• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv gorumce ve been:(

olsun o kız gelin olmasa ne yapıcaktı iyilik yaramaz kimseye be kızlar kacta kacı aahh gelincim her kaldıkı görümce sürekli laf sokmus kaynanada gülmüs ne oldukları belli yani gelinini seven adam kızını bi bakar kapar agzını sus benim cnm gelinim bana yardım etti diye yag yakması lazım yapmadıgınıa göre bide görümceye laf düsmüs neden anne evde konusuyoki görümcede konusabiliyor
Kiz istemeye gelindiginde bile yardima gitmeyecek kadar kontes takilacaksan gidip adamlarin evinde de yasamayacaksin. Neyse konu senin konun degil alinti degil konuya yorum yapin

Kiz istemeye gelindiginde bile yardima gitmeyecek kadar kontes takilacaksan gidip adamlarin evinde de yasamayacaksin. Neyse konu senin konun degil alinti degil konuya yorum yapin
kadın ogluna vermis evi cnm allah allah ille hizmet etsin diye degil ki bizde bizim yörede her keze ev verilir bi bir lüks degil
ki babasını evi varken kirayamı cıkıcaktı bi kira bugun en az 900 lira ver de görelim derler adama

kadın ogluna vermis evi cnm allah allah ille hizmet etsin diye degil ki bizde bizim yörede her keze ev verilir bi bir lüks degil
ki babasını evi varken kirayamı cıkıcaktı bi kira bugun en az 900 lira ver de görelim derler adama
Ya limoncu hanim dertlesmek istiyosaniz kendinize bi konu acin orada dertleselim konu sahibinin konusu bu alintiyla bolmeyelim konuyu ok?

Konu Sahibi mesafeli olmak istiyor gibi geldi bana. .

Baştan Nasılsıniz bilmiyorum ama hep Nasılsanız öyle davranın.
.

Evi verdiler diyede onlarin her istedini yapacak degil ya. Bide gülüsmüsler ben olsam bende o gülmeleri yanlis anlardim

şahsen ben onlar benden bırsey ıstemeden yapabılecegım bırsey var mı ısınız telasınız cok olur yardım edım derdım
elıme yapısmaz ya boyle gunlerde herkes bırbırıne yardım etmelı

sımdı sız kızınca mimiklerınızden bellı oluyor demekkı onlarda damarınıza basmak ıcın tependen ayrılmıcaz dıyorlardır
ozaman sende dekıı
toooo sşze kalmaz zaten merak etmeyın ben sızı rahat bırakırmıyım her sanıye sizleyım ! der kahkahayı basarsın
konu kapanır
herseyı takmayın kafanıza herff :D

görümceniz varmış size yapar diye söyledikleri zaman eve kim gelirse bazı işleri yapsın diyip üzerinize çok sorumluluk almayın ama içiniz rahat eder diye başka zamanlarda beklemesinler diye belirli zamanlarda ev temizliği yaparsanız şurası yapılmadı derse benimki de aynı sürekli yapılıvermiyor gibisinden geçiştirebilirsiniz

Allahım bu nasıl bir düşünce tabikide gitmen yardım etmen normal sonuçta senin kardeşin ve ya bir arkadaşın rica etse gitmezmisin yardıma kaldıki o insanlarda eşinin ailesi bende gorumcemin evliliginde nisanında koşturdum ablamında evliligi nişanı istemesi olsa koştururum ve hiç bir zaman hizmetci gibi gormediler her zamanda teşekkür ederek soylerler korkma kv titiz bir kadınsa zaten kendi yapmadan içi rahat etmez 15 yıllık evliyim ihtiyaç dahilinde severek yaparım ama hiç teklif etmediler ki kendi anneme elimden geldiğince yaparım korkma eşinin ailesiyle bir şeyler paylaşmak sevinçlerine ortak olmak seni kötü yapmaz sadece aileye dahil olursun sadece bu.......

adamların evınde yaşamıyorum ki zaten,kira dayım..o nereden çıktı anlayamadım

Gittinmi peki ? Merak ettim
gittim cnm dayanamdım..
içimde kötü düşünceler olmasa hep de giderim ama kp ile kv e pek alışamadım,samimi bulmuyorum.yuzume bakarlarken bıle sevıyo gozukuolar ama sevmıomuslar gbıme gelıo.şaka yollu laf sokuyo gıbıler..
ama gorumcemı sevıyorum,gıttım o yuzden

eğer kaygı bozukluğunuz varsa nasıl mutlu ve rahat olacaksanız öyle yapın. Ama benim fikrim şu; İstenecek kıza iş yaptırmak gerekmiyor. Bu çok özel günler. o yüzden evinizin rutin işini aksatıp yardıma gitmeniz doğru olan. Hem de heyecanlarına ortak olmuş olursunuz. Şaka yapıp gülüşmeleri sizi rahatsız etmiş. Normal zamanda işlerini yapmayın ama önemli bir günde aileyi yalnız bırakmak bana doğru gelmiyor.

eğer kaygı bozukluğunuz varsa nasıl mutlu ve rahat olacaksanız öyle yapın. Ama benim fikrim şu; İstenecek kıza iş yaptırmak gerekmiyor. Bu çok özel günler. o yüzden evinizin rutin işini aksatıp yardıma gitmeniz doğru olan. Hem de heyecanlarına ortak olmuş olursunuz. Şaka yapıp gülüşmeleri sizi rahatsız etmiş. Normal zamanda işlerini yapmayın ama önemli bir günde aileyi yalnız bırakmak bana doğru gelmiyor.
yok cnm isteme diil,sözlendi zaten.bende yardım ettım zaten.bu nısanı konusmak için gelıyorlardı

görumcemın nişanı olacak yakında,bugun oglanın anne ve babası gorusmeye gelecektı.
alalacele bana çağırdılar,aynı apartmanda oturuyoruz.
sandımkı kv falan yok,meger oda varmıs.gel temizlik yapalım dıye bnm oglen kocam gelecek yemeklerın altı acık bırakıp temizliğe gıttım.kv yemek yapıo gorumce temizlik kmsu da tatlı yapayım dıe gelmiş.
ya ben mi abartıyorum bılmıyorum.boyle mılletın yanında falan bana gorumcesı gıdınce gelın yapacak tabı,işte taşınsanız da üstünüze çökeriz,nereye gıtsenız oraya gelırız falan gbi şeyler diolar(eşimin ananesi)kv falanda guluo hep..bnm de zıttıma gidiyor.eşim şaka takılıyorlar sana dıyor ama banada mesela bugun temizliğe çagrılmam çok saçma geldı onca kadın var,bn kendı işimi bitirememişken neden oraya gideyım kı?
açıkcası gorumcem gıtmeden beni alıştırmaya çalışıyorlar gbı geliyor..kv zaten temizlik hastası sık sık cam sılen perde yıkayan halı sılen bı tıp..ben bıttım sanırım:KK17:
neyse bıraz evı supurdum bıraz sıldım falan yemek vardı dıye cıktım.şimdi oturuyolar sizce gıtmelimiyim misafirleriyle oturmaya?
not:anksıyete bozukluğu var bende neyın dogru neyın yanlış olduğunu bazen ayırt edemıyorum.sizce bunlarda bişey yok mu,ben mı abartıyorum kızlar?:cry:
böyle düğün dernek kız isteme vs. İşlerde bizde herkes yardıma koşar birşeyin ucundan tutar. Benim gorumcemi gormeye/istemeye gelseler yardım in onlar çağırmadan giderim. Keza aynı şekilde onlar da bana gelir.
ayrıca size taşınsanızda kurtulamazsınız diye bir cımle kuran eşimizin annesi değil ananesi anladığım kadarıyla kadıncağız aklınca şaka yapmış olabilir. Amma kayınvalideniz gorumcenız gidince ev işini size yıkmaya çalışırsa orda bir duuuuur demenin vakti gelir. Benimde bir evim ve sorumluluklarım var der kenara çekilirsiniz.

Bazen kk kadınlarını anlamıyorum.
Gitsin canım ne olacak! Sonuçta o da evin kızı.. nişan her zaman olan şey değil tutsun bir şeyin ucundan eline mi yapışır!
Ayrıca komşu bile gitmişken senin orada bulunman gerekir.

ay yapma gulum
ben ıstemeye geldıklerınde kahvemı bıle kendım yapmadım ayol
tepsıyı zor tasıdım
sız kendı gelın tatlınızı kendınızmı yaptınız yoksa?
:D bencede ya annem birsuru sey yapti ayrica kankasi ,yengem,teyzem de birseyler yapti getirdi..
Kahve bende yaptim bi yandan kuzenim yapti ben tasidim sadece fincanlari,digerlerini vs:D tabi ki yardim olacak..

Ama sen cok belli ediyosun bence onlarda inadina yapiyo :)

komşu bile yardıma gitmiş bi düşün. istersen senin yardma gitmen yanls mi? yani bu bile sorun konusu olmamalı bence. bunda ters bsey goremiyorm ben.

Son düzenleme:
Ay ben gitme diyen Arkadaşlara çok şaşırıyorum. Ya tabi ki gideceksin hatta onlar seni çağırmadan gideceksin. Senin yerine kendimi koyuyorum görümcemin nişanı olsa daha kv aramadan arar ne ihtiyaç olduğunu sorarım yardıma geleceğimi söylerim. Bu özel bi gün sonucta senin evindeki çamaşır bulaşık bi gün bekleyebilir. kız kardeşin nianşanıyor olsa annene yardım etmekten gocunacak mısın. Tabi ki hayır. Oda senin kardeşin.

İnsan arkadaşının bile yardımına koşar, bu bide senin ailen. Ama tabi adı görümce ya.

Gelin hizmetçi değil..Herkesin evi başı ayrı hastalık vs olur o ayrı mesele.Kırkyılda bir bu tür özel durumlarda yardımda olur elbette ama sürekli başına kalmaması için yapacağın tek şey var fazla yüz göz olma yoksa gelin deyip kafana binerler..Benden demesi.Yeri geldiğinde müsait değilim demesini bilmelisin

Back
X