Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152

Komsular cikarmadi gunden. Olumsuz konustular sevemedik vs diye. Ben de istemiyordum zaten. Bahane oldu bana da.

Monaloza ablaaa hos geldin. Yorumlarini cok begeniyle okuyorum, fikirlerini onemsiyorum bayadir. Kvmi cok uyanik buldular, isinamamislar. Bahsettigim x kisisiyle de dakika birden laf dalasina girdiler.
Hoş bulduk canım. Teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Sana önerim arkadaşla ailen arasında kalma. haksızda olsa ailenin tarafında olmalısın. Eşinle aran bundan sebep bozulmasın. Kayınvalidenle tartışan arkadaşında yanlış yapmış. Keşke hatırın için biraz alttan alabilseydi.

o x komsumla da daha yeni tanismistim. Biz x ile konusurken kv lafa dalip dalip kizla dalasti tabiri caizse. Kv haksizdi orda.
Of abla inan o kadar karisigim ki. Ne yapicam bilemiyorum

Vallaha canım aynı şey benim başıma gelse günü bırak kocam kahveye gitmeme bile izin vermezdi. yani nede olsa kaynanan ezdirmemen lazımdı.

yani onlar cikarmadi siz olumsuz konuştuklari icin firsat bildiniz ...

Onlar sevmediklerini soylediler, cok asiri uyanik soyle boyle dediler. Bariz istemediklerini belli ettiler. Ee ben de hicbi sey olmamis gibi davranamadim. Resmen bak soyluyoruz cikarmak sana kaldi demek oldu bu. Ben de zaten onaylamiyorum kvmin gunumde olmasini. Evlerimiz yakin da degil, bide ne alaka Allah askina. Ben ilk defa gune katiliyorum, bastan ona da soylendi distan kimse alinmayacakmis diye ama tum bunlara ragmen bodoslama daldi.

En baştan kabul etmeyecektiniz o zaman parayı verse de almayacaktınız dışardan kimseyi almıyorlar öyle konuşuldu deseydiniz önce kadını alıp daha sonra çıkarmak çok ayıp olmuş ayrıca sevmeseniz de kvniz nihayetinde hiç hoş olmamış bu tavır .

bastan soyledim distan kimseyi alamicaz dediler diye. Cikarcam dedim. O da tamam dedi. Cikardim kvyi. Ama sonra icim rahat etmedi. Ve dogruyu soyledim sevememisler diye.

tamam işte onu diyorum sevmemişler diye söylemenizin amacı neydi? hazır mevzu kapanmış. iç rahat etmeyecek ne var bunda aksine ayıp kapatmak sevilmediğini duyurmamak.

komşulariniz ne dusunuyordur acaba resmen kv istememissiniz ... kvsiyle arkadaslarimda sıkıntı yaşarlar ama siz cidden komsunuzu kvnize tercih etmissiniz ve bu komsulariniz biliyor...annemle bende sorunluyum kimseye ezdirmem ama heleki komşulara ...eşiniz bence hakli

olay esnasiinda ben kvme uzakta oturuyordum. Komsulara emrivaki yapti. Aninda cikardi oarayi verdi. Onlar olur kelimesini bile istemeye istemeye soylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…