- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Kv güne girerek sizden para almamış sonuçta. Görüşmek zorunda değilsiniz görüşecekseniz de günden güne zaten. Bana yaptığınız biraz çocukça geldi kusura bakmayın gün bitene kadar görmezden gelebilirdiniz. Böylece hem kv nizin hem eşinizin kalbini kırmış oldu dışlamaya gerek yok girmiş bikere güne..
ya hiç almayacaktın yada bitene kadar sabredecektin bence..
Mahalle çocukları toplanıp başka bir çocuğu oyundan atmışsınız gibi.
Açıkçası ben olsam kvmi komşuma ezdirmezdim. Kol kırılır yen içinde kalır çünkü.
İnanin ben gunden bahsetmedim bile. Komsularimla olan bir ortamda kv duydu gun isini ve baliklama atladi hemen ben de gireyim diye. Komsular olur kelimesini agizlarindan daha cikarmadan parayi cikardi verdi. Emrivaki yapti yani. Bastan da konusulmustu distan kimse olmayacak diye.
kendinize yapilsaydi ne hissederdiniz
Bana kalirsa ezdirmek degil, onlarin kendi sahsi duygulari. Sonucta kimsenin kalbine ve beynine hukmedemem. Siz de haklisiniz ama kvmle ilgili tespitlerde cok da haksiz degillerdi.
Bana kalirsa ezdirmek degil, onlarin kendi sahsi duygulari. Sonucta kimsenin kalbine ve beynine hukmedemem. Siz de haklisiniz ama kvmle ilgili tespitlerde cok da haksiz degillerdi.
O zaman karışmak size hiç düşmemiş..
madem komşular sevmedi komşular söyleseymiş.
Ama tekrar kusura bakmayın ortamınız çok sıkıcı.
Ben davet edilmedigim yere emrivakiyle girmezdim dolayisiyla boyle bir olay basima gelmezdi
Haksız olmayabilirler ama bak sen burda da yanlış yapıyorsun. Millet senin hayatınla kvnle ilgili laf söylememeli. Ne olursa olsun ailen sayılır sevsen de sevmesen de. Eşinle aran çok bozulur böyle gidersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?