kv- görümce ile görüşme sıklığı?

laf sokmak için değil de mahcubiyetten hayıflanıyor sanki kayınvalideniz. Neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz ki
Yok yok siz onu tanımıyosunuz laf sokmak için yer arar hep. Eşim asker onun için burdayız ama kalkıp bana 2-3 kere oğlumu götürdün ben kız evlendiriyorum zaten falan demişti. Cevabını vermeme rağmen söylemeye devam edince kocama söyledim bu en ufağı. Düğün zamanı falan da babası maddi yardımda bulundu ama mandvi anlamda hiç bi şeye yardımda bulunmadılar anca laf. Kaynanalarını sevenlere hayret ediyorum benimki böyle olunca. Zaten bi şey yapmasa bile sever miydim emin değilim, çok itici bir kadın, bi yere çık çarşıya dikilir gelene geçene hep yorum eleştiri şunu tipine bak bak bunun kalçasına bak ay o ne giymiş bilmem ne, hiç yaşını başını almış kadın gibi değil bi yere onla gitmeye utanıyorum çünkü böyle en ufak şeyden rezil rezil bağırıcak bi kaliteye sahip. Eşim ondan nasıl doğmuş hayret ediyorum bazen.

1 saat var arada.
Bayramdan bayrama gider olduk.Hiç aramıyorum .
İşleri olursa gelirler yemek yemeye yılda bir iki anca .

20 yıllık evliyim İlk beş yıl her Cuma gidip Pazartesi döndük Çocukla perişan oldum.
Sonra ayda bir Pazar’a düştü. Şimdi bayramda .

Bazı haftalar haftada 1 bazı haftalar 2 görüşüyoruz duruma göre. Bazen yemeğim olmuyor iş çıkışı gidiveriyoruz iyi oluyor onun da gönlü oluyor. Ben bazen çağırıyorum yatıya kalıyor aramız genel olarak iyi. Görümcem yok🥳

kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
kaynanam vefat etti görümceyle eşim küs, kayınpeder bizde kalıyor 7/24 grüşüyoruz aynı evde olduğumuz için

kayınvalidem köyde biz merkezdeyiz...
bayramdan bayrama bazen de işte aklımıza eserse 1 2 günlüğüne gideriz o pek gelemez iş güç malum köy yeri...
görümcemin biri karşı apartmanda oturuyor 10 günde bir 2 3 saat ya o gelir ya ben giderim...
bir görümcem yine aynı şehirde 10 dakika mesafede 1.5 senede o bana bir kere ben ona 2 kere gittim...(kayınvalidesiyle falan yaşıyor pek gidip gelemiyoruz yoksa severim minik görümceyi)
diğer 3 görümcemden biri İstanbulda biri Sakarya da biri Manisa da 3üne de gitmedim... sakaryadaki buraya gelince bir gece bende kaldı o kadar..diğerlerini yüz yüze görmedim bile...1.5 senedir evliyim

görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Haftanin 3-4 günü onlardayiz. 2 gün gitmedik mi özlüyorum eşime hadi gitmiyor muyuz derim:)

Farklı şehirlerdeyiz. Yazın iki ya da üç defa gider bir hafta kalırız. Kışın da onlar gelir bir iki defa. Onlar da 1 hafta kadar kalır. Ama biz severiz birbirimizi.

16 saaatlık mesafe seneden seneye.
10 gün boyunca bazen değişiyor gün sayısı. elti,gorumce,kv geçinip gıdıyoz:KK50::eğlence:herkezde çocuk olduğu için aynı evın içindede pek konuşamıyoruz zaten.çocukların hiç derdi bıtmıyor çünkü.en buyuğü 6 yaşında.:mad::KK67::rolleyes::KK71::KK62::KK4::KK53::sinirli::sus::KK60::KK73::KK6::KK9::confused:

Aramizda 3500 km var, ayri ülkeler 😁😁 senede 1 defa, o da en fazla 2 saat, bu yüzden hiiccc sorun yasamadan, gül gibi geciniyoruz 🙏🙏

Bunun bi kistasi yok ki. Iliskiye gore değişir.

Arabayla bes dk mesafedeyiz
Kaynanam haftaici ve haftasonu mutlaka en az birer kere ugrar
Biz iki üc haftada bir evlerine gideriz

Valla 6 dakikalık ev penceresinden görünen bir dairede oturuyorduk geçen haftaya kadar. Bu arada bir yıllık evliyim. İlk aylarda her Allah'ın 3-4 akşam gidiyorduk haftada. E haliyle bunaltıyordu. Sonradan tepki göstermeye başlayınca azaldı. En son iş çığırından çıkınca evi taşıdık. :') Tabi benim dediğime bakma, bu kv-kp'e göre de değişir, nasıl insan olduklarına, size davranışlarına. Oğlum sürekli yanıma gelsin diyen kayınvalide de var, oğlum eşiyle mutlu olsun vakit geçirsin diyen de var. Mesela benim kayınvalidem öyleydi, sorun görümceydi. Eşime oğluymuş muamelesi yapar, her akşam gelmemiz için bizi darlardı. Bunun gibi düşün.

Aramizda 3500 km var, ayri ülkeler 😁😁 senede 1 defa, o da en fazla 2 saat, bu yüzden hiiccc sorun yasamadan, gül gibi geciniyoruz 🙏🙏

Çok şaşırtıcı. Mesafenin iyi olduğunu düşünürüm aslında. Sizin özlememeniz de normal, sonuçta kaç yaşında tanıştığınız, aranızda kuşak farkı olan insanlar. Eşiniz de mi anne babasını yılda 1 kere maksimum 2 saat görüyor? O daha sık görüşüyorsa, hiç mi hep beraber bir şey yapalım, yemek yiyip, çay içelim, piknik yapalım vs demiyor? Sadece yemek çay bile olsa 3-4 saat sürer.

Önceden beni seviyor ayagına 1gün gitmesek özledik diye ağlarlardı bende kıyamaz giderdim 2 günlük evliyken başladılar uzun bir süre böyle devam etti arada git
Evlendiğim günden iyaberen biz gelinim izi cok seviyoruz hergün görmek istiyoruz ayagına birliğe alılyırmaya çalıştılar uzun süre hayır diyemedim gittim arada gitmediğim zamanlar hiç gelmiyorumusm gibi davranıp arkamdan konustular yaptığım herseye nankörlük ettiler 2 gün gitmesem sen bize soguksun ayagına su dökelim dediler cok kavglar düvüşler yasadım sırf mesafe koyabilmek için. Ve başardım suan yeri geliyor hergün yeri geliyor haftada 10 günde yani ben istediğim sürece onlarda cagırırsa kafama yatarsa giderim. Görümcemler de başta cok ugrastılar birisine cok fena ayar cektim diğerlerinde düzeldi. Simdi gecen görümcem davet etti gittim, kv arada tatlı yapıp götürüyorum onlarda 3 haftada anca gelirler. Demem o ki iyi gecinmek istiyorum, ama yeri geldiği zamanda hayır diyebiliyorum ben bunu başardım. Önemli olanda bu

Back
X