kv- görümce ile görüşme sıklığı?

Ya hizmet bekliyorlar derken ne demek istiyorsunuz anlamadım. Evinize misafir gelince tabiki,cay kahve yaparsınız ,hazirladiklariniz yiyecekleri ikram edersiniz. Bundan mi gocunuyorsunuz? Yoksa şöyle mi.. Hani hep gelen insanlar,haftada 1 ve ya 2,ama her gelmesine yerinden kalkmıyor mu? Eğer 2.soyledigimse ayıp ediyorlar gercekten.
Bence bahsettikleri sey kv evine gidince gelinin iş yapmasını istiyorlar bi yorumdan böyle anladım ben. Biz de kvye gidince kadın oturur patates cuvalı gibi tüm işi bizden bekler. Yemegi dahi biz gelinlere yaptırır. Kendi evinde yani bizim evlerde degil. Görümceme gidince de damadının ailesi icin bile yemek yapar öyle fena biri. Bence hizmet bekleme mevzusu bu durumdan

2 senedir görüşmüyoruz, görüşüyor olsaydık da, iki hafta yada ayda bir falan bir gün gorusurduk.
Annemler çok yakın, iki güne bir görüşürüz.

Allahıma bin şükür ki görümcem yok.. :halay: :halay:
Kaynanam olcak kadını da hiiiiiiiç aramam sormam, çünkü benim kızdığım kırıldığım pek çok şey yaptı söyledi ha kavga vs olmadı ama midem bulandı bir kere. Hiç aramıyorum o arayınca da tüylerim diken diken oluyordu hı mı diye konuşup zoraki kapatıyordum. En son bi şey oldu eşim benle alakalı ona hesap sordu. O gün bugündür o da aramıyor:halay:eşim zaten aramıyo annesini çünkü kadın arıycak fırsatı vermiyo sağolsun zırt pırt arıyodu ama artık oğlunu da aramıyo. Çünkü tripte sanırım bu hayatta en iyi yaptığı şey triptir. Ha bu arada tekrar Allahıma binlerce kez şükür ki kaynanamgille 1100 km var aramızda. Kendi anacığıma babacığıma uzağım ama kaynanama yakın olmaktan iyidir:kızgın::dua:işte böyle. senede 2 kere bi 4 günlük bi 1 haftalık gideriz o kadar. Daha evime hiç gelmediler biletlerini alsak hemen gelirler ama almadığımız için gelmiyolar her neyse hiç de gelmezler umarım istemiyorum.

Ayni sehirde yasiyoruz.
Kayinvalidemlerle evlerimiz karsi karsiya hergun birlikteyiz.O gelir ben ona giderim .
Aramiz hep iyi oldu hic sorun yasamadik.
Gorumcemlede cok sık gorusuruz.Tatil.sabahlari ararim kahvaltiya cagiririm hem gorumcemi hem kayinvalideleri maa aile kahvalti yapariz.

Bence bahsettikleri sey kv evine gidince gelinin iş yapmasını istiyorlar bi yorumdan böyle anladım ben. Biz de kvye gidince kadın oturur patates cuvalı gibi tüm işi bizden bekler. Yemegi dahi biz gelinlere yaptırır. Kendi evinde yani bizim evlerde degil. Görümceme gidince de damadının ailesi icin bile yemek yapar öyle fena biri. Bence hizmet bekleme mevzusu bu durumdan
Terbiyesizmis gerçekten. Cok fenaymış.

Alt üst oturuyorum bazen hafta da bir gidiyorum evlerine, ben gitmezsem omlar geliyorlar bi şey mi oldu acaba diye. Halbuki yalnız kalmak istiyor oluyorum sadece..

Allahıma bin şükür ki görümcem yok.. :halay: :halay:
Kaynanam olcak kadını da hiiiiiiiç aramam sormam, çünkü benim kızdığım kırıldığım pek çok şey yaptı söyledi ha kavga vs olmadı ama midem bulandı bir kere. Hiç aramıyorum o arayınca da tüylerim diken diken oluyordu hı mı diye konuşup zoraki kapatıyordum. En son bi şey oldu eşim benle alakalı ona hesap sordu. O gün bugündür o da aramıyor:halay:eşim zaten aramıyo annesini çünkü kadın arıycak fırsatı vermiyo sağolsun zırt pırt arıyodu ama artık oğlunu da aramıyo. Çünkü tripte sanırım bu hayatta en iyi yaptığı şey triptir. Ha bu arada tekrar Allahıma binlerce kez şükür ki kaynanamgille 1100 km var aramızda. Kendi anacığıma babacığıma uzağım ama kaynanama yakın olmaktan iyidir:kızgın::dua:işte böyle. senede 2 kere bi 4 günlük bi 1 haftalık gideriz o kadar. Daha evime hiç gelmediler biletlerini alsak hemen gelirler ama almadığımız için gelmiyolar her neyse hiç de gelmezler umarım istemiyorum.
Sizin kayınvalidenize oha falan oldum desem yeridir. Hiç gelmemek çok garip değil mi oğlunun evine?

Her gün beraberiz :bicak:
kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?

Sizin kayınvalidenize oha falan oldum desem yeridir. Hiç gelmemek çok garip değil mi oğlunun evine?
Biz mardindeyiz onlar ankarada. Uzak olduğu ve biletler pahalı olduğu için gelesileri gelmiyor. Eşimin babasıyla da ayrı olduğu için kocamın tarafında bi aile bütünlüğü yok. Ankaraya her gittiğimizde ay evinizi göremedim der durur bi daha desin ama cevabım hazır. Biletlerinizi alın gelin anne aldınız da gelmeyin mi dedik diycem. Sanki gelmek istiyomuş da biz istemiyomuşuz gibi laf yapıyo gıcık.

görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Kv ile sene de zoraki bi hafta benim evde yatılı kalıyo gidiyo. Ben gidersem de aynı. 1 hafta nasıl gececek diye gün sayıyorum.. Cok sıkıcı.. Kimler nasıl renklendiriyor bilmiyorum..

şaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
Bizim gelinle abim 2 ayda bir gelir anneme.
2 haftada 1 arar.

Biz çocuk tan sonra arabamıZ olmadıgı için ve ilçe dışı oldugu için bayramdan bayrama gitmeye karar verdim zaten sevmiyorum.

Onlarda hiç gelmesin rahatsız etmesinler yoruluyorum 😊

Haa bir de gidince mutlaka kalmamızı ister kv.
1 gece kalsak 2 gece kalın der.
2 gece kalsak 3 gece kalın der. Yetmez ona.
Terlerim duş almam gerekir derim gir kızım al demez.

Evde alırsın der.
Orda yatılı kalıcam ve duş almıcam he Iyy sinir bozucu.

Ayrı şehirlerdeyiz. Yazın 15 gün kışın 10 gün. Bu yıl istisna oldu doktor tedavisi olduğu için her ay 2gün görüştük. Hiç gitmek istemiyorum ama eş hatırı işte.

Biz mardindeyiz onlar ankarada. Uzak olduğu ve biletler pahalı olduğu için gelesileri gelmiyor. Eşimin babasıyla da ayrı olduğu için kocamın tarafında bi aile bütünlüğü yok. Ankaraya her gittiğimizde ay evinizi göremedim der durur bi daha desin ama cevabım hazır. Biletlerinizi alın gelin anne aldınız da gelmeyin mi dedik diycem. Sanki gelmek istiyomuş da biz istemiyomuşuz gibi laf yapıyo gıcık.
laf sokmak için değil de mahcubiyetten hayıflanıyor sanki kayınvalideniz. Neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz ki

Back
X