• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv gorumce ve been:(

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
görumcemın nişanı olacak yakında,bugun oglanın anne ve babası gorusmeye gelecektı.
alalacele bana çağırdılar,aynı apartmanda oturuyoruz.
sandımkı kv falan yok,meger oda varmıs.gel temizlik yapalım dıye bnm oglen kocam gelecek yemeklerın altı acık bırakıp temizliğe gıttım.kv yemek yapıo gorumce temizlik kmsu da tatlı yapayım dıe gelmiş.
ya ben mi abartıyorum bılmıyorum.boyle mılletın yanında falan bana gorumcesı gıdınce gelın yapacak tabı,işte taşınsanız da üstünüze çökeriz,nereye gıtsenız oraya gelırız falan gbi şeyler diolar(eşimin ananesi)kv falanda guluo hep..bnm de zıttıma gidiyor.eşim şaka takılıyorlar sana dıyor ama banada mesela bugun temizliğe çagrılmam çok saçma geldı onca kadın var,bn kendı işimi bitirememişken neden oraya gideyım kı?
açıkcası gorumcem gıtmeden beni alıştırmaya çalışıyorlar gbı geliyor..kv zaten temizlik hastası sık sık cam sılen perde yıkayan halı sılen bı tıp..ben bıttım sanırım:KK17:
neyse bıraz evı supurdum bıraz sıldım falan yemek vardı dıye cıktım.şimdi oturuyolar sizce gıtmelimiyim misafirleriyle oturmaya?
not:anksıyete bozukluğu var bende neyın dogru neyın yanlış olduğunu bazen ayırt edemıyorum.sizce bunlarda bişey yok mu,ben mı abartıyorum kızlar?:cry:

görumcemın nişanı olacak yakında,bugun oglanın anne ve babası gorusmeye gelecektı.
alalacele bana çağırdılar,aynı apartmanda oturuyoruz.
sandımkı kv falan yok,meger oda varmıs.gel temizlik yapalım dıye bnm oglen kocam gelecek yemeklerın altı acık bırakıp temizliğe gıttım.kv yemek yapıo gorumce temizlik kmsu da tatlı yapayım dıe gelmiş.
ya ben mi abartıyorum bılmıyorum.boyle mılletın yanında falan bana gorumcesı gıdınce gelın yapacak tabı,işte taşınsanız da üstünüze çökeriz,nereye gıtsenız oraya gelırız falan gbi şeyler diolar(eşimin ananesi)kv falanda guluo hep..bnm de zıttıma gidiyor.eşim şaka takılıyorlar sana dıyor ama banada mesela bugun temizliğe çagrılmam çok saçma geldı onca kadın var,bn kendı işimi bitirememişken neden oraya gideyım kı?
açıkcası gorumcem gıtmeden beni alıştırmaya çalışıyorlar gbı geliyor..kv zaten temizlik hastası sık sık cam sılen perde yıkayan halı sılen bı tıp..ben bıttım sanırım:KK17:
neyse bıraz evı supurdum bıraz sıldım falan yemek vardı dıye cıktım.şimdi oturuyolar sizce gıtmelimiyim misafirleriyle oturmaya?
not:anksıyete bozukluğu var bende neyın dogru neyın yanlış olduğunu bazen ayırt edemıyorum.sizce bunlarda bişey yok mu,ben mı abartıyorum kızlar?:cry:
şu durumda komşu bile yardıma gittiğine göre senin gitmemen çok ayıp olurdu.
Görümcenin dedikleri seni kızdırmak için kaldı kvaliden de gülüyormuş, sen çok renk veriyorsan eğer..
Oturmak için seni çağırdılarsa gidip gitmemek senin ev durumuna ve keyfine bağlı ama çağırmadılarsa gitme.

ev işlerini varken oraya senin gitmene gerek yoktuu. seni mi istemeye geliyorlar oğlanin anasi babasi tabi görümcenin?
hepsini sen degil görümcen yapıcak.
evlenilecek kişi de o...
sen ufak tefek yardima gidersin ama bekleme evde işim var deyip çik...
yoksa sana çok iş düşecek...

ev işlerini varken oraya senin gitmene gerek yoktuu. seni mi istemeye geliyorlar oğlanin anasi babasi tabi görümcenin?
evlenilecek kişi de o...
aynen oyle gıdıncede çıkamıyorum,mısafırı bırakıp gıtmeyı de ayıp karşılayacaklar..

şu durumda komşu bile yardıma gittiğine göre senin gitmemen çok ayıp olurdu.
Görümcenin dedikleri seni kızdırmak için kaldı kvaliden de gülüyormuş, sen çok renk veriyorsan eğer..
Oturmak için seni çağırdılarsa gidip gitmemek senin ev durumuna ve keyfine bağlı ama çağırmadılarsa gitme.
komşu kv in kankası dıyeyım,sabah akşam orda o.
ama bn şimdi sınavlara falan hazırlancam,sınavım olmasa bıle kadınlarla sabahtan akşama kadar oturmak istemem ki:110:

evlenilecek kişi de o...
ay yapma gulum
ben ıstemeye geldıklerınde kahvemı bıle kendım yapmadım ayol
tepsıyı zor tasıdım
sız kendı gelın tatlınızı kendınızmı yaptınız yoksa?

komşu kv in kankası dıyeyım,sabah akşam orda o.
ama bn şimdi sınavlara falan hazırlancam,sınavım olmasa bıle kadınlarla sabahtan akşama kadar oturmak istemem ki:110:
şu an öyle bir talepleri yok sanırım. Olmayan bir konu için kendini üzmeye başlamışsın.
Ders çalışacağını söylersin kapıyı kıracak değiller ya.

O söyledikleri şaka falan değil. Aslında oldukça terbiyesiz ve münasebetsiz. Tabii kendisine göre hiçbir mahsuru yok, çünkü onun ve onun gibilerin gözünde kadın hizmet etmek için vardır. Hele sıfatın gelin ise, kocana ve onun tüm şürekasına köle olmalısındır. o yüzden seni kolundan tutup temizliğe çağırabilir, arsızca konuşarak yıllardır yaptığı hizmetçiliğin acısını senden çıkarabilir.

O söyledikleri şaka falan değil. Aslında oldukça terbiyesiz ve münasebetsiz. Tabii kendisine göre hiçbir mahsuru yok, çünkü onun ve onun gibilerin gözünde kadın hizmet etmek için vardır. Hele sıfatın gelin ise, kocana ve onun tüm şürekasına köle olmalısındır. o yüzden seni kolundan tutup temizliğe çağırabilir, arsızca konuşarak yıllardır yaptığı hizmetçiliğin acısını senden çıkarabilir.
ya onu soleyen anane,ama kv de ordan guluo falan hıc de saka yapıo falan da demio.tam tersi bizden mi kaçacaklar? falan diyo..ağzımı arıyolar bencede..
bılmıyorum ya ben boyle kotu bı ınsan dııldım,dusune dusune hasta ettıler benı de konukomşu eşimin ailesi herkes öluo gelın diye..

aynen oyle gıdıncede çıkamıyorum,mısafırı bırakıp gıtmeyı de ayıp karşılayacaklar..
yinede yaninda olabilirsin eşinde olucak tabi..:)
ben abimin istemeye gittiğinde bile yoktum...
hele sözüne gittim sözündede hiç kılıcına dokunmadim laf etmişler yardim beklemişler benden...
görümce yenge hizmet edilirmiş adetleri böleymiş vs vs..
oraya ilk defa gidiyorum tabi kız yapıcak yok.. daha neler neler...
ben dinlemedim eşimede dedim napcaksin sen orda hamilesin dedi bide.. evet sözünde 4 aylık hamileydim.

şu an öyle bir talepleri yok sanırım. Olmayan bir konu için kendini üzmeye başlamışsın.
Ders çalışacağını söylersin kapıyı kıracak değiller ya.
cnm dedım ya herşeylerı abartılı.bnm kendı annem herşeyı gucu yettiğince yapardı.kv konu komşu kızı gelını yapmayı sevıo.atıyorum sarma sarıyolar kv aramıyo ama komşu arıo bızı su işi yapıyoruz sen nerdesın dıye?
katılmayınca komşular yardım ediyo gelin yok oluyo.

ay yapma gulum
ben ıstemeye geldıklerınde kahvemı bıle kendım yapmadım ayol
tepsıyı zor tasıdım
sız kendı gelın tatlınızı kendınızmı yaptınız yoksa?
ama yinede gelin yapar gelin tatlı da gelinden.:) istemeye yengenize degil sana geliyordur..

yinede yaninda olabilirsin eşinde olucak tabi..:)
ben abimin istemeye gittiğinde bile yoktum...
hele sözüne gittim sözündede hiç kılıcına dokunmadim laf etmişler yardim beklemişler benden...
görümce yenge hizmet edilirmiş adetleri böleymiş vs vs..
oraya ilk defa gidiyorum tabi kız yapıcak yok.. daha neler neler...
ben dinlemedim eşimede dedim napcaksin sen orda hamilesin dedi bide.. evet sözünde 4 aylık hamileydim.
eşim işte tatlım..
genelde misafır geldığınde oraya eşim işte oluyor,bende vicdanımla başbaşa kalıyorum gitmeyerek ayıp mı ediyorum diye:)

eşim işte tatlım..
genelde misafır geldığınde oraya eşim işte oluyor,bende vicdanımla başbaşa kalıyorum gitmeyerek ayıp mı ediyorum diye:)
o zaman yandin valla.:)
eşin yok yaninda.. sen varsin bide arkanizda oğluna laflar etmesin de.:D

Ohoo sen de yani heralde cagiracaklar temizlige boyle iste konu komsu bile yardim eder ki etmis senin cagrilmadan kosman lazim.

Kimse ustune de kalmaz sen gerildigin icin saka yapip kizdiriyolar seni iste
cnm komsu sabah akşam kv ile takılıyo zaten..
bana gelıncede gelın temizlik yapmak zorunda gbı bır anlayış var toplumda.kv düşkün olur yapamıyo olur anlarım ama sırf yaptırmış olmak için de çağırmak hoş dııl bence

eşim işte tatlım..
vicdanınla çok muhabbet etme. Çünkü o asla tek değil. Bir de şeytan var aksini söyleyip seni ikilemde bırakan.
Senin için o an hangisi doğru ise onu yap.
Yeri gelir yardım da edersin ne olacak ki? ama canın istemiyorsa gitmek kendin ol ve gitme.

Back
X