsun deme oyle. Yarin sinirin gecer pisman olursun:) ben de kvye saydiriuom bazen ertesi gun ayip oldu yaa diyom:))))
Yuzune saydirmiyorum bisey olmaz :) ayy daraldim valla ya. Gerci onlara bi lafim yeter odemememiz icin. Ama kotu olacam diye ses etmiyorum. Bicak kemige dayaninca ben soylerim solicemi herkez bolusur o parayi :)

Pislik çunkü. Üvey kizini kendi evine oturttu. Ayni sene esimle beni kiraya cikartti. Esyalarimizi bile yarim yamaalk yapdi
Adam ev veriyor, iş kuruyor pislik oluyor,özurlu oluyor.
En iyisi bu cocuklara hiç birsey vermeyeceksin.kendileri çalisip alsin.
İnsan yemiyor , içmiyor ,giymiyor ev aliyor gelin gelip pislik diyor .demekki o evin degeri 500 bin filan

Adam ev veriyor, iş kuruyor pislik oluyor,özurlu oluyor.
En iyisi bu cocuklara hiç birsey vermeyeceksin.kendileri çalisip alsin.
İnsan yemiyor , içmiyor ,giymiyor ev aliyor gelin gelip pislik diyor .demekki o evin degeri 500 bin filan
Ne alakasi var haksizlik yapiyor cunku. Ayrica yiyip icmedigini nerden biliyorsubuz. Adam cok zengon. Ama 2.ci evliligindenki uvey cocuklarina yediriyor hep. Ben onllari sinirle soledim aslinda tum sitemim esime. Bunu kabul ederse napariz biz. Cocuk dusuncemiz bile suya duser

Sormayin ya. Benm babamda oglunu kayirdi. Ama benim gozum kalmadi. Ama kp kizlari kayiriyor. Dugunde altin olarak bile esit takdilar gorumceler le bana dusunebiliyomusunuz. Ilk defa onlarda gordum boyle biseyo

Öncelikle kayınbabanız istediği kadar zengin olsun, size hiçbir şey vermek zorunda değil.
Evinizi kurmak zorunda da değil.
Hakkındaki bu kötü duygularınızı seziyorsa içinden gelmemesi de çok normal.
Yetişkin insanlarsanız, kendi geçiminizi idame ettirebiliyorsanız yuva kurarsınız.
Kayınbabanız eşinize iş kurmuş, sigorta primi ile bir mi?
150 bin ödemek istemeyişinizi anlıyorum, tabii o iş kurulurken 150 bin harcanmamışsa.
Ama bu kadar gürültü niye?

Sormayin ya. Benm babamda oglunu kayirdi. Ama benim gozum kalmadi. Ama kp kizlari kayiriyor. Dugunde altin olarak bile esit takdilar gorumceler le bana dusunebiliyomusunuz. Ilk defa onlarda gordum boyle biseyo
Bir de bu ne demek?
Kız çocuğa gelinden az mı takılmalı idi?
Erkek çocuk mu kayırılmalı?
Siz bir kadın olarak bunu mu savunuyorsunuz?
Hayretle okudum.

Öncelikle kayınbabanız istediği kadar zengin olsun, size hiçbir şey vermek zorunda değil.
Evinizi kurmak zorunda da değil.
Hakkındaki bu kötü duygularınızı seziyorsa içinden gelmemesi de çok normal.
Yetişkin insanlarsanız, kendi geçiminizi idame ettirebiliyorsanız yuva kurarsınız.
Kayınbabanız eşinize iş kurmuş, sigorta primi ile bir mi?
150 bin ödemek istemeyişinizi anlıyorum, tabii o iş kurulurken 150 bin harcanmamışsa.
Ama bu kadar gürültü niye?
Ya çok buyuk capli bir is degil. Sigorta primi ile bir çunku gorumcelerim 35 yaslarinda 20 yaslrindan beri oduyor ve emekli olana kadar odicek. İş kurma parasini geciyor bile hesapllarsaniz eger. Esimede 3 sene once is icin 60 bin destek olmusdu. Hesaplayin isterseniz

Bir de bu ne demek?
Kız çocuğa gelinden az mı takılmalı idi?
Erkek çocuk mu kayırılmalı?
Siz bir kadın olarak bunu mu savunuyorsunuz?
Hayretle okudum.
Hayir ama bizde ogula daha cok takilir. Yani mesela babamlar bana 3 tane takdilar ama erkek kardesime 7 tane. Kiz tarafi fazla isteyebiliyor. Zamaninda annemde bir set istemisdi fazladan ama yapmamak icin dort donmuslerdi.

Ya çok buyuk capli bir is degil. Sigorta primi ile bir çunku gorumcelerim 35 yaslarinda 20 yaslrindan beri oduyor ve emekli olana kadar odicek. İş kurma parasini geciyor bile hesapllarsaniz eger. Esimede 3 sene once is icin 60 bin destek olmusdu. Hesaplayin isterseniz
Öyleyse eşinizden talep ettiği miktar abartılı. Ona diyecek bir şeyim yok.
Sonuçta sizin emeğiniz de bu ödemeye katkıda bulunacak. Elbette itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Back
X